Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

IndeXez

Narys
  • Pranešimų skaičius

    174
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie IndeXez

  • Gimtadienis 03/03/1997

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Klaipėda

IndeXez pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

12

Reputacijos taškai

  1. Nesu turėjęs telefono, kurio dar nebūčiau nurootinęs ir custom rom įrašęs. Šiuo metu turiu S3 - nekenčiu kai yra tiek perpildyta programų, tad nusirootinau ir įsirašiau cm11. Telefonas tapo mano, tikrąja to žodžio prasme. Kaip nusprendžiu, taip ir yra. Taip pat naudoju Root programą Greenify. Labai naudinga viską užmigdyt ir baterijos laiką prailgint ne minutėm, o valandom. Galima ir prisižaisti su tais nulaužinėjimais, bet jei supranti ką darai, prieš darant išsiaiškini - tai ir neprisidirbsi.
  2. IndeXez

    Clash Of Clans - Klaipėda

    Nesvarbu visai, minėjau, kad priimam ir silpnus, ir stiprius. Reikalavimas būti ištikimiems Trūksta dar 2 žmonių! Trūksta vos vieno žmogaus!
  3. Taip, žinutė kiekvienam asmeniškai. Jeigu nesupratai, tai turėjau omeny, kad vietoj chato galima visiems žinutę išsiųsti. Na, šiek tiek paaugęs, pats suprasi.
  4. Hm... Įdomiai buvo pasakyta: "bendraujame tik klano reikalais". Tai negalima žaisti ir bendrauti su klaniečiais, nes norint bendrauti reikia eiti į forumą? Ar forume irgi tik klano reikalais galima bendraut? Mano nuomone tai yra labai kvaila idėja kurti tokiam žaidimui forumą. Tam yra funkcijos tokios kaip chatas arba žinutė kiekvienam asmeniškai.
  5. Sveiki. Nutiko mums tokia problema, tad nusprendžiau kreiptis į visus čia. Taigi turėjom savo klane 10 narių, aktyvūs buvom, kariavom ir vienas iš narių nusprendė palikti klaną. Po jo pabėgo dar du, paskui dar du... Likom 5 -iese. Šiaip esam aktyvūs, dalinam karius, laimėjom 8 karus, vos pabaigę karą pradedam naują. Klane mažiausias nario lygis yra 66, tačiau tai nėra reikalavimas - priimsim ir silpnus ir stiprius žaidėjus. Pagal tokią statistiką gal ir nesulauksim daug dėmesio, bet tie kurie supranta ir nori padėti iškelti klaną - prisijungs. Clan name: Klaipėda Clan tag: #8J88V2RR
  6. IndeXez

    [ClashOfClans] My new base

    Ah... Užrushintas town hall... Kai tiek žemai esi, dar apsigini šiek tiek, pakilk ten, kur ir turi būti th9 žaidėjai, neatsilaikysi nei prieš vieną. 7 town hall'e kaip pakėlei defus, ten ir palikai juos (daugumą). Šiaip bazė nebloga, tačiau visi wizard tower prastoj vietoj, siūlyčiau kelt į mažiausiai antrą sluoksnį nuo išorės, kuo arčiau gold storage'ų.
  7. IndeXez

    Iš kur parsisiūsti Windows 8.1 64bit

    http://thepiratebay.se/torrent/9958547/Windows_8.1_(X64)_Pro_Pre-Activated_Final_Version šitą aš dabar naudoju ir nesiskundžiu.
  8. IndeXez

    Loptopas 200-500Lt

    Parašysiu į temą. Ar bent žiūrinėjai kokios kainos laptopo dalių? Tau daug pigiau išeitų nusipirkt žmonišką su visom dalim laptopą, negu susirinkti ir nežinia ką gauti.
  9. IndeXez

    Windows 7 parsisiuntimas!

    http://thepiratebay.se/torrent/9175198/Windows_7_SP1_Ultimate_(64_Bit) GET THIS TORRENT (čia jeigu nežinau kur spaust )
  10. IndeXez

    Android žaidimai - siūlykit

    Clash of clans (visada interneto reikia)
  11. IndeXez

    Lenkti telefonai

    Nep*sk tu proto, daužytojau nėra jų dar pirkti, o jūs jau daužot. Ko čia maivotės visi?
  12. IndeXez

    padekit rasti problema kompiuterije

    Patikrink ar vaizdo plokštė iki galo įkišta į pagrindinę plokšte. Patikrink ir laidus visus.
  13. IndeXez

    Jūsų nuomonė apie šį kompiuterį

    Taip, kompas geras. Dėl GPU - imk radeoną!
  14. IndeXez

    Dėl sgs sII plus

    Įkeli ir per failų naršyklę susiradęs įrašai.
  15. IndeXez

    Dėl sgs sII plus

    http://www.apkmania.co/search/label/Games daugiau nei daug
×
×
  • Sukurti naują...