Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GreenSide.Lt l Prisijunk prie geriausiu!


ArturasK

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

pUacH05.png

TinklalapisČIA.

FacebookČIA.

YouTubeČIA.

Skype: greensidelt.pagalba

 

! PROJEKTO KOMANDA :

- Aivaras (Aivaras_Vercetti) buvęs "APINE.LT" projekto pagrindinis administratorius. 17 m.

- Rokas (Mafijos_Tevas) buvęs "LMG.LT" projekto pagrindinis administratorius. 21 m.

 

 

Po sunkaus ir ilgo darbo į Lietuvos internetinio tinklo laidus ir modemus įteka dar vienas SA-MP projektas. Visą tą laiką buvo siekiama, jog apie šį projektą žinotų tik mažumos, o dabar, kai tam jau yra gana tinkamas ir palankus laikas, mes, serverio savininkai pristatome "GreenSide" (liet. "Žalioji pusė") SA-MP serverį.

 

TAI SERVERIS, KURIS NEPAKEIS NIEKO; 

TAI SERVERIS, KURIS PRIVERS ŽAISTI TUOS, KURIE TO NORĖS;

TAI SERVERIS, KURIS NENORI LAUŽYTI SA-MP STANDARTŲ, NES TENKINSIS TAIS, KURIE JAU YRA SUKURTI;

TAI SERVERIS, KURIS SIEKIA PAPRASTUMU APŽAVĖTI KIEKVIENĄ SA-MP ŽAIDĖJĄ.

 

Todėl jei susidomėjai ir nori sužinoti daugiau, paskaityk mūsų sistemų aprašymą, kuris tau padės susidaryti skaitytojo nuomonę apie šį projektą.

 

_____________________________________________________________________________________

# APMOKYMAI :

·         Manau jums visiems yra pabodę tie įkyrėję apmokymai kuriuose tik rodo įvairiausius tekstus ir vietas, ir dažniausiai jūs jų net neskaitote, ar gi ne taip? Pas mus serveryje apmokymai kitokie nei visur ir tai tik į naudą jums. Prisijungęs žmogus į serverį gaus keletą pasirinkimų atlikti tam tikrus veiksmus registracijos baigimui, tarp kurių yra ir apmokymai, kol nepabaigsite apmokymų tol serveryje kaip „tikras“ žaidėjas pradėti žaisti negalėsite. Prasidėjus apmokymams jums kairėje ekrano pusėje parodys lentelę, kurioje matysite savo apmokymo laiką, kuris praėjo nuo apmokymo pradėjimo pradžios. Parašę komandą /apmokymas jūs gausite visą informaciją apie apmokymą. Pavyzdžiui pirmasis apmokymas: prisijungiate į serveryje suvedate komandą /apmokymas paskaitote informacija kurioje būtų rašoma „Nueik prie mašinos kuri stovi priešais tave ir ją užvesk“ kaip tą padaryti taip pat bus rašoma /apmokymas komandos išmestame langelyje. Kuo užduotis bus atlikta greičiau, tuo didesnį prizą gausite. Prizai bus trijų tipų: Auksinis, Sidabrinis, Bronzinis, kiekvienai užduočiai atlikti prizo turinys keisis, taip pat ir laikas per kurį jums tą užduotį atlikti reikės. Baigus visus apmokymus, kurie užtruks apie 10 minučių, turėsite galimybę pradėti tikrąjį žaidimą su tikrais žaidėjais.

_____________________________________________________________________________________

DEGALAI / MAŠINŲ VAROMOJO ENERGIJA :

·         Turbūt pirma šovusi mintis perskaičius antraštę „kam tai aprašinėti, visur vienodi degalai ir nieko naujo man nebe papasakosite!“, mes galime teigti drąsiai, kad mes sugalvojome kai ką naujo, o gal tiesiog labiau aktualią idėją šiandienai. Visos transporto priemonės serveryje yra varomos elektra (mintis šovė nuo pačio serverio pavadinimo, kad serveryje viskas turi būti ekologiška, ir tai stengėmės perteikti žaidime). Serveryje paprastų degalinių nebus, kaimelių centruose ar pakraščiuose pamatysite „ECO“ degalines, kuriose galėsite sėkmingai palikinėti krauti savo transporto priemones už atitinkamą mokestį. Nesusimokėję už krovimą aikštelėje su savo mašina iš jos išvažiuoti negalėsite.

