Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[KINOMANAI.EU] - NEMOKAMI FILMAI, SERIALAI INTERNETU!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1a1b4cac8756c6ffa89f180f5a20f551144.png

 

Sveiki,

 

Noriu pristatyti filmų puslapį, šiuo metu jis yra nieko neišsiskiriantis nuo daugelio, dabar viskas yra paprasta ir aiškiai randama, visus filmus galite žiūrėti net nesiregistravę, filmai talpinami Rusų talpyklose , stengiamės kelti kuo geresnę kokybę.

 

Puslapyje galite pamatyti dar klaidų, apie jas tikrai išgirsti norėtume, nes ne visas ir patys visada pamatome. 

 

Ateities tikslai, žadame įsigyti savo serverinę kur bus talpinami filmai pas mus, o ne kažkur kaip dabar, ir filmai bus žiūrimi tiesiogiai greitai iš mūsų srauto. (Tiksli data nežinoma, bet tikslas bus įgyvendytas, nes su pinigais viskas tvarkoje, tik šiuo metu yra didelis laiko stygis.) (Filmai ir ateityje išliks nemokami, kad ir stovės pas mus. Nebus jokių VIP sistemų ar dar ko.

 

Puslapis pasiekiamas šiuo adresu: http:/www.kinomanai.eu ,galite pasiūlyti variantų kokių dar būtų galimą pasiekti puslapį, jei variantai patiks manau, kad įsigysime gerą pasiūlyto varianto domeną.

 

Dizainas yra paprastas šiuo metu, parinktas kuo paprastesnis ir aiškesnis, tuštesnis, kad būtų galimą aiškiai ieškotis filmų.

 

Ieškomi žmonės kurie keltu filmus, už juos mokame, susiekti mūsų puslapyje per kontaktų skiltį. Taip pat ieškomi reklamuotojai, žmonės kurie dirba su video programomis, piešimo programomis, ateityje mokėti galime ne daug, o kaip prasiplėsime savaime aišku, kad daugiau, o ypač tiems kurie su mūsų projektu eis toliau į priekį.

 

Rekomenduojame naršyti per google chrome, nes dizainas ne unikalus, ir gali būti labai iškraipytas, ir filmus geriausia žiūrėti per šią naršyklę, greitu metu taip pat bus užsakinėjamas naujas unikalus dizainas, kad nebūtų problemų su iškraipymais, ir kitomis klaidomis.

 

Plačiau užėjus: http://www.kinomanai.eu

 

Ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

šiuo metu visas nuorodas turime serialų iš filmai.in tai žadėjome pridėti prie parsisiuntimų, tai jei reiks nuorodų sakyk puslapyje kokio reiks tokio duosime, matysime ateinančiame mėnesį gal pridėsime atsisiuntimo nuorodas ;)

ikelkit fast 7 su gera kokybė butu neblogai nėt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Patiko pati filmų sistema bei pats dizainas :) Sėkmės su šiuo filmų projektu !

Čia tiesiog paprastas dizainas, bet ačiū, nes ateityje planuojame keisti dizainą į unikalų ir kitokia sistemą pagerinta kaip sakant kažką gyvesnio, bet ačiū po truputį judam į priekį tiesiog ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...