Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

VGP-LIFE.LT | Surgįžimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3105 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

                          -Istorija-

 

Serveris kūrėsi ilgą laiką, kurio pradžia išsiskiria iš kitų serverių. Aš pradėjau kurti šį projektą nuo 2010 metų, bet dar nemokėjau skriptinti, per ilgą laiką

sutikau nemažai žmonių kurie norėjo kurti kartu su manimi, ir plėtojomės nemažai, tik buvo ir konkurentų kurie trugdė mums isikūrinėti, bet aš nepasiduodavau ira kurdavau toliau.

Pirmasis rimtas projektas isikūrė 2012 metais pavadinimu sarmg.us.lt - kuris galiojo tik porą mėnesių gamemodas buvo kuriamas nuo frag ir visiškai pakeistas, žinoma be bugū neapsiėjome,

dėja serveris ilgai neišgyvavo, o mappinome mes dviese su modis_bumer, bet apie jį vėliau. Gamemodas po visko išliko supergames.lt svetainėje kurioje dar matau žmonių kurie susidomėją, bet jau išvysti yra retenybė.

Sekantis mano gerai pasisekęs gamemodas yra vgp-life.us.lt sarg kopijos edit, projekte buvome jau 4 vienas mapperis Tomas_Dking, weberis Modis_Bumer, serverio prižiūrėtojas Airis_mafijoz (atrodo jai klystu atsiprašau) ir aš skripteris Andrius_Juska.

Serveris sulaukė nemažai žmonių dėmesio klaidų buvo jame nedaug, tarp kitko sužinojau ir klaidų kurios man padėjo žlugdyti ngp-life.lt projektą kurio savininkas buvo apgavikas lukas. Toliau apie serverį, pagrindinis rekordas buvo 55 jai neklystų, gamemodas buvo

smarkiai pakeistas, todėl visi norėjo gauti naujausią versija kurią turėjau tik aš ir pašalinau jog neliktų jokių kopijų, kas turėdavo senesnes versijas, aš tiesiog juos sugadindavau, kaip žinot kreditų keisti negalima, ir šiuo metu juose yra nemažai klaidų kurias tyčia padariau, jog niekas nekopijuotų.

Ir galiausiai mano paskutinis buvęs projektas tai rkgp.us.lt kuris buvo tautvex_Adidas projektas sf mieste, pavadinimo nebeprisimenu, bet gamemodas turėjo savotiškų gerų sistemų kurias patobulines pasiekiau 40 rekordą, pats tautvex norėjo pirkti projektą, na bet nepardaviau, ties tuo ir pasibaigė projektai ir serverio papaiga.

Šiuo metu mes vėl pradedame kurti projektą kurip pavadinimas jau VGP-LIFE.LT dabartinė komanda: Andrius_Juska ir Aivaras_Nitro

 

Kodėl verta rinktis mus?

 

Mūsų serveris rūpinasi žaidėjų norais, pildome visas jūsų pageidautas idėjas, žinoma jei jos ne kopijuotos nuo kitų projektų. Mes nesiekiame didelio populiarumo, svarbu, kad būtų žmonės kurie teiktu idėjas ir jiems būtų idomu žaisti. Siekiame jog jūs pasijustumėte tikrame kaimelių gyvenime, nekopijuojame serverio nuo kitų, 

nelaukiame konkurentų kurie stengtūsi mums pakenkti. Atsirade serveryje jūs turėsite galimybę pasirinkti savo veikėją vieną iš kelių istorijų, apžiūrėti serverį iš pirmo žvilksnio, bet neapsigaukite, nes pirmas įspūdis dažnai apgauna jus. Čia jūs galėsite dirbti unikalius darbus kuriuos galite dirbti tikrame gyvenime, tiesiog

negalvojate kas yra nauja ir neišbandyta, keliantys savo patirtį gausite daugiau žinių apie darbus, kils jūsų reputacija ir darbo prnašumas, alga ir kita. 

