Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Dream-City.LT Ateik ir padėk plėstis!


RamintaLit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu pagrindinis savininkas naujojo Sa:Mp projekto - Dream-City.Lt


 


Šiandien aš Jums norėčiau papasakoti apie Dream-City.LT projektą. Šis projektas startuos šiandien su platintu gamemode. Veiksmas mūsų serveryje vyks dykumos miesteliuose, taigi galimybių bus pilna, pradedant linksmybėmis ir baigiant sunkiu darbu, norint pragyventi. Mūsų serveryje tikrai nebus taip, jog atėję gausite direktorių administratorių krūva pinigų ir laimingas važinėsite su brangiausiu transportu. Ne, taip tikrai nebus. Kadangi serveryje kiekvienas centas bus svarbus. Norint kažko pasiekti, Jums reikės dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti. Nežinau tiksliai, bet šiandien būsime turbūt vienintelis projektas kuris bus startavęs tokioje vietoje.


Serveryje bus nemažai darbų, tarp kurių gaujos, mafijos, kurios jums kels siaubą ir valdys gatves. Taip pat policija, slaptosios pajėgos, kurios kariaus su serverio nusikalstamumu ir gelbės žaidėjus ištikus nelaimei. Kol kas serveryje dar nėra daugumos prižiūrėtojų, taigi kiekvienas turi šansą juo tapti. Serverio startas numatomas Spalio 9 Dieną!!!, taigi skubėkite, kol visų postų neužėmė kiti! 


 Nors ir gamemode yra platintas, bet aš stengiuosi kiek vieną, ar bent kas antrą dieną visk kažką naujo padaryt serveryje. Su platintu gm labai sunku išpopuliarėt, bet viskas yra įmanoma, jai yra užsispyrimo ir noro. Noriu pasakyt, kad serveris bus tikrai geras ir jame bus malonu žaisti, didelis ačiū dabartiniam mano padėjėjui kurio nenoriu minėt, jis daug padarė. Taigi šiai dienai serveryje yra unikali AFK Sistema taigi pabandysiu trumpai papasakot apie ją. Kai žaidėjas nori nueiti nuo kompo ar šiaip kur nors nuo pc, tai jis turėtu parašyti /afk Ir jį iškarto nukels į klubą tokį kureme jis niekam netrukdys. Iš pirmo žvilgsnio nėra real life, bet iš esmės pliusas tas, kad žmonės kurie yra afk netrukdys kitiem. O norint grįžti reikės parašyti /back ir jūs vėl atsikelsite ten kur prieš tai buvote, kai rašėt /afk komandą.


Mūsu serveris išsiskirs tuom, kad dabar viską po biški keičiam tiek sistemas tiek mapp darbus. Tobulėsim į prieki. Aišku nesakau kad čia kažkoks stebuklų serveris bus, bet tiesiog jūs, kaip ir aš turbūt norite turėti gerą ir pastovų serverį kuriame jums patiktų žaisti. Nekuriu čia pasakų kaip kiti kad viskas unikalu ir bla bla bla, tiesiog noriu tuom pasakyt, kad neverčiu eit pas mane ir žaisti. Atsiprašau kad tiek daug prirašiau ir tikrai ne visi tai skaitys, bus gerai, kad bent vienas tai perskaitys ką parašiau. Be to dar norėjau priminti, kad forumo dizainas platintas ir jis šūdinas :D. Bet nieko baisaus greitu metu įsigysiu normalu dizainą kuris bus padarytas pagal mano užsakymą tikiuosi forumas tada taps daug gražesnis. Nu ir dar parašysiu kai ką :D turbūt tikrai užpisau jus. Tai papasakosiu apie save šiek tiek. Gyvenu Kaune, Mano vardas Aurimas, man yra 18 metų (Spalio 15d - bus 19 oi prisilaksiu :D) Kaip matote esu labai komunikabilus, mėgstu bendrauti ir rašyti lituanikas kaip ši :D. Patinka sportas toks, kaip kašė, tinklinis. Lankau karatė jau 4 metai. Šiuo metu studijuoju teisę kitaip sakant stojau į policija. Taigi štai tiek apie mane. Laukiu jūsu visų forume, užeinam vyksta atrankos!!!


 


 


@ Serverio IP : 185.80.130.75:7777


@ Forumas : www.Dream-City.Lt


@ Savininkas :  Lee_Cooper


@ Administracijos skype : aurimas6984


@TeamSpeak : ts.dream-city.lt


Redaguota , nario RamintaLit
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...