Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Mc-City.lt [Ekonomika] [Verslai] [Darbai] [PVP]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cf37b9b6ab8b2c2d05ab166fb0446831497.png


 


Sveiki visi šiandien jums norėčiau pristatyti naują besikuriantį projektą - MC-CITY.LT Užsiregistravę į serverį būsite įvardintas kaip [bedarbis Naujokas] , tai reiškia, kad jums reikia rašyti komandą /isidarbinti ir pradėti darbus fabriko G sektoriuje ! Fabrikas - tai pradinis (default) ir privalomas jūsų darbas kol neturite diplomo. Fabrike yra trys sektoriai - G, H, J , baigę dirbti visuose trijuose sektoriuose gausite diplomą ir būsite įvardintas kaip [D] [Naujokas]. Kaip gauti sektoriaus paaukštinimą ? - tiesiog kasinėti resursus viename iš dviejų miestelio fabrikų, ir sektorius jums pakils automatiškai. Dirbdami fabrike galėsite išsinomuoti būtą daugiabutyje, bei jame gyventi su draugu. Gavę diplomą galėsite pirkti sklypą, ir siekti karjeros aukštumų, t.y sukurti pelningiausią verslą. Nusipirkę žemės sklypą turėsite pasukti galvą, nes "iš oro" pinigų neprasimanysite, pavyzdžiui jeigu nuėję į kokią nors miesto parduotuvėlę prie moliūgų pamatysite užrašą "Prekių nėra", tai reiškia, kad niekas jų ten neatveža, vadinasi jums puikus verslas būtų sukurti didelę moliūgų fermą, tačiau tai dar ne viskas, jūs turėsite parašyti paraišką /paraiska , laukti kol jūsų verslą patvirtins valdžia, ir sudaryti sandorį su norima parduotuve :). Jei esate malonus, vadovingas žmogus, turite sukūręs pelningą verslą, ir nežinote ką toliau veikti - už 100 000 CC galėsite įkurti jūsų nuosavą miestą ! Žinoma apie visa tai turėsite pasitarti su mumis, tačiau tai ne problema :). Serveryje yra trys privilegijų rūšys : VIP, PLATINUM, PREMIUM apie jas serveryje galėsite plačiau sužinoti parašę /paslaugos . Serveryje tai pat turime INFO GUI lentelę, kurią galite atsidaryti parašę /zinfo . Esate puikus karvedys, vadas bei mėgstate kariauti ? Susitaupę 100 000 CC galėsite įkurti savo nuosavą FACTION ir su savo klanu dalivauti geriausio faction rinkimuose, siekti aukštumų, ir netgi miestelyje gauti savo nuosavą pilį ! Serveryje pilna įdomių užsiėmimų, kuriuos pamatysite užėję pas mus. Serveris dar nestartavęs, tačiau visi darbai jau eina į pabaigą. Serverio tinklapis tai pat nestartavęs, bet nesijaudinkite greitu metu startuos. Jei turite įdomių patarimų, įdėjų rašykite forume į A.Ž. . Tai tiek, geros dienos visiems !


 


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...