Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[1.8x][Nelegalams] SpikedPvP.eu Public KitPvP server! Unikalus pluginai!


Lucy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5_logo.png

 

Pavadinimas: SpikedPvP.eu - KitPvP server
Svetainės adresas: http://spikedpvp.eu
Serverio IP: mc.spikedpvp.eu
Žaidimo versija: 1.8.x
Serverio tipas: KITPVP
PVP statusas: Įjungtas
Žaidimo sunkumo lygis: Hard
Administracijos kontaktai:
 
-> edobisable

-> nickDG5
         
          Skype: aurejus1
          El. paštas: [email protected]





 

ozIcXsx.png

 

Serverio sukūrimo tikslas yra parodyti Lietuvos piliečiams, kad gali būti ne tik tipiniai išgyvenimo serveriai, o ir kažkas geriau. Serveris yra pritaikytas viešam žaidimo tipui, todėl viskas anglų kalba, kad galėtų apsilankyti ir mūsų šalies kaimynai. Daugelio API pagalba bei pasinaudojant kitų žmonių sukurtomis bibliotekomis, mūsų serveris gali pasigirti gražiais efektais ir mūsų pačių sunkaus kurtais darbo vaisiais. Kaip ir visi serverio tipai turi savo tikslą dėl kurio būtų verta žaisti. Už kiekvieną nužudytą žaidėją gausite po 5 kreditus, o savaitgaliais galėsite savo sumą padvigubinti! Norint žaidimą dar labiau padaryti įdomesnį, mes sugalvojome lengvatas, tam tikras savybes: dvigubas pašokimas, arba už kiekvieną nužudytą žaidėją gaunate eliksyro efektą, kad turėtumėte galimybę pabėgti iš veiksmo vietos ar tiesiog įveikti didelį žaidėjų būrį. Serverį sudaro du žemėlapiai, vienas labiau atviresnis (Candy Land) ir kitas (Ghost Village) labiau uždaresnis. Du žemėlapiai buvo sukurti tokie skirtingi, todėl kad atveriame žemėlapyje galės pasireikšti lankininkai, o uždariame - artimą veiksmą mėgstantys žaidėjai, tačiau nenustebkite. Daugelis klasių yra per stiprios, pataikius į galvą su strėlę tikimybė nušauti iš pirmo sykio yra didelė, todėl pagal jūsų pasiūlymus mes galime žaidimą balansuoti bei perdaryti kiekvieno specialaus ginklo daroma žalą, o jei pamatėte klaidą, praneškite. Tad, mes laukiame visų pasitinkant mūsų serveryje ir gerai praleisti savo laiką.
 

Serverio Blokai

 

Šioje aprašymo skiltyje, norėčiau aprašyti apie mūsų serverio blokus, nes jų paskirtis truputėli skiriasi nuo įprastų vanilą minecraft serverių.
RedStone Block - Šis blokas kiekvienam žaidėjui užlipus ant jo, duos gyvybių atstatymo eleksyro efektą, žaidėjai mūšio metu galės atsistatyti gyvybes.
Sponge - Kempinė, šis blokas serverio žaidėjui veiks, kaip batutas. Užlipus ant šio bloko, jus būsite išmesti į orą ir į priekį keletą blokų.

vTZAGZz.png


 
Daiktai:

Egg/Granade - Granata, tai daiktas kurio tikrai nėra vaniloje, šis ginklas leis jums apsigynti nuo viso būrio priešų, o priešams įvarys baimę.
Snowball/FlashBang - FlashBangas, tai dar vienas naujas daiktas, kurio pagalba galėsite apsvaiginti kitus žaidėjus ir pabėgti iš artimos kovos lauko.
Dagger/shears - Dūris žaidėjui iš nugaros tikrai bus mirtinas!
Speed Dust/Glowstone Dust - šios neįprastos dulkės leis jums pabėgti iš įvykio vietos greičiau, nei paprastam žaidėjui!
Bolt/Paper - Žaibas! Ar įsivaizduojate galimybę laidyti žaibus į priešą iš tolimo atstumo?
 

tNDf28T.png

 

Media informacija

Žemėlapių nuotraukos:
Candy Island

q53l7VD.jpg 
N8v9HZV.jpg
OkntYSX.jpg


Ghost Village

aWtVcZQ.jpg  
d12N30H.jpg


Žaidimo pradžia ir mechanika:
Prisijungę į serverį jūs turėsite 10 kreditų, už juos galite pirkti klases, taip pat sukūrėme tris nemokamas klases, kurias panaudoti galite bandant užsidirbti pinigus. Iš mūsų patirties galiu pasakyti, kad dažniausias žaidėjų klausimas yra ,,Koks serverio tikslas ?''.  Mūsų tikslas buvo sukurti serverį, kuriame žaidėjas galėtu smagiai praleisti laiką, tiesiog ,,pasidaužyti''... Nes mūsų žaidimo mechanika neverčia jūsų sunkiai ieškoti deimantų valandų valandas ir gaišti jūsų laiką, vien tam kad nueiti vienintelį kartą į mūšio lauką... Paradus daiktus (numirus) jus tuoj pat būsite nusiųstas į spawn'ą ir galėsite rinktis sekančią klasę. Klasių sukūrime daug, jų yra net 23! 14 klasių yra nemokamos. Žemėlapius irgi žadame keisti kas savaite, kad jums neatsibostu tie patys vaizdai kiekvieną kartą...

Redaguota , nario - ๖ۣۜAugustinas ツ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žinau, man irgi patiko :) Man davė patestuoti ir Premium, God kitus, tai labai praėjo klasės. Tikrai apsimoka pirkti, todėl ir galvoju nusipirkti God :)

 

 

Užėjau, pirmą kart tokio tipo seervery buvau ir tikrai apsilankysiu dažniau, nes labai patiko. Sėkmės

Ačiū jums labai!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gavai baną ? Gal dėl to kad spaminai ? 

e51cbf45ee522ff04d022a7ba9885c83268.png

Neilgai tik :)

Vėl jis savo šūdservius su portais reklamuoja :D...

O šiaip tikrai serveris įdomus,o kas svarbiausia tai kad kai nusiperki privilegijas negauni iškarto max setų kaip kituose serveriuose,ir žaidimas netampa pay4win,sėkmės jums didžiausios :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Supranti, koks tikslas eiti spaminti į kitą servą, gaila, bučiau matęs būtų tas tavo šūdservis neveikęs, ir beje serveris yra europoje, todėl į savo serverį nemanau, kad anglų norėtum.

Anglų dar nieko. Bet kiek žaidžiau, tai ten ateina lenkų/estų/latvių ar kokių velnių, su kuriais susišnekėt nivazmožna.. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...