 

RYLuahC.jpg

_____________________________________________________________________________________

ŽVEJYBA :

·         Žvejodami serveryje galėsite užsidirbti papildomų pinigų kurie manau visada praverčia visais atvejais. Atvykę prie žvejybos vietos, prie lieptelio (serveryje yra 4 žvejybos vietos prie kiekvieno kaimelio) ir užlipę ant jo galėsite pradėti žvejoti parašę komandą /zvejoti , užmetus meškerę turėsite laukti atitinkamą laiką per kurį užkibs žuvis. Užkibus žuvei turėsite kiek galėdami greičiau spaudinėti „SPACE“ klavišą kitaip apačioje esantis stulpelis sumažės iki 0% ir jūsų žuvis pabėgs, taip pat turėtumėte atsiminti tai, kad žvejojant arti vienas kito žvejų valai gali susipainioti ir taip turėsite laukti kol valas vėl atsipainios ir galėsite pradėti žvejybą. Žvejybos parduotuvių prie žvejybos vietų nebus, viena ir pagrindinė parduotuvė yra „Dilimore“ kaimelyje, ten galėsite įsigyti meškerę, masalą ir valą. Žuvį parduoti galėsite restoranuose. Prie žvejybvėčių yra pastatyti informacijos ženkleliai, kurie padės naujokams serveryje perprasti „GreenSide“ žuvį ir ją sugauti. Taip pat serveryje veikia ir žvejybos topų sistema į kuriuos įeina: Dienos TOP 15 žvejų, Savaitės TOP 15 žvejų, ir visų laikų geriausias TOP 15-tukas.

_____________________________________________________________________________________

TRANSPORTO SISTEMA :

·         Nuosavos mašinos, viena iš svarbiausių ir aktualiausių sistemų žaidėjams. Serveryje rasite 2 mašinų parduotuves ir vieną motociklų saloną. Žaidėjas galės turėti iki 3 transporto priemonių vienu metu. Sportinių mašinų salone rasite sportines mašinas kaip: Bullet, Infernus, Sultan, Elegy ir kitus greitus automobilius. Mašinų salone telpa vienu metu iki 5 skirtingų sportinių transporto priemonių, todėl kiekvieną dieną 00:00 valandą serveryje automatiškai pasikeičia ten esančios mašinos į kitas. Mašinų kainos salone svyruoja įvairiai, nuo 70.000 EUR iki 200.000 EUR. Vos nusipirkus mašiną siūlome ją apsidrausti, draudimas taip pat tame pačiame pastate kur ir Sportinių mašinų salonas, kad žmogus vos nusipirkęs mašiną galėtu ją apsidrausti ir saugiai jaustis kelyje (draudimo laikas 3 dienos). Įvykus nelaimei, jei mašina apdrausta ją atgausite tokią kokia ji buvo, priešingai, jei mašina sprogs ir nebus apdrausta, gausite tik 5% mašinos vertės už metalo laužą. Mašinų turguje kainos daug mažesnės nei salone, todėl po keleto valandų žaidimo žaidėjas galės nusipirkti pirmąją savo transporto priemonę. Sportinių mašinų salone, turguje, motociklų salone transporto priemonių kiekiai riboti, fūristai gaus jų atgabenti, o apie fūristus šiek tiek vėliau. Jei jums pabodo jūsų transporto priemonė jūs ją laisvai galėsite vežti ir palikti pardavinėti „pardavinėjamų mašinų aikštelėje“ kitiems žmonėms, kurioje apie jūsų mašiną rodys visą informaciją pirkėjams. O jei norėsite greičiau atsikratyti savo mašinos, tai ją galėsite parduoti serveriui už atitinkamą kainą.

