Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[ 0.0.1 ] PANICLIFE.LT / / Naujos ateities pradžia ! ATRANKOS FORUME


Juan/\rroyo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e54bf04c96695b68e8c847d656898758374.png

 

Oficialus PANICLIFE.LT „TeamSpeak" serveris:

TS.PANICLIFE.LT

PANICLIFE.LT serverio IP:

SAMP.PANICLIFE.LT

Projekto tinklalalpis: 

http://paniclife.lt/

 

NUO KO, VISKAS PRASIDĖJO...
2015 metų vasarą man (Liigx) galvoje pradėjo suktis mintys apie SA:MP projekto kūrimą. Daug domėjausi, ieškojau informacijos nuo ko viską pradėti, jog užtikrinčiau gerą, bei unikalų žaidimą serverio žaidėjams. Po kiek laiko parašiau dabartiniam projekto koduotojui (MorriSle), jog prisidėti prie projekto kūrimo ir plėtojimo. Jis nieko nelaukęs sutiko ir pradėjo kurti modifikaciją. Tuo tarpu aš pradėjau rūpintis projekto veikimu, bei paslaugomis. Aprūpinau projektą VPS, hostais ir viso kito ko reikia geram ir stabiliam žaidimui.


FORUMAS

Forumas kaip ir pats serveris kuriamas nuo 0, todėl viskas yra unikalu ir nekopijuota. Forumo dizainas dar nėra visiškai sutvarkytas, tačiau klaidos nepakenks jo grožiui ir kokybei. Kas dar keisis forumo dizaine artimiausiomis dienomis? Keisis forumo rangai, bus pridėtu nauji hookai, kodai, taip pat galite jūs patys siūlyti pasiūlymus forumui tam tikroje temoje.

 

SERVERIS
Kaip ir jau minėjau serverio modifikacija yra kuriama nuo 0. Ką tai reiškia? Tai reiškia jog jokios serverio sistemos, mapp darbai nėra kopijuoti iš kitų modifikacijų, viskas ruošta nuo tuščio PAWN lapo. Na šiame punkte šiek tiek jums papasakosiu apie serverio sistemas.
Serveryje bus 2 darbai be Direktoriaus pakvietimo, 4 darbai su Direktoriaus pakvietimu, bei 2 mafijos kurioms reikės taip pat Mafijos boso pakvietimo. Serveryje bus sukurta pasiekimų, bei misijų sistema, kad naujokai atėję turėtu veiklos serveryje. Taip pat žmonės galės užsiimti sau tinkama veikla, galės žvejoti, grybauti arba tiesiog būti darbo biržoje.

 

  • LYGIŲ / XP SISTEMA: Jūs turėsite surinkti 300 XP, kad pasiekti naują lygį, Žaidimą pradėsite būdami 1-o lygio. Visą laiką matysite textdraw'ą kampe, kelinto jūs lygio ir kiek jūs turite XP. Turėdami didesnį lygį, galėsite turėti didesnį kiekį narkotikų ( +1kg ), taip pat kad turėti tokį kiekį reikės nemenkai paplušėti darbe.

887ec5b08175ef2afd7576d320d12673660.png

  • SANDĖLIŲ SISTEMA: Kiekviename miestelyje yra po keletas sandėlių. Jų yra nedaug ( ateity pridėsiu daugiau ). Jūs vienas galite įeiti į savo sandėlį naudodami atitinkamą komandą, žiūrėti sandėlio informaciją ( kiek sandėlyje yra narkotikų ( žolės, heroino, kokaino ) bei kiek yra pinigų ). Tai labiau pravers sukantiems žaidėjams su narkotikais, pardavinėjančius juos į gatvę. Taip pat jūs jį galite užregistruoti, tada matys informaciją apie sandėlį ir PD darbuotojai.

aaa2e5f411a1d40b95e91b4c86f5bdac1.png

  • POKERIO SISTEMA: serveryje galėsite žaisti pokerį. Pokerio žaidimo stalai yra 3. Kiekvieno stalo statymų suma yra skirtinga - 500 / 1000 / 2000. Pokerio žaidimo vieta randasi bare " pas Tą ", jį galėsite rasti naudodami /gps. Įdėsiu pora nuotraukų iš sistemos:

a1e6604527e3351a54d0e3fd63e0cda6579.png

  • /me /do /o: galėsite serveryje naudotis roleplay komandomis, taip pat serveryje bus sukurtas roleplay gidas, nežinantiems kaip naudoti kokią komandą.
  • KREDITŲ SISTEMA: kaip ir visur, yra kreditų sistema, tik čia - jie bus labai vertingi. Už kreditus jūs galėsite: pasipildyti savo EXP taškus ( + 100 taškų ), prisidėti papildomą lygį, pasikeisti išvaizdos ID, nusiimti vieną įspėjimą, papildomi pinigai ( jūsų pinigai * 2 = papildomi pinigai ) t.y., papildomi pinigai + jūsų pinigai ​​


