Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAINTS-CITY.LT/FORUMAS - Paprastume slypi žaidimas! Apsilankykite forume!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3042 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6_6_logo2.png

 

Labas šio tinklapio lanktojau, dėkoju jog užsukai paskaityti apie šio serverio pradžią. Prie modifikacijos jau dirbu ilgą laiką, vienas. Bet modifikacija jau užbaiginėjama. Serveris yra RPG tipo. 

Kodėl reikia eiti į šį serverį? - Mes visada esame pasiruoše paruošti jums tikrą žaidimą, kurio nenusibostų žaisti, tai serveris kuris yra per visą Los-Santos miestą Mūsų serverio ekonomika nebus nei lengva, nei sunki - vidutinė. Dar vienas dalykas, jog nebus parduodamos jokios privilegijos, atvirkščiai - viską turėsite gauti pelnytai ir tikrai nedalinsime nei šian nei ten. Mes esame unikalūs, realybe perkeliame į žaidimą, nekopijuojame kitų serverių bei esame su pilna sudėtimi. Mes garantuojame jums žmonių puikų bendravimą, lengvai sukalbamą bendruomene bei turbūt puikų žaidimą!

 

Ko galite tikėtis atėjęs į mūsų serverį - Tikėtis galite tik gero, gerą bendruomene, puikų bendravimą, humoro jausmą, ir patį žaidimą, kuris yra unikalumo viršūnė. Kas yra unikalumo viršūnė? Atsakymas paprastas - Paprastumas. Kiekvieną vakarą, kiekvieną dieną jūs serveryje neliūdėsite, nes tikrai bus ką veikt, užsiminsiu - Koncertai, tai unikali sistema kurios dar nematyti nei vienam serverį.

Tikslai - Mūsų vienas iš tikslų - jums paruošti puikų žaidimą, antras tikslas - garantuoti žaidėjų skaičių. Kad nebūtų serveryje nuobodu, yra daug pramogų, kaip: Kartingų lenktynės, Drag lenktynės iš pinigų, žvejyba ir taip toliau. Sunkiausias tikslas - sutvarkyti žmonių (nedorėlių) bendravimą bei žaidimą, kuris galbūt gali pakeisti kitų žmonių nuomonę apie serverį.

Žaidimo pradžia - Užsiregistrave jūs atsidursite savivaldybėje, kur gausit pasą bei gyvenimo išduotus dokumentus, savivaldybė duos pasirinkti vieną iš trijų tipų žaidimo būsenų. Pradėje žaidimą jūs būsite paruoštas pilnam serverio žaidimui ir jus seks audio knyga, kuri jum padės įsitvirtinti į serverį.

Verslų sistema - Mūsų serveryje verslų sistema atrodo kitaip, jums nekapsės pinigai už minutę, tai jūsų antras darbas. Gausite mašiną bei darbovietę, ten ir turėsite kviesti darbuotojus, jiems mokėti pelną.

Banko sistema - Tai asmeninė jūsų sąskaitą. Gausite savo sąskaitos numerį bei kortelę ir PIN kodą. Juos pagamina ne iš karto, pasirinksite ar atsiūsti į namus ar pasimti banko filiale.

Pasižiūrėti savo sąskaitą galėsite bankomatuose, juos gali pastatyti banko verslo savininkas.

Mirties sistema- Jūs nebūsite nukeldintas į ligoninę vos tik mirus, jus turi atvažiuoti paimti greitosios pagalbos automobilis. Pasirinksite - mokėsite daugiau bet paleis greičiau ir toje pačioje vietoje kur numirėte arba veš į ligoninę ir ten paleis.

Medikų darbas - Nuo medikų priklauso žaidėjų gyvybės bei žaidimas, nebūtų jų - jūs turėtumėtės gydytis vaistais bei savarankiškai.

Taksistų darbas - Taksistai padeda nukeliauti iš taško A į tašką B. Taksistai nevvažiuoja į salas, nes jū nepasiekę. Nebent verslo savininkas įkuria TAKSI įmonę toje saloje ir tęsia verslą.

Policijos darbas - Serverio policija įsikūrusi Los Santos mieste. Jei jūs mušite žmones, važinėsite chuliganiškai - būsite praneštas policijai.

Mechanikų darbas - Jūsų mašinai reikės pakeisti tepalus, ją sutaisyti - tam reikalingi mechanikai. Taipogi mechanikai gali jūsų mašiną paruošti tech. apžiūrai, su mechanikų pagalbą jūs galite padidinti savo šansus pereiti tech apžiūrą.

Muitininkai - Jie turi teisę uždaryti kelią, atidaryti. Praleisti žmogų ar ne. Už kiekvieną patikrinimą gauną pinigus. Taipogi gausite labai didelius pinigus už kontrobandą (narkotikus, žolę, amfetaminą ir t.t) Jei nuvešite į kitą miestą, šis darbas skirtas dyleriams, taipogi galite duoti kyšį muitninkams ir galbūt jie jus praleis?

PILDOMA...

 

Šiek tiek su savo komandą apgalvojome įdėjas ir nusprendėme daryti kitaip bet panašiai! Todėl keliamės kitur

Su daug begale įdėjų! Daugiau informacijos netrukus!

Forumas - http://saints-city.lt/forumas/ - FORUMAS.

 

SIŪLOME - Apsilankykite mūsų forume, bei padėkite mus motyvuoti kuo greičiau paleisti serverį beta žaidimui!