_____________________________________________________________________________________

SERVERIO NAMAI :

·         Namai išsidėstę per visus 4 serverio kaimelius. Kiekvienas žmogus galės serveryje įsigyti būstą, prieš perkant namą jūs galėsite apžiūrėti jo vidų (visi namų interjerai yra unikalūs ir nematyti). Nusipirkę namus galėsite jį atsirakinti su komanda /raktas stovėdami prie savo namo. Jei būsite pats pirmasis namo savininkas, namas bus visiškai be baldų, o juos gausite susidėti nusipirkę iš baldų parduotuvės, todėl kiekvienas interjeras bus dar unikalesnis nei bet kada, nes juos susikurs kiekvienas žmogus pagal savo nuožiūrą. Vakare nuo 19:00 iki 7:00 serveryje namuose vyraus visiška tamsa, todėl namo savininkas gaus įjungti šviesas, kitaip namuose nieko nematysite. Taip pat namuose yra daug kitų funkcijų kaip valgymas, pinigų laikymas, namo pardavimas kitiems žmonėms, muzikos valdymas, bei kitos funkcijos kurios padarys žaidimą dar įdomesnį (namo pardavinėjimo palikimas, jūs galėsite palikti pardavinėti namą už nustatytą kainą, o žmogus norintis pirkti tiesiog bet kada galės ateiti apžiūrėti jį ir nusipirkti, o pinigus jūs gausite tiesiai į rankas, nesvarbu ar jūs busite prisijungęs ar atsijungęs). Prie kiekvieno namo šeimininko vardo yra „rutuliukai“ su atitinkamomis spalvomis – raudonas tai namo savininkas atsijungęs, žalias tai namo savininkas prisijungęs. Serveryje bus PREMIUM namų kvartalai, kuriuos žmonės galės nusipirkti už kreditus atitinkamam laikotarpiui. Daugelis žmonių pergyvena, kad kai kurie namus nusipirkę žmonės nustos kai kuriam laikui žaisti serveryje ir namas bus nenaudojamas, ši problema išspręsta, jei namo savininkas bus neaktyvus jo namas po 30 dienų taps laisvas, o namo savininkui bus sugrąžinti pinigai už namą. Taip pat užmiršau kai ką paminėti! Jei namo išorinis pastatas turės garažą, namo interjeras taip pat turės garažą į kurį galėsite statyti savo transporto priemones.

_____________________________________________________________________________________

SERVERIO BUTAI :

·         Dažniausiai vos pradėjus žaidimą jūs neturite galimybės įsigyti jokio būsto, todėl serveryje nuspręstą padaryti butų sistemą. Žaidėjas galės turėti vieną butą (butai neturi nieko bendro su namų sistemą), kurį galės nuomotis iš serverio, žaidėjams parduoti negalės. Butų interjerai iškarto bus įrengti su baldais, todėl baldų statyti butuose patiems nereikės ir nebus tokios galimybės. Nuomos kaina priklauso nuo norimo laiko, 1 diena nuo 1000EUR. Maksimalus nuomos laikas žmogui 7 dienos.

_____________________________________________________________________________________

SERVERIO VERSLAI :

·         Serveryje verslai priklauso įvairioms parduotuvėms ar vietoms. Verslų pamatysite tikrai nemažą kiekį, kurių turėtu pradžiai užtekti pagrindiniams serverio „verslininkams“. Kainos įvairios, verslų atlygiai įvairūs, taip pat kai kurie verslai turi ir papildomą pelną. Pavyzdžiui baldų parduotuvės krautuvėlių savininkai gaus atitinkamą atlygį už parduotas prekes. Verslą žmogus serveryje gali turėti tik vieną. Pradedant valdyti verslą jūs būsite nukeltas į „boso“ kėdę, todėl taip dar labiau įsinersite į tikro gyvenimo kailį žaidime. Funkcijų verslas turės taip pat įvairių, kurias pamatysite serveryje tapę „verslininkais“.