PROJEKTO ADMINISTRACIJA

Liigx - projekto savininkas. Atsakingas už forumo tvarka, paslaugas, svarbių pareigų rinkimus, projekto išlaikymu, reklamomis. 

SKYPE: justasjustas8

fefe - projekto savininkas bei koduotojas. Atsakingas už įvairiausias koduojamas serverio sistemas, jas tobulina, taiso bei užtikrina gera, kokybiška žaidimą.

SKYPE: oldfefe

 

e54bf04c96695b68e8c847d656898758374.png

 

86612fd05fffd4b53c1507dde567b9ac549.png

<script> </script>

Redaguota , nario CHUK //
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

UP!

 

Nuostabus projektas, vien iš aprašymo, iš atnaujinimų nusprendžiamas. Visi išbandykit šio serverio kokybę, ateikit prieš startą, spėsit užpildyti anketas į aukštus postus, bei prisidėti prie projekto komandos ir serverio plėtojimo!

 

Sėkmės. : )

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

UP!

 

Nuostabus projektas, vien iš aprašymo, iš atnaujinimų nusprendžiamas. Visi išbandykit šio serverio kokybę, ateikit prieš startą, spėsit užpildyti anketas į aukštus postus, bei prisidėti prie projekto komandos ir serverio plėtojimo!

 

Sėkmės. : )

 

Dėkojame už puikų komentarą. :) 

ŠIANDIEN NUMATOMA ATRANKA FORUME

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Forume vyksta atranka į nemokamus serverio administratorius


PANICLIFE.LT


0.0.5 


 



Istorijos konkursėlio nugalėtojei:


 


Vyriškos istorijos-


1vieta: Susi laukiai vaiko būdama 16, dėl nepakeliamos gėdos tėvai tave išvarė iš namų, tačiau dėl persileidimo netekai savo vaiko. Gyvenimas tau buvo kartus, todėl įgijai daug patirties, tačiau vos suduri galą su galu.  [700xp ir 1000eur] ( Daniel_Torreto)


2 Vieta: Esi jaunas/a vidurinę baigęs jaunuolis/ė, kuriam gyvenimas nepagailėjo karčios gyvenimiškos patirties, tačiau žinant tai jog gyvenai nepasiturinčioje šeimoje nesi sukaupęs didelių santaupų, bet nepaisant to turi nemažos patirties. [1000XP 5000EUR]( Michael_Pacano)


 


3 Vieta: Esi jaunuolis gyvenęs iš tėvo kišenės, tačiau tėvui nusibodus jis išmetė tave iš namų. Per visus tuos metus neįgavai daug gyvenimiškos patirties, tačiau išeidamas iš namų pasiemiai visus grynus pinigus rastus namuose. [200xp ir 5000eur]( Daniel_Torreto)


 


4 vietą nusprendžiau padaryti papildomą nes pamaniau, kad reiktu serveryje daugiau nei 3 istorijų, tad ir prizas bus tik simbolinis sad.png


 


4 Vieta: Esi jaunas ir baigęs vidurinę mokyklą. Gyvenai pasiturinčioje šeimoje, bet tu neradai darbo ir išvykai. Tau mama į kelionę idėjo vaistų ! Dantų šepetuką, davė rūbų ir išleido su 3.000E ir 750XP (Diego_Valiera)


 


Moteriškos istorijos-


 


1 Vieta: Buvusi modelis, iš to uždirbai daug pinigų, bet esi baigusi tik 10 klasių ir toliau nesimokei. Žlugus tavo dirbtoje modelio agentūroje praradai darbą ir išvykai kitur laimės ieškoti.Privalumai - gauni daug pinigų, ir gražų merginos skiną.Minusai - turi labai mažai patirties. (Mike_Bellic)


 


