Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SATG.LT | Los santos kaimeliai ! Startas 2015/08/01 - 19:00 !


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3147 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4_Untitled-1.png


Informacija:

Serverio veiksmas bus Los Santos kaimeliuose.
Vietoj XP žaidėjams reikės keltis lygį.
Serveryje bus sunki ekonomika.


--------------------------------------

 

Policija
Kaip galima įsivaizduoti serverį be policijos? Jei jos nebūtų serveryje būtų begalė nusižengimų. Policijos darbas serveryje yra vienas svarbiausių vien dėl "kelių erelių" kurie nesilaiko taisyklių ir sukelia avarines situacijas. Bet be to dar yra ir stambesni nusikaltimai kaip neleistinų prekių platinimas tad jiems reikės labai pasistengti sustabdyti tai! Visi mano ,kad kontrabanda gali platinti tik prekeiviai ,bet pagal mūsų serverį prekeiviai negalės prekiauti jei neužsakys jiems reikalingų prekių kurias gabens furistai, tai manau policija tikrai turės daug darbo sustabdyti tai!

 

Medikai
Kaip gi mes be medikų, juk jie mus gydo. Šie sveikatos sergėtojai bet kada galės mus išgydyti!
Nors mes jų ir nekviesim jie vistiek atvažiuos praeivių dėka!

 

Taksistai
Na kaip mes be taksį vairuotojų ,juk visi mėgstam išgerti, būna ,kad padauginama. Tai kas mus pavežtų iš taško A į tašką B? Na bet aišku jei neturėsi pinigų tai teks tranzuoti.

 

Mechanikai
Jei jų nebūtų tai pilnos gatvės būtų sugadintų transporto priemonių. Jų pagalba viskas bus suremontuota ir jūsų transportas važiuos kaip naujas! Na aišku nepamirštam ,kad yra tokių kurie mėgsta palikti savo transportą bet kur, tai jie tiesiog jį nutemps į konfiskuotų automobilių aikštele.

 

Prekeiviai
Na štai vieni didžiausių nusikaltelių kurie vysto narkomaniją betkuriam pasaulio krašte ir užsidirba milžiniškus pinigus. Aišku jų darbas yra tikrai sunkus ir rizikingas nes juos visuomet seka policija kuri tik ir nori sučiupti šiuos nenaudelius.

 

Furistai
Furistai yra svarbus kaip ir kiti darbas nes jie gabena įvairius krovinius iš įvairių pasaulio kampelių.

 

ARAS burys
Tai yra mūsų teisėsaugos pasididžiavimas jie gali sutramdyt bet kokius nusikaltelius ,bet jų didžiausi priešai yra "Mara Salvatrucha" bei "Los Zetas" gaujos. Jų veikla yra labai pavojinga aplinkiniams.

Mara Salvatrucha ir Los Zetas gaujos Tai yra vienintelės bei pavojingiausios gaujos mūsų aplinkoje. Neduok dieve su jais susitikti nes dažniausiai tai pasibaigia pralietu krauju.
Jos tarpusavyje labai nesutaria ir kariauja dėl teritorijų. Jų pagrindiniai pinigų šaltiniai yra žmonių grobimas, banko apiplėšimas, svarbių pastatu grobimai.

 

--------------------------------------

 

Banko apiplėšimo sistema:
Gaujos gali apiplėšti banką padėje bomba ant seifo. Po bombos padėjimo teisėsauga gauna pranešima, kad banke padėta bomba ir tik ARAS būrio nariai gali ją išminuoti. Jei Bombos nespės išminuoti bomba sprogs ir visi gaujos nariai kurie bus banke gaus po tam tikra pinigų kiekį. Visa suma bus sudaroma iš žaidėjų padėtų pinigų banke. Bomba sprogs po jos padėjimo per 10 minučių
Bombos išminavimo laiko trukmė 1 minutė

 

Prekeivių sistema:
Prekeivių direktorius arba pavaduotojas turės užsakinėti prekes kurias gabens furistai. Kai furistas pasikrauna prekes po 20 sekundžių teisėsauga gauna pranešimą ,kas
vežamas nelegalus krovinys. Krovinio pasikrovimo kordinėtės būna skirtingos.

 

Medikų sistema:
Jei žmogui lieka mažiau nei 20 gyvybių medikai automatiškai gauna pranešimą po 30 sekundžių ,kad yra sužeistas žmogus ir jiems nurodo jo buvimo vietą.

 

Serverio IP: samp.satg.lt

TeamSpeak IP: ts.satg.lt

Tinklapio URL: http://satg.lt

Redaguota , nario Deivydas M.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip jūs mane užknisot su tokiais šūdinais projekto pavadinimais, kuriate ant juoko matosi, negi sunku galvą pasukt? Vpš išpuvę nuo to kompo. Nieko gero, visą tą jūsų aprašymą sudaro darbai, kurie ir taip visiems yra žinomi.

Man šito nesakyk, ne aš projektą kuriu o Almantinas_Ralistas. Ne ant juoko projekto startas numatomas Rugpjūčio mėnesį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nesuprantu, kam švaistyti savo laiką ir aprašinėti darbus ir sistemas, kurios ir taip visiems žinomos? Tai tik parodo, jog serveris yra vienkartinis ir po 2 savaičių tokio niekas neprisimins. Satg, sarg, safg, sa... Nuvalkioti pavadinimai + visiškai nelogiški? Tikras gyvenimas? Jūs savo serverį laikot tikru gyvenimu? Kai ką nors suglavojat patys įsitikinkit, ar tai bent jau skamba logiškai...

Neįsivaizduoju kaip jūs ruošiatės privilioti vaikus į savo serverį, jei propaguojat sunkią ekonomiką, lygius ir panašiai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3147 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...