_____________________________________________________________________________________

VAIRAVIMO MOKYKLA :

·         Vairavimo mokykloje jūs galėsite išsilaikyti 3 tipų teises: lengvųjų transporto priemonių, sunkiųjų transporto priemonių, bei motociklų. Prieš pradedant laikyti vairavimo testą jums reikės nuvykti į „Regitros“ pastatą ir ten išlaikyti teorinį egzaminą, klausimai nėra sunkūs todėl jį turėtu išlaikyti kiekvienas! Pradėjus laikyti vairavimo egzaminą su transporto priemone, jūs būsite nukeltas į kitą virtualų pasaulį, kur būsite tik jūs vienas, todėl taip teises bus išsilaikyti daug lengviau, nes jums niekas netrukdys. Taip pat norima priminti, kad laikant sunkiųjų transporto priemonių teises jums reikės prisikabinti atsiradusią priekabą ir ją tempti visą kelionės laiką, jei to nepadarysite vairavimo egzamino tikrai neišlaikysite.

 

i0cjIjv.jpg

_____________________________________________________________________________________

"VIP" NARIŲ STOTELĖS :

·         Manau daugeliui yra pabodę įprastiniai VIP teleportai su kuriais yra visiškai neįdomu, bei vienas galvos skausmas policininkams. Serveryje pamatysite visą šitą įprastą dalyką kitu kampu. VIP nariai galės keliauti tik per miesteliuose esančia stoteles, jos yra kiekviename miestelyje. Atėjus į stotelę VIP narys pradėjus kelionę gaus palaukti 30 sekundžių toje pačioje vietoje (taip skatinsime mažesnį privilegijų išnaudojimą prieš policininkus, todėl jie bus patenkinti). Po 30 sekundžių jūs būsite nukeltas į jūsų pasirinktą kaimelį, o kitą kelionę begalėsite atlikti tik po 5 minučių.

_____________________________________________________________________________________

DIREKTORIAI :

·         Direktoriumi tapti serveryje galėsite per anketas, kurias pildysite forume (http://greenside.lt/) tapus direktoriumi jūs galėsite pradėti valdyti visą savo darbą, kurti rangus ir pasinerti į tikro viršininko kailį. Direktorius turės daug patogių funkcijų, taip pat visus veiksmus galėsite atlikti su atsijungusiais žaidėjais, todėl nekils jokių bėdų norint tvarkyti savo darbo, darbuotojus. Iš viso direktorių serveryje bus 6, jie išvardinti ir aprašyti apačioje. (pirmieji 6 darbai).

_____________________________________________________________________________________

DARBAI :

·         POLICIJOS DEPARTAMENTAS -

Nori įsijausti į policininko vaidmenį? Įstok į policijos departamentą! Darbas skirtas saugoti kaimelius nuo įvairiausių     nusikaltėlių. Visas būtinas komandas policininkai galės sužinoti parašę /policija komandą. Taip pat policininkai gaus   įvairiausius reikiamus dalykus, tokius kaip: šarvai, ginklai, tazeris. Kiekvienas policininkas galės kilti savo karjeros laipteliais gaunant vis naujus rangus iš savo vado (direktoriaus).

 

V9wRNvz.jpg

 

·         MEDICINOS DARBUOTOJAI -

Mee..edikai nuobodus darbas? Kitiems gal ir taip, bet visada atsiras žmonių, kuriems šitas darbas reikalingas ir kelią susižavėjimą, todėl medikai taip pat neprastas darbas ir neatsilieka nuo kitų. Medikas galės į savo valdymo pultą įeiti parašęs komandą /medikas . Iššokusioje lentelėje gaus įvairiausių pasirinkimu kaip žmogaus blaivymas, žmogaus pagydymas, medicinos pažymos išrašymas. Jūsų darbas serveryje būnant mediku bus labai svarbus, nes nuo medikų priklausys ar žmogus turės medicinos pažymą, kurią būtina turėti norint įsidarbinti į kitas darbovietes.