2 Vieta: Esi kaimo mergina, ūkininkavai gan pasiturinčiam tėvų ūkyje, bet bankrutavus (dėl paskolų) išvykai į kitą kaimelį kaip naujas asmuo.Privalumai - patirtis, ir vidutinis pinigų skaičius(mažesnis nei modelio).Minusai - nelabai gražus skinas. (Mike_Bellic)


 


3 Vieta: Pagaliau baigiai mokslus. Vargingas darbas tvarte tau įgijo patirties. Už dirbęs pinigų išvykai ieškoti nuotykiu. Gavai 2000eur 1300xp (Diego_Valiera)


 


4 Vieta(papildoma): Tavo šeima buvo pagarsėjusi nusikalstamumais. Tu sedėjai zonoje ten praleidai puse gyvenimo. Kai tave paleido tu užsidirbai 2000 eur, 1500xp. (Diego_Valiera)


 


Prizai kolkas liks paslaptį ir tikriausiai taip bus iki starto  happy.png  wink.png


 


Atnaujinimai


Atnaujinimų šį kartą labai daug nėra nes kaip ir minėjau labai daug laiko praleidau tvarkydamas iškilusias problemas.


 


[>>] Sukurta Rusų mafijos zona. Žmogus esantis zonoje negalės gydytis, teleportotos, getintis ar kitokių panašių komandų. Taip pat mafijozas būdamos savo zonoje prie atlyginimo papildomai gaus +2€/min.


 


[>>] Vietoj pd sumappintas naujas spawnas, o tai reiškia, kad greitu metu bus nauja pd bazė.


 


[>>] Pilnai pabaigta vairavimo mokykla. Kaina sumažinta iki 1500€ (į kaina įeina ir praktinis pravažiavimas po miestą).


 


[>>] Pradėta kurti mafijoms vaistų grobimo sistema. Mafijozai vaistus grobti galės ligoninėje, sistema veiks gan paprastai. Bus 4 seifai kuriuos bus galima grobti vienu metu(nebūtinai visus iš karto), seifams plėšti direktorius ar pavaduotojas nebus būtinas tai daryti galės bet kuris mafijozas. Pradėjus plėšti seifą apie tai bus pranešta policijai tad bus dar papildomo darbo ir bėdos dėlteisėsaugos todėl vienas tikrai nesusitvarkysite reikės geros komandos. Įveikus seifo užraktą liks tik visus vaistus susikrauti į kuprinę ir nuvežti į bazės sandėlį. Iš pagrobtų vaistų vėliau bus galima gaminti narkotikus ir jos prekiauti žmonėms. Atsirado tokių žmonių kuriems tai nepatiko, kad vaistus galės prekiauti mafijozai, bet dabar viską išsakysiu, aš, o jūs nuspręsite ar to reikia. Kodėlmafijozai o ne narkotikų prekeiviai ? Todėl nes jei serveryje būtų daug darbų žaidėjai pasiskirstytu ne tolygiai ir galbūt kažkuriosedarbuose jų būtų per mažai arba per daug ateityje taip galbūt ir bus narkotikų prekeivei, bet narkotikus vistiek tieks mafija. Taip pat, dėl to, kad mafijos bus 2,o kainas nustatinės jų bosai dėl to atsiras šioke tokia prekybine konkurencija ir žaidėjas turės galimybe pasirinkti iš kur pirkti. Na manau galbūt supratote šios sistemos bent kelis +.


 


[>>] Pradėta daryti verslų sistema. Serveryje bus 2 rušių verslai, tai už kreditus ir serverio pinigus. Verslai už kreditus bus ypatingituom, kad kiekvienas toks verslas bus skirtingas ir atliks skirtingas funkcijas. pvz: UAB "Lednosiuko ledai", verslo savininkkasgalės už tam tikrą sumą pridėti vis naujų ledų rūšių, nustatinėti jų kainas, serveryje statyti kioskelius ir pnš. (atsiminkit kad kiekvienas toks verslas skirtingas !) Verslai už serverio pinigus bus paprasti turės uždarbį į minutę, bet taip pat ir šiokį tokį valdymą. Savininkas galės samdyti darbuotojus, o kiti serverio žaidėjai galės investuoti į verslą, kuo daugiau investuotojų tuo didesnis verslo pelnas (investuotojas gauna *% pelno į minutę, procentai priklauso nuo pelno).


 


Taip pat norėjau paklausti norėtumėt, kad serveryje būtu kreditai ar serverio valiuta (1 serverio valiuta = 1€)(300krd=1€)



Redaguota , nario Boroda.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...