Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pigiausias interneto pasirnkimas?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norėčiau paklausti, kokį "nešiojamą" internetą naudojate, bei kokį mėnesninį mokėstį mokate. Nes pats renkuosi internetą ir norėčiau pigiausio varianto. Kol kas radau, tik MEZON. Interneto planas "JUDĖK - 4,99" bei priedas "3,00" EUR mėn. Viso 7,99€ / mėn.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O koks greitis to plano kuri naudosi? Mezon

Nes pats dabar naudoju vodafone, kai sumoko gauni greita ~500kb/s interneta o kai visa isnaudoji buna 50kb/s

3Mbps/s, čia neribotas duomenų srautas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nesenai atostogavau lt tai irgi ieskojau panasaus varianto. Svarsciau mezzon bet man reikejo kad butu neterminuota sutartis, ir geriausias variantas buvo omnitel. Tiesa srautas buvo ribotas iki 64gb uz 24 eurus atrodo. Pasinaudojau 3 savaites kol buvau lt ir viska procentaliai paskaiciavo nutraukiant sutarti gavosi apie 15 euru. Tiesa vis dar laukiu saskaitos ir nesumokejau kolkas nei cento. Bet tikrai likau patenkintas kaip viskas sklandziai ir pigiai gavosi. Tiesa turejau savo 4g marsrutizatoriu, neturint atrodo tenka sudarinet terminuota sutarti. Kai cia ieskojau patarimu internetui tai kazkas rase kad mezon nedidelia dali lietuvoa gerai dengia visur kitur internetas lievas. Su omnitel tikrai daug kur keliavau ir visur internetas buvo aukatos kokybes 3mb.

Redaguota , nario Rmbdeivis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Paprastu i-netu daug, bet 'nesiojamu'.. 

Jeigu imt Mezon, pasiruosk iskart 50/50 variantui (arba i-netas veiks gerai arba ziauriai blogai)

Pats kazkada naudojau, is pradziu viskas veike puse velnio, atejo ziema, reikejo jungt USB prailgintuva ir ta 'modema' kabint ant uzuolaidu kad pagaut bent pora padalu. Kazkas atitrauke uzuolaidas, vel kabink ieskok vieta kur gerai gaudo..

 

Teko gyvent kuri laika dar kitoj vietoj, naugarduko gatvei (visai salia centrinio Mezon bokstelio) kur ju i-netas turetu gaudyt padalus superiskai. Bet deja, 2 is 6 padalu galejau pagaut tik koridoriui prie duru i laiptine. :D Kambariuose negaudydavo isvis.. teko atsisakyt to sudo, ir dar plius susimoket sutarties nutraukimo mokesti (apie 700lt) buvau jaunas durnas, ir sumokejau. Dabar buciau jiem ten gerai prota is*ises uz tokius dalykus..

 

Galvojau su laiku gal jie ten istaisys tokus dalykus, nes ir modemai biski pasikeite. Bet ne.. draugelis iki siol naudoja ir skundziasi.. 

 

Ir dar vienas momentas, toks 'nesiojamas' i-netas yra blogai online zaidimams, nes sukelia ziauriai dideli ping. Nenustebk jei pastoviai kick'ins is serverio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...