 

MSD79Ql.jpg

 

·         TAKSISTAI -

Matant daugumoje serverių taksistus be darbo kilo idėją, kodėl jiems nedavus papildomo darbo? Taip vežioti klientus jūs galėsite ir toliau, įsėdus į mašiną klientui iš jo bus imamas mokestis už nuvažiuotą kilometražą, visą informaciją apie kelionę taksistai matys kairėje ekrano pusėje, ten bus surašytas kilometražas, kaina, keleivio vardas. O kokia ta kilusi įdėją jums vis dar įdomu? Taksistai turės galimybę neturint klientų per visą tą laiką vežioti lagaminus iš kaimelio į kaimelį, todėl jų darbas taps daug įdomesnis. Taip pat neužmirškite ir keleivių, iš jų galėsite jūs uždirbti daug daugiau, nei vežiojant lagaminus, todėl pasirinkite tinkamą sprendimą!

 

bnD8p6q.jpg

 

·         MECHANIKAI -

Mechanikai serveryje labai svarbus darbas, jie turės greitai reaguoti į iškvietimus ir vykti į nurodytas vietas tvarkyti transporto priemonių, be viso šito mechanikai gaus ieškoti blogai pastatytų tr.priemonių ir jas pargabenti į jų darbovietėje esantį tašką, už tai gaus atitinkamą atlygį. Taip pat mašinų savininkai kurie blogai paliks transporto priemones, ir jos bus atitemptos į KMA (Konfiskuotų mašinų aikštelę), jas gaus išsipirkti(sumokėti nuobaudas) kitaip jos išsivaryti iš KMA negalės.

 

·         FŪRISTAI -

Fūristai vienas iš įdomiausių darbų, nes žmonės dirbant jais žaidime pasinerią į tikrų fūristu kailius. Fūristai serveryje turės veiklos per akis. Visų pirmą mašinos, kaip ir ankščiau minėjau mašinų turguje/salonuose transporto priemonių kiekis bus ribotas, todėl fūristai su tralais gaus pargabenti įvairiausias tr.priemones į nurodytas vietas. Antra baldai, baldus į „GreenSide gamyklą“ fūristai gaus parvežti iš kitų miestų (LS/LV/SF) pasikrovimo taškų yra daug, todėl kiekvieną kartą galimybė bus patekti į vis kitokį tašką. Nuo jūsų priklausys ar DPD firmą toliau galės tęsti darbus ir išvežioti baldus po kaimelius, apie DPD firmą šiek štiek vėliau. Fūristai galės vairuoti fūras/tralus, ir su jais vežioti įvairiausias būtinas prekes serveriui.

 

qbNWtHy.jpg

 

·         DPD (siuntų firma) -

O ką gi veiks DPD? DPD tikslas išvežioti prekes po visus kaimelius, t.y fūristus atvežtus baldus į „GreenSide gamyklą“ gaus išvežioti po kaimelius, išvežioti elektronikos prietaisus ir kitas prekes. Ateityje DPD turės daugiau įvairiausių taškų surištų su kitomis žaidimo sistemomis.

 

T8Kcn7w.jpg

 

·         PICERIJOS DARBUOTOJAI -

Mėgsti vežioti picas, o gal labiau jas gaminti ar net valgyti? Tada šis darbas kaip tik tau. Atvykus ir įsidarbinus į picų išvežiotojų darbą visų pirmiausią jūs gausite pasigaminti picą, picų rūšių yra ne viena ir ne dvi, o visos dešimt. Kiekvienam užsakymui jūs gausite skirtingą picos rūšį, o kiekvienai rūšiai pagaminti naudojami skirtingi ingredientai. Pagaminus picą, jūs ją turėsite nuvežti prie nurodyto namo ir už tai gauti atlygį. Taip pat, pagamintas picas picerijoje jūs galėsite parduoti ir žmonėms, be jokių užsakymų priėmimų.

