Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.BigTown.us.lt - Didelio Miesto Gyvenimas


Martexelis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

BigTown.us.lt - Informacija. 


 


Kęstutis_Ramanauskas


[  Forumo inžinierius   ]


Martynas_Jeferson


[ Administracija, Informacija ]


 


Mūsų forumas: http://www.bigtown.us.lt/forumas/


 


 


 


 


 


BigTown.us.lt - Projektas, su unikaliom idėjom ir su tam tikrais tikslais nuo paprastumo iki unikalumu mūsų tikslas yra toks, modifikacija pradžia nėra mūsų, bet mes ją tobulinsim, naujinsim, ir darysime visą kitą jog jums žaidimas būtų kuo įdomesnis, patikėkit - mes minčių turim. Mes tolimesni planai su šiuo projektu yra gan nemaži, bet mes laiko turim visus planus įgyvendinti, todėl manau jog jus mums padėsite tai padaryti. 


 


BigTown.us.lt - Kodėl mes? - Esame komanda kuri moka dirbti, kuri žino savo pareigas ir jas atlieka itin gerai. Mes jums pabandysime pateikti žaidimą San Fierro mieste, kuo įdomiau ir gražiau. Mūsų serverio ekonomika nebus nei lengva, nei sunku - vidutinė, nes gi jei per daug mes jūsų žaidimą varžysime, neleisime jums pasimėgauti įdomiausiais žaidimo privalumais, tai kas gausis? Bet ir nepamirškime jog siūlant žaidimą ir pateikianti jį kaip Realų Gyvenimą nereikia per daug ir leisti, todėl šį karta pasirinkome vidutinę ekonomiką, Taip pat mūsų serverį galėsite rinktis dėl įvairių pramogų, dėl bendruomenės, administracijos kuri visada padės ir supras. 


 


BigTown.us.lt - Serverio naujinimas - Turbūt kyla klausimas vėl, o kaip modifikacija? Ar modifikacija būs dažnai atnaujinimai ar panašiai? Atsakymas TAIP, aš turiu susiradęs serverio sistemų naujų schema, senų sistemų patobulinimo planus ir visa kitą. Todėl serveryje išvysite ir pradžioje pramogų nemažai, įdomų žaidimą, bet laikui bėgant mes jums parodysime dar daugiau. 


 


BigTown.us.lt - Tikslai - Mūsų vienas iš tikslų yra sukurti kuo įdomesni žaidimą, jums, mums, kad galėtumėt mėgautis žaidimu, galėtume pajausti kas yra žaidimas, užeiti ir pasilikti, o ne pabėgti. Jei esate įsikūrę kitame projekte, mes jums galėsime pasiūlyti kodėl turėtumėte žaisti pas mus, galėsite vėl pradėtu gyventi, susipažinti su kitais žmonėmis, pamatyti naujas sistemas, pramogauti serveryje ir mėgautis žaidimu. Taip pat ir vienas iš rekordą, rekordai sieksime pagerinti asmeninius rekordus, pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą ir išlaikyti žaidėjų skaičių pastovų, kad jums būtų smagiau žaisti. Taip pat jums suteikiama gera atmosfera. 


 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Mauk iš kur atėjai gaidy

 

Aš negaliu, 10-metis labai šūstravoja, iš kur tokie vaikai šiais laikais? Fsio, kantrybė trūko man. Gal aš esu žmogus, kuris mėgsta daug pavaryt, bet viskas, pražengei savo ribas. KLAUSYK, dešimtmeti, tavo tėvai žino, ką tu veiki prie kompiuterio, kiek tu pinigų paaukoji visokiems "profams"  kaip tavo tas darbuotojukas, tau dar vaikyste džiaugtis reikia, vaikeli, išeik į lauką, oras gražus, saule šviečia, su draugais susitiksi galbūt, jeigu tokių dar turi, nepraradęs dėl kompiuterio, priramink savo bazarą ir stovėk toj vietoj, kurioj turi stovėti, neprimetęs čia kažko ko visiškai neesi, duodu tau patarimą, DŽIAUKIS VAIKYSTE, KOL JA DAR TURI.

 

 

negana to, jog nežinai ką atsakyt, tai -rep pamėtai po mano visus postus? degrad*v*s vaikas...

Redaguota , nario DEFFIX
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

BigTown.us.lt - Projektassu unikaliom idėjom

 

Man tai viską pasako

Man tavo postas pasako, kad logikos neturi. Nuo kada galima spręsti apie projektą vien iš subdomeno? Jeigu ir daryčiau projektą, kam tas domenas, kol nežinai lankytojų srauto.. Modifikacijos unikalumas nepriklauso nuo subdomeno. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...