 

 

 

sistemos:

 

Algos sistema - Algos serveryje kyla nuo jūsų xp patirties skaičiaus. Atsiradę turėsite 0 patirties ir uždirbsite minimalią algą, laikui bėgant ir xp patirčiai kylant gausite vis daugiau algos kurią galėsite atsiimti savivaldybėje. Darbuose yra ir koficientas, taigi ne vien eidami iš darbo į darbą galite gauti tuos pačius pinigus, bet 

ir kiekviename darbe procentas vis didesnis, žinoma jai išeisite iš darbo su didesniu procentu ir eisite kur mažesnis procentas tai ir uždirbsite mažiau.

 

Rangų sistema - Serveryje bus rangų sistema. Kiekvienas darbo rangas skirtingame darbe gaus naujus skinus ir galės vairuoti vis geresnias mašinas. Keltis rangus galėsite kaip nurodys serverio direktorius, tai gali būti pliusų sistema ar dienos pasiekimai, tai priklauso nuo darbdavio. Taip pat, pakėlę rangą jūs gausite ir premijas kas valanda kurias

nustatys taip pat darbdavys, maksimali suma pagal ranga skaičiuojama; jūsų patirtis/1000*darbo xp.

 

Prižiūrėtojų sistema - Serveryje yra keli prižiūrėtojai kurie prižiūri savo jurisdikcijas. O vyriausias prižiūrėtojas prižiūri prižiūrėtojus jog jie nenusiženktu, taip pat juos ir skiria, gali ir nuimti, duoti ispejimus, parašyti skundą ir kitą informaciją.

 

Namų sistema - Namai yra dviejų rušių tai statomi namai kuriuos galima statyti pačiam žaidėjui serveryje. Yra tuščias plotas ir jį nusipirkę (100kred arba 1.000.000 eur)/visam laikui tik už 1mln prasitesia tik 30d. Tuščiame plote galite statyti ką tik norite, jūsų namą ar šiaip kokia nesamonę, bet galima dėti tik 100 objektų, jai nepakaks limito, visuomet galite

prasitesti limitą už kreditus. Ir kitas tai pirkti paprastus namus kuriuos galite remontuoti, tai yra pirkti vis geresnius interjerus.

 

Verslų sistema - Po visus kaimelius yra išdelioti verslai, kuriuos galite pirkti nuo 500 xp. Verslai yra už kreditus ir už pinigus atskirai. Už kreditus jūs uždirbsite daugiau pinigų nei už žaidimo pinigus, jai norite galite pasipildyti uždirbamumą per minutę, tiesiog rašyti reikia /paslaugos ir +50eur prie pelno, už 5 kreditus.

Taip pat jai turite susimappine nuosavą namą su garažu ir kitais privalumais galite susiekti su pagrd. administracija, namas gali užimti tik iki 50 objektų, taip pat gali būti ir pamodintas. Jai norite daugiau nei 50 turite primokėti 5 žaidimo kreditus arba susimokėti 0.29eur.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Eilinį kartą parašo savo tą 100kart. girdėtą istoriją. Negaliu pakęst. Ateini pristatai servą ir lauki sutraukęs subine komentarų. O dabar papasakoja puse savo gyvenimo istorijos. Blemba jūs gal neturit kur išsireikšt?

Redaguota , nario MisterisR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Forume vyksta atrankos į direktorius ir forumo moderatorius [ LAISVOS VIETOS: 2 ], skubėk pildyti ir išnaudok šansą prisijungti prie projekto valdžios!


Serverio starto data bus žinoma, išrinkus moderatorius bei direktorius.


 


REGISTRUOJAMĖS ir SEKAM NAUJIENAS!


http://vgp-life.lt/


 


ATNAUJINIMAI 0.0.3 


53de952ba848f326247058b64dd5a2b3504.png


Redaguota , nario CHUK //
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3105 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...