 

MkXFQ6N.jpg

 

·         UAB ŠVARINTA (šiukšlių išvėžėjai/kelių valytojai) -

Šitas darbas turės pakankamai daug veiklos. Pirmiausia šiukšlių išvėžėjai, jų paskirtis važiuoti prie nurodytų namų prie kurių stovi mėlynos šiukšlių dėžės, atvykus į vietą su šiukšliavežių mašina jūs turėsite kiek galėdami greičiau spaudinėti „Y“ klavišą ir taip sukrauti šiukšles į mašiną. Surinkus šiukšles iš 10 šiukšlinių(esamą kiekį visada matysite ekrane) jūs jas gausite nuvežti į savartyną kuris bus nurodytas atitinkamu ženklu minimape. Kitas jų darbas tai šiukšlių valymas nuo gatvių, gausite vieną iš 4 maršrutų(PC/*Myliu SuperGames.lt*/MG/DL) ir ten gausite išvalyti visas šiukšles. Šiukšlės bus rodomos skirtingai kiekvienam darbuotojui. Išvalius šiukšles gausite pasiimti naują maršrutą.

 

·         GAISRININKAI -

Gaisrininkai, pakankamai sunkus darbas kiekvienam. Jūsų misija gesinti išsiplieskusius gaisrus prie nuosavų namų. Atvykę į gaisrininkų darbovietę jūs turėsite persirengti ir šokti į gaisrinę, tuomet po atitinkamo laiko gausite pranešimą, kad prie tam tikro namo išsiplieskė gaisras. Nuvykę į gaisro vietą jūs gausite jį užgesinti, bet viskas vien tuo ir nesibaigia po keleto užgesintų gaisrų jūs būtinai gausite vykti į vieną iš vandens prisipildymo vietų, jos yra kiekviename miestelyje pažymėtos atitinkamais taškais, jei mašinoje nebus vandens jūs „vandens leidimo“ funkcijos mašinoje naudoti negalėsite. Mašinos vandens cisternos likutis visada rodomas dešiniajame ekrano stulpelyje.

 

·         MEDKIRČIAI -

Darbovietės vietoje jūs gausite pasiimti paprastą grandininį pjūklą ir eiti prie medžio bei jį nupjauti. Nupjovus medį, gautas malkas gausite parnešti į „mini sandėliuką“ kuris bus nurodytas raudonu taškeliu minimape. Jūsų atlygis priklausys tik nuo jūsų pačių, kiek jūs nupjausite medžių, tiek ir gausite uždarbio.

_____________________________________________________________________________________

DARBAI NAFTOS PLATFORMOJE :

·         Nematytas bei naujas darbas serveryje. Kiekvienas žmogus turės galimybę dirbti naftos platformoje per dieną po 1 valandą. Pinigai ten daug didesni nei paprastuose darbuose, bet ir sąlygos kitokios. Kad ten nuvyktumėte jums reikės vykti į darbo agnetūrą ir tada keliauti į naftos platformą. Naftos platformoje gausite atlikti įvairiausius darbus, taip pat didelė galimybė, kad naftos platformoje kils gaisras ir jį gausite užgesinti. Po 1 valandos atlikus darbą (neatlikus darbo negausite atlygio, tik sugrįžimo pinigus kurios sumokėjote nuvykstant) gausite daug didesnį atlygį nei paprastuose darbuose ir galėsite toliau tęsti žaidimą dirbdamas savo mėgiamą darbą. (darbas nereikalauja seno darbo palikimo, todėl nes jis kitokios paskirties).

_____________________________________________________________________________________

"GREENSIDE" GAMYKLA, APIE KURIĄ TIEK DAUG BUVO KALBAMA :

·         Kaip ir buvo sakyta gamykla bus pritaikyta įvairiausiems kitiems darbams, negana to joje galėsite dirbti atskirus darbus! Gamykloje yra 3 lygių darbai: 1 konvejerių tikrintojas; 2 dėžių nešiotojas; 3 dėžių vežiotojas su autokaru patalpoje. Visose patalpose gausite atskirus darbus už kuriuos gausite atitinkamą atlygį. Norint dirbti aukštesnio lygio darbą, jūs gausite tam tikrą laiką atidirbti žemesniame lygyje. Visose patalpose išskyrus „autokarų“ patalpą galės dirbti neribotas skaičius žmonių, autokarų patalpoje galės dirbti tik 6 žmonės vienu metu. Stebėti žmonių kiekį darbuose galėsite įėję į darbo vidaus pagrindinį interjerą ant stendo.

 

2JEb7Wo.jpg

_____________________________________________________________________________________

GAUJOS :

·         Gaują susikurti galės kiekvienas žmogus, bet ją išvystyti ir užsitarnauti gerbiamą vardą reikės įdėti tikrai daug darbo. Susikūrus gaują, gaujos vadas galės kviesti/išmesti/skirti pavaduotoju ir daryti kitas funkcijas skirtas gaujos lyderiams. Kiekvieną dieną gaujos galės kovoto dėl zonų, kovos prasideda 19:00, baigiasi 20:00, zona priklausys tiems, kurie turėjo ją perėmę paskutiniai. Gal visa tai skamba ir painiai, bet atvykę į serverį tikrai viską perprasite. Gaujos turinčios hoodus, į savo hoodus galės nuo 21:00 iki 23:00 vežti ginklus/narkotikus. Taip pat gaujos kurios jau turi hoodą, kitą dieną 19:00 turės jį apginti, kitaip zona priklausys kitai gaujai, ir taip prarasite zonų privalumus.

_____________________________________________________________________________________

 


TinklalapisČIA.

FacebookČIA.

YouTubeČIA.

Skype: greensidelt.pagalba

 

Redaguota , nario ArturasK
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ahh... Greensideriai jūs... projektas tai užsitęsęs dafiga laiko, nieko rimto iš jo nebus, komanda irgi nenustebinanti, svetainė tai išvis nekalbu, atrodo kaip  "Saugokim gamtą" .

Užsitęsęs? Man įdomu kiek laiko kiti projektai augo kol pasiekė tiek žmonių kiek norėjo , komanda nenustebinanti? Tu gal atsibūsk , nes jau ilgai miegi ir niekuom nesidomi matosi , kad užsikasęs savo sarge , lmg sėdi ir nieko ten nepasieki , nes vpš nesidomi , kas yra Mafijos_T kas yra Aivaras_V vpš tokiem kaip tu jeigu nieko nežinai apie projektą geriau reikėtų patylėti ir atrodyti protingesniems. Projektas yra turbūt unikaliausas samp įstorijoje , ir tu sakai kažką , kad vpš jis nenustebina tavęs.

 

O kitų žmonių gerai būtų , kad nebekurtumėt daugiau tų greenside temų yra viena ir jos pilnai užtenka.

Redaguota , nario MoRoZ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Užsitęsęs? Man įdomu kiek laiko kiti projektai augo kol pasiekė tiek žmonių kiek norėjo , komanda nenustebinanti? Tu gal atsibūsk , nes jau ilgai miegi ir niekuom nesidomi matosi , kad užsikasęs savo sarge , lmg sėdi ir nieko ten nepasieki , nes vpš nesidomi , kas yra Mafijos_T kas yra Aivaras_V vpš tokiem kaip tu jeigu nieko nežinai apie projektą geriau reikėtų patylėti ir atrodyti protingesniems. Projektas yra turbūt unikaliausas samp įstorijoje , ir tu sakai kažką , kad vpš jis nenustebina tavęs.

 

O kitų žmonių gerai būtų , kad nebekurtumėt daugiau tų greenside temų yra viena ir jos pilnai užtenka.

Manau jie tesiog pavėlavo. Db lmg ir sarg'as viską užsigrobę, žmonės nenorės pereiti iš gero proekto į tokį kuris gali po mėnesio užsidaryti. Plugin'ai man žaidžiant SAMP yra nesvarbūs, svarbiau kad vyktų gyvenimas, būtų žmonių serveryje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...