Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

NGP-LIFE.lt - naujo gyvenimo pradžia! // 0.3 atnaujinimas! Sporto salė, žaidėjų statusai!


karoLis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3104 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

NGP-LIFE.LT - Naujo Gyvenimo Pradžia

 

Sveiki, mieli kolegos. Šiandiena pameginsiu kuo paprašciau jums aprašyti apie savo projekta „NGP-LIFE.LT“ (buvusi UCL.LT). Projektas tikrai turejo sunkiu dienu: pradedant prižiuretoju ir geru draugu išejimu iš komandos bei baigiant visišku fiasko – žaideju palikimu serveri. Taciau praejus visoms negandoms, gerai viska pasvaršcius pasirižau vel padaryti kažka „kitokio“ ) tarp SA-MP serveriu auditorijos.  Šikart surinkau tikrai tvirta bei pareiginga komanda, kuri nepasiduos „hateriu“ spaudimui ir toliau sieks savo užsibrežtu tikslu. Pažadame, jog nenuvilsime žaideju ir busime jiems lojalus, nes pagrindinis projekto tikslas TIKRAI nera finansine nauda (kad ir kaip tai banaliai skambetu, taciau tai tiesa). Meginsime buti savaip patrauklus ir išskirtinei (žinoma, ties šituo klausimu nuspres patys žaidejai), stengsimes nepalikti nei vieno žmogaus bedoje ir atsakyti i visus jusu klausimus, kad ir kokie jie kartais atrodytu paprasti ir „savaime aiškus“.  Nenoriu per daug prisižadeti, kad poto nereiketu srebti visos tos neapykantos bangos, jog ištiesu taip nera serveryje. Viska, ko dar neparašiau cia, pamatysite paciame serveryje. 

Na o dabar trumpai apie pagrindines serverio sistemas ir ju ypatybes:

 

- Mašinu sistema

Šiaip sistemai buvo skirta ypac daug laiko, mano manymu ja galima ištobulinti tikrai smarkiai: pavaros, degalu tipai, mašinoms pritaikyti greiciai ir dar daug visko!

Pavaru sistema – serveryje kaip ir realiame gyvenime egzistuoja dvieju tipu pavaru sistemos: automatines bei mechanines. Mechanine pavaru deže tures 6 pavaras, jas galesite valdyti spusteleje CTRL – pakeliant pavara ir ALT – mažinant. Norint pakeisti pavara reikia pasiekti atitinkama greiti, jeigu pakeisite pavara per anksti, mašina užges.

Degalu sistema – serveryje vyrauja trys degalu tipai: benzinas, dyzelinas bei benzinas+dujos. Kiekvienas iš šiu degalu tipu turi savotiškos naudos. Žaidejams, nusimanantiems bent minimaliai apie automobilius, problemu ties šiuo klausimu kilti neturetu. ?

 



 

- Darbu sistema 

Serveryje egzistuoja 13 darbu: 6 su direktoriaus pakvietimu ir 7 – be. Niekuo neišsiskiriant, kiekviena darbo istaiga tures savo bustine, komandas, transporta bei pareigas, kurias gales kurti bei suteikti tik istaigos direktorius. Visi darbai nuotraukoje apacioje:

 


 

- Namu sistema

Ties šia sistema yra vis dar dirbama, taciau darbai jau greitai bus baigti. Serveryje bus paprastu namu bei butu sistema. Mažiau pasiturintiems žaidejams butai bus puiki vieta apsistoti. Tam tikrose vietose bus pastatyti bendrabuciau ir kotedžai. Busta galesite rinktis pagal išvaizda ir jusu pinigines stori. Serveryje taip yra ir „PREMIUM“ nuosavu namu, kurie išsiskirs prabanga, vietove bei aplinka. Šio tipo namus galesite isigyti už kreditus arba už speciala NGP valiuta (kreditus ir valiuta bus galima ivairiais budais).

 


 

- NPC botai

Serveryje yra sukurti 7 NPC botai, kurie jus aptarnaus atitinkamose istaigose ar tiesiog paivairins aplinka savo veiksmais. Ateityje bus sukurta daugiau panašaus tipo botu, tik iki tol reikes patikrinti esamu botu veikima.

 


Redaguota , nario mtcthegod
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės projektui, bet su forumu galėjote tikrai labiau pasistengti, taip pat ties vidaus tvarka per mažai kokybės, šiek tiek kritikos, bet manau jus ją mokate priimti.

Forumo įvaizdis jau kuriamas, ties tuo nėra problemų. ;)

 


 

Serverio startas jau rytoj (2015.09.18), 19:00. Maloniai kviečiu prisijungti. Tinklapis: http://www.ngp-life.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3104 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...