Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SIMG.LT - Būk arčiau mūsų!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2896 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1601363_562889127138011_845724164_n.jpg

 

Sveiki supergames.lt lankytojai, svečiai.

 

Noriu pristatyti naujos kartos SA:MP projektą. Kuris gyvuoja jau ilgą laiką ir bando siekti kas geriausia jums. Patogi atmosfera, mandagi administracija. Galbūt mūsų aktyvumas labai mažas per tiek laiko kiek mes gyvuojame, tačiau ilgas darbas kartais atsiperka su kaupu. SIMG aprašymą pradėsiu nuo nuotraukų ir jų aprašymų ( kas jame yra aprašytą )

 

SPAWN

 

Šioje vietoje yra SPAWN pavaizduotas kaip galbūt akropolis, nes čia susideda visi svarbios vietos kur galite viską nusipirkti tai yra drabužių parduotuvė, pagrindinis spawn, 

Vaistinė - Jūs per tam tikrą laiką kiek pražaidžiate galite susirgti ir jums reikia nusipirkti vaistų, kad išsigydytumėte ir pasveiktumėte. Kai susergate jums vaizdas patamsėje tai reiškia, kad sergate.

Ginklų parduotuvė čia galėsite nusipirkti ginklų licenziją tai kogi ir savo norimą ginklą iš pasirinkimų.

Kazino galima laimėti nuo 100Lt iki 500.000Lt, bet čia yra laimės reikalas. Nusipirkus bilietą jums reikės palaukti kol vėl atsiras pickup'as ir vėl ant jo užlipti tada sužinosite ar kažką laimėjote.

Vyriausybė - Šioje vietoje jums reikės pakilti liftu ir atsiimti savo algą kuria esate uždirbęