Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.APL.us.lt // Angel Pine Life


Tony_Acer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

309422d616ab18569871adf2e985d23b341.png


 


Serverio komanda.


 


Mariuz_Winston - 16m (Savininkas)


Renault_Gavno - 19m (Savininkas , skripteris)


John_Travolta - 16m (Weberis)


Aim_Hagens - 16m (Gfx'eris)


 


Serverio informacija.


 


Taigi visų pirma noriu jums pristatyti wwww.apl.us.lt serverį , galiu drąsiai teigti jog viskas pavyks vien dėl to, kad savininkai viską daro ne dėl pinigų ar savęs , bet tik dėl žaidėjų jog jiems suteiktų puikų, bei ramų žaidimą. Serverio veiksmo vieta yra angel-pine kaimelis vien šis kaimelis jau daug ką apie serverį pasako jog viskas galbūt bus labai unikalu , šis kaimelis kaip neatskleista paslaptis ir viskas palikta nežinioje. Serverio modifikacija nėra unikali ji yra 2013m angel-pine modifikacija , žinoma mes prie modifikacijos tikrai daug dirbome, kad patenkitume serverio žaidėjus. Serverio starto momentu pasiekėme 31 rekorda,taip kaip žadėjome.Šiandien 20:00 bus premiju ir renginių vakaras.


 


Informacija naujokams.


 


Kiekvienas žmogus prisiregistravęs prie projekto gauna 250xp ir 1k eurų. Naujoko kelionė nėra ilga kadangi serveryje visi darbai nuo 0xp(tik pirmąjį mėnesį), tad bėdos niekam nebus, visi galės dirbti savo svajonių darbą. Kas liečia teises, tai manau visi supranta bus trijų rušių - motociklo, mašinos, fūros. Visų pirma turėsite pereiti teoriją, o paskui galėsite kibti prie vairavimo egzamino kelyje, laikant teises jus nukels į atskirą pasaulį, kad niekas netrugdytų. Žinoma būnant naujoku galite emigruoti į mūsų serverį emigruodamas gaunate vieną tūkstantį xp ir pinigų dešimt tūkstančių.


 


Sistemos


 


Namų sistema - Mūsų serveryje yra labai paprasta, bet ir labai efektinga namų sistema. Pas mus serveryje yra trys namų kvartalai vienas pačiame kaimelyje kiti du šalia. Žinoma ir kainos matomai skiriasi kadangi pačiame kaimelyje arčiau cento namai kainuoja daugiau kadangi lengvesnis susisiekimas toje vietoje jau namų kainos siekia net iki trijų šimtų tūkstančių. Namų kainos kvartaluose sieks nuo septyniasdešimt tūkstančių iki dviejų šimtų tūkstančių. Kalbant apie pačius namus , namų sistemoje nera ten jokių baldų ir jų negali statyti , namuose bus penki lygiai, kai turėsi pinigų  tikrai galėsi labai lengvai pasikelti lygį. Pirmasis lygis - žinoma labai prastas namas, taip iki pačios aukščiausios kokybės rūmų , žinoma viskas keičiasi tik iš vidaus bet manau to ir užtenka.


 


Sandelių sistema - Mūsų serveryje yra labai efektinga sandelių sistema , kadangi pas mus yra tik dvi gaujos kurios kariauja del dviejų sandelių { blue berry, los santos }. Sandelius papildo fūristai , sandeliai prisipildo tam tikrą dieną devynioliktą valandą , sandelių rr turi daryti direktorių prižiūrėtojas. Šis dalykas yra tikrai geras kadangi abi gaujos konkuruoja dėl sandelių, tad bus didelė įtampa. Pagrindinis toks sandelių tikslas jog gaujos dominuotu ir parodytu savo tikrą veidą, kuri gauja yra stipresnė o kuri visgi jėga nusileidžia kitai.


 


Mašinų sistema - Mūsų serveryje mašinos labai branginamos kadangi jų mes galime turėti tik dvi todėl jas labai gerbiame , žinoma mašinų kainos yra tokios kurios nepamuša ekonomikos ir gerai ją išlaiko geresnės markės mašinos siekia iki dvejų šimtų tūkstančių , mūsų serveryje mašiną pirvaloma apdrausti ir priregistruoti , nepriregistravus tikrai manau kiekvienas teisėsaugos pareigūnas, branginantis savo darbą uždės jums tam tikrą įtarimo lygį, tuomet jūs turėsite mokėti baudą arba sėsti į kalėjimą. Nusipirkus mašiną kaip minėjau reikia ir apdrausti , bet pas mus nebus taip jog draudimą nusiperki ir mašina nesprogsta ar pnš , žinoma mašina sprogsta ir dar kaip tik kai sprogsta , draudimas padengia devynesdešimt procentų sumos , pavyzdžiui mašina kainuoja dešimt tūkstančių draudimas padenks nuo aštuonių iki devynių tūkstančių.


 


Verslų sistema - Mūsų serveryje verslų sistema yra ganėtinai paprasta kadangi mes su verslais nenorime surišti mūsų serverio žaidėjų pagrindinės veiklos , kad jie nieko neveiktu, o tik pinigus keltu ant verslų.  Verslų kainos ir pelnas žinoma skirtingas dešimt eurų į minutę verslas kainuoja nuo trisdešimt iki keturiasdešimt tūkstančių eurų kainos išties yra ne didelės, bet kaip minėjau mūsų serverio ekonomika yra ganėtinai stipri, tad stengsimės viską palaikyti ganėtinai stabiliai, verslų pelnas manau kaip ir daug kur eina į minutę, tad viskas taip kaip turi būti. Žinoma mūsų serveryje yra ir pora rimtų verslų kurių pelnas į minutę siekia virš šimto o gal virš dviejų šimtų eurų , bet jie ištiesų ir kainuoja daug.


 


Pramogų parkas - Ši vieta liko pas mus serveryje nuo 2013 metų, mes pamanėme, jog ji ištiesų yra efektinga, kadangi toje vietoje yra ir baseinas kuriame galite treniruoti savo raumenis , bei dažasvydis kuriame galite tobulinti savo šaudymo įgudžius bei linksmai praleisti laiką. Šis pastatas randasi ant pačio aukščiausio sa-mp objekto t.y everesto kalno. 


 


Darbai:


 


Apie darbus nieko neaprašinėsiu, visgi manau visi žinote kas tai yra, ir ką tie darbai daro. Tiesiog išvardinsiu kokie yra darbai, bei gaujos.


Fūristai


Medikai


Policija


Taxi


Dyleriai


Mechanikai


 


Gaujos


 


Growe Street


Rifa Gang


 


Dėmesio! Tie kurie peikiate serverį dėl us.lt domeno pirma pagalvokite, jog žaisite ne jame, o serveryje, bet visgi, jei projektas sulauks didelio susidomėjimo, domenas bus keičiamas į .lt galūnę.


us.lt galūnė yra todėl, jog administracija dirba ne dėl pelno, o dėl žaidėjų, todėl stengiasi viską atlikti kuo taupiau. Forumas taip pat bus tvarkomas, bei koreguojamas.


 


Na ir jei sudominau, tuomet laukiame jūsų forume, na o kitos savaitės pradžioje ir serveryje!


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

"galbūt bus labai unikalu" o galbūt ir ne? Modifikacija platinta, kaip jau ir minėjo tomas11183. Na gal šiek tiek pagirsiu už pastangas aprašant jau visiem puikiai žinomas sistemas, bet kam meluoti, jog daug dirbot prie modifikacijos, jei visai nedirbot? Neįsivaizduoju kaip jūs susilauksit didesnio susidomėjimo, jei net normalios galūnės neturit... Tikrai nekoks įvaizdis. O tas pasiteisinimas, jog dirbat ne dėl pelno yra labai pigus ir bereikšmis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...