Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Komandos gretų plėtimas


Luxury

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

25_Strictly_Business.png

“Komandos gretų plėtimas”

 

Skirta Supergames.lt tinklapiui

-------------------------------------

Įžanga / Aprašymas

Kiekvienas iš mūsų tikriausiai yra žaidęs įvairiausių tipo žaidimų, visi jie buvo skirtingi savo grafikom, stiliais, pliusais bei minusais. Tačiau labai nenukrypkime nuo temos. Kaip ir daugelis Supergames.lt Minecraft žaidimo serverių,dar vienas serverys bandys prasimušti į užterštą to baisaus ir vienodo purvo rinką. Skamba nuobodžiai ar banaliai? Taip, sutinkame! Kiekvienas dabartinis serveris skelbiasi, jog jis yra unikalus savo pluginais, administracine komanda, forumu ar sistemomis, tačiau žaidimo principas jų serverių išlieka tas pats.. Stebint forumo skiltis, per 4 metus minecraft lygis Lietuvoje nepakito..
Atsižvelgiant į tai, buvo nutarta įrodyti Europai, jog lietuviai nėra tie nevykėliai, kurie gyvena tik iš kopijų ir savo neišradingumo.. Taip ir gimė naujo projekto mintis Lietuvos rinkai.

Hah.. Mintis gal atrodo ir banali, tačiau iki šiol Lietuvoje niekas net nebandė jos įgyvendinti. Tai yra RPG tipo serveris, kuriame neegzistuoja tokie dalykai , kaip “factions” “residence” “lwc” “fast economic”. Įsivaizduokite savo mylimą RPG žanro žaidimą Minecrafte, paimkime pavyzdį “Runescape”. Šiame žaidime, Jus turite virš 20 skirtingų skillų ir renkates ką norite keltis, kas Jums patinka ( PK ar PVM, o gal SKILLING), tą ir darote. O jeigu visą tai perkėlus į Minecraft? Kur žaidėjas pasirenka pats ko nori, kur jis žino, kad niekas nelįs prie jo, jeigu jis nemoka ar nemėgsta PK, arba padės jeigu jis negali ( per silpnas ) nugalėti tam tikrą bosą.
Ir dar daugiau?..................
Daugiau informacijos apie patį projektą sužinosite sekančioje mano temoje.

Ketinimai

  1. Surinkti pilnavertę komandą, kuris pilnai žinotų ko jinai siekia, ką daro ir ką padarys ( 70% / 100% )

  2. Pabaigti serverio platformą ( 80% / 100% )

Ko ieškome?

Ieškome bendraminčių, kurie irgi patebėję problemą dėl nesikeičiančių minecraft tipo serverių Lietuvoje. Ieškome tų, kurie nori kažką padaryti, tačiau nežino kaip ar negali prasimušti. Ieškome to, kurie turi potencialą, norą ir užsispirimą kažką nuveikti.

Neieškome tokių:

Žmonių, kurie į darbą žiūri kaip į nieką. Žmonių, kurie tingi kažką daryti ar išvis kažkuo imtis. Tų, kurie laiko save ekspertais nežinodami ką sugeba kiti. Tų, kurie nori pakenkti kitiems, bei tų, kurie darydami negalvoja apie pasėkmes.

Mūsų pasiekimai

  1. Tvarkingas darbas iš vidinės projekto dalies

Prie projekto vidinės dalės dirba 2 patyrę komandos nariai, kurie kiekvieną atliktą funkciją patikrina kelis kartus, o sugalvojus, kaip ją palengvinti ar supaprastinti - padaro.

  1. Tvarkingas darbas iš išorinės projekto dalies

Prie projekto išorinės dalės dirba net 4 komandos nariai, kiekvienas iš jų atidžiai ir kruopščiai atlieka jam paskirtas užduotys, stengiasi nepraleisti klaidų ar nepadaryti naujų.

 

Susisiekite su mumis!
 

Norėdami pasidomėti apie projekto veiklą, prisidėti prie jos, visų prašome kreiptis į skype:
silvexcs
Kiekvienam norinčiam bus pravestas instruktažas, asmuo bus apklaustas ir jeigu pamatysime, jog užsidegimas dirbti pas mus yra - priimtas.

Redaguota , nario Luxury
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...