Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Sanrio.us.lt - Tavo nepaprastas gyvenimas.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3275 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Serverio svetainė: http://sanrio.us.lt/

Serverio IP Adresas: Kuriamas:

 

Apie projektą

 

Turbūt viskas prasidėjo nuo vieno žmogaus minčių.  Taip pagalvojote dar vienas SA:MP serveris kuris yra eilinis, kurių Lietuvoje yra begalybė. Deja mes jus turime nuvilti šiandien pristatysiu projektą kuris išsiskirs savo ypatybėmis. Taip mes galime jums plauti smegenis ir varyti, kad mes unikaliausias projektas Lietuvoje su geriausia administracija, unikalumą įvertinsite manau patys, nes kiekvieno darbo autorius unikalumą supranta vis kitaip. Stefan tas žmogus kuris pradėjo visą šio projekto veiklą, žmogus kuris išsiskiria savo iškalba bei bendravimu , žmogus kuris yra sanrio.us.lt projekto įkūrėjas, savo sugebėjimus t.y. kodavimą jis bei jo galimybes vysto jau metus, modifikacijai įpusėjus projektui prireikė dar keletos žmonių su skirtingais gebėjimais, vienas jų – Mynde pagrindinis projekto modifikacijos išvaizdos maketuotojas, neseniai prisijungė  jam pagelbinantis vienas iš geriausių maketuotojų  – Stefan,  Forumas tai pat yra neblogos išvaizdos, prie grafikos dirba Mynde ir Stefan Modifikacija yra editinama, tačiau į ją yra tikrai įdėtą daug darbo, atsidarę serveriui jus tai pastebėsite!

                                                          

 

             

Rinkitės mus

 

Šiam klausimui yra daug atsakymų, dėl komandos, dėl modifikacijos, dėl geros kompanijos, dėl motyvacijos ir ryžto, kiekvienas iš čia išvardintu argumentų tik dar kartą įrodo jog mūsų užsivedimas ir ryžtas sukurti gerą projektą yra. Turbūt atsibodo visi tie seni projektai, atsibodo projektai kurie redaguodami modifikacijas, nieko naujo neparodo? Sanrio.us.lt kaip tik jums. Atsibodo kompanija kuri labai pasikėlusi, nėra lygybės ir serveryje vyrauja vien DM? SANRIO.US.LT kaip tik jums. 

 

Projekto komanda

 

Kaip ir daugumos projektų mes nebekuriame unikalios modifikacijos, mes redaguojame sparčiai viena iš pasirinktų modifikacijų. Mūsų tikslas yra tas, jog mes bandysime modifikacijos visa struktūrą su laiku keisti, po truputi, po truputi, redaguoti sistemas, jų prikurti.

Serverio sistemos yra lengvai perprantamos, manau, kad nereikia labai sunkių sistemų, kadangi viskokių
metų yra žmonių, kurie žais mūsų projekte, tad norėjome ir lengviau padaryti, ir mums pavyko. Modifikacija yra redaguojama nuo pradininko SF. Tad mes ir nuspręndėm rintkis SF miestelį - San Fierro.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serverio savininkas, tai eilinis niekšas kuris bando apgaudinėti žmones siekdamas sau naudos.

Iš projekto domeno, bei savininko sumanumo galiu pasakyti visais 100% jog šis projektas yra savaitinis. :)

PS. Pats eilinis prašai į skype kad duočiau litų už pakviestus žaidėjus. Nepatinka nerašyk. Jai eiliniai savininkai nesidomėk čiuvas. Pirma sužinok ir rašyk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

PS. Pats eilinis prašai į skype kad duočiau litų už pakviestus žaidėjus. Nepatinka nerašyk. Jai eiliniai savininkai nesidomėk čiuvas. Pirma sužinok ir rašyk

Tiesiog pasisiūliau į pagalbą, kas yra tikrai legalu ir leidžiama. O tu tuo metu bandei mane apgauti? Dar pasakyk jog tai nėra teisybė? :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3275 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...