Redaguota , nario Žilvinas P.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

nemanau kad apsimoka imti visa zemelapi kad ir tas 100 zaideju zais bet jei jie visi lakstys po visa mapa tai atrodys kad serve 10~ zaideju nes visi bus isilakste po visas puses

3 salos, jose daug veiksmo. Ten ir turėtų būti žaidėjų. O čia jeigu dėl žaidėjų varginatės, padarysim jog nebūtų nuobodu ir nebūtų taip.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visu pirma iš puslapio išvaizdos, atrodote kaip pigus projektas kuris praktiškai nestartuos, o jeigu ir startuos po kelių dienų užsidarys, įdomu RPG/GRP/SURVIVAL, kuo siejat RPG ir GRP žodžius? Palei mane jie yra nuvalkioti RPG ir GRP sieja tas pats dalykas vaidmenų žaidimą, lietuviai esat tai ir kurkite lietuviškai, nahuj tie maišyti pavadinimai, bandantys atkopijuoti garsesnius projektus, jus tiesiog patys save žlugdot. Nusipirkai domeną, tarkim los-angelas.lt, mano nuomone tai yra be ryšio puse lietuviškai puse angliškai, Šventas angelas? kas tai susieta su žaidimu? Aprašymą paskaičiau, nei kiek nesudomino, darbai ir kitos įdėjos vos ne kiekvienam šūdservyje. Prieš kurdamas apgalvok viską, turėk investicijos, nes nepažais daugiau nei 50 žaidėjų su jūsų tais šudhosčiais justhost.lt gta-host.lt ir panašiai. Pasakiau tik savo nuomonę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visu pirma iš puslapio išvaizdos, atrodote kaip pigus projektas kuris praktiškai nestartuos, o jeigu ir startuos po kelių dienų užsidarys, įdomu

RPG/GRP/SURVIVAL, kuo siejat RPG ir GRP žodžius? Palei mane jie yra nuvalkioti RPG ir GRP sieja tas pats dalykas vaidmenų žaidimą, lietuviai esat tai ir kurkite lietuviškai, nahuj tie maišyti pavadinimai, bandantys atkopijuoti garsesnius projektus, jus tiesiog patys save žlugdot. Nusipirkai domeną, tarkim los-angelas.lt, mano nuomone tai yra be ryšio puse lietuviškai puse angliškai, Šventas angelas? kas tai susieta su žaidimu? Aprašymą paskaičiau, nei kiek nesudomino, darbai ir kitos įdėjos vos ne kiekvienam šūdservyje. Prieš kurdamas apgalvok viską, turėk investicijos, nes nepažais daugiau nei 50 žaidėjų su jūsų tais šudhosčiais justhost.lt gta-host.lt ir panašiai. Pasakiau tik savo nuomonę.

Tai tą savo nuomonę ir gali pasilikt sau. Okey, pradedam. Puslapio išvaizda - Pripažįstu, tu teisus, nes dar iki pačio serverio starto daug laiko, kam to įspudingo forumo? Užtenka pabendraut, pranešt naujienas. Negi tu forume žaisi? Startuos? Taip, pažadame jog startuos. Viskas yra paruošta (vps, hostingas, investicija ir etc). Kitą, pažiūrėjus į Lietuvos rinką, grp serveriai yra populiariausi, tai pagalvok. Kodėl nesukūrus kažko naujo? Pamaišius? Apie domeną, šiuo atveju netinka nei sf.lt nei koks kitas, San Andreas mapas, kodėl neuždėjus tokio domeno? Aš vis dar nepagaunu ką jūs tame domene unikalaus įmatot, sakyčiau kokia kompanija tai jo... Kolkas aprašyt nelabai yra kas, padarom, tikrinam, įjungiam logiką, trinam vėl darom ir t.t. Ačiū už nuomonę, labanakt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atrodo būtų wow! unikalu, kažkas naujo, bet nėra gerai pradėti nuo viso San Andreas pasaulio, serveris atrodys tuščias, arba bus veiksmas tik viename mieste, visi juk nepasiskirstys keliuose miestuose, na bet jei jau esat sukūrę kažką, sėkmės tada, neapgaukit ištikimų būsimų žaidėjų, startuokit. 

PS. Forumą pasistenkit gražesnį pasidirbt, taip sulauksit daugiau žaidėjų, na manau patys žinot :D

Redaguota , nario Tony`Dz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atrodo būtų wow! unikalu, kažkas naujo, bet nėra gerai pradėti nuo viso San Andreas pasaulio, serveris atrodys tuščias, arba bus veiksmas tik viename mieste, visi juk nepasiskirstys keliuose miestuose, na bet jei jau esat sukūrę kažką, sėkmės tada, neapgaukit ištikimų būsimų žaidėjų, startuokit.

PS. Forumą pasistenkit gražesnį pasidirbt, taip sulauksit daugiau žaidėjų, na manau patys žinot :D

Ačiū! Tai mus motyvuoja!

Prie serverio modifikacijos, puse modifikacijos yra perašoma dėl neloginių klaidų, kodas tobulinamas, optimizuojamas. Viena iš salų yra pašalinama, mapinama iš naujo.

Sakot nesutiksit žaidėjų miestuose? Pavyzdžiui vienas taškas yra los santos mieste, kitas yra san fierro. Jums reikia nuvažiuoti į san fierro pasiėme krovinį iš los santos. Tai dar tampa žaidimas įdomesnis. Kelyje galite sutikti, sustoti ir pabendrauti. Arba važiuoti drauge. Galbūt žadame atmesti kaimelius, nes juose mes nieko nesuplanave padaryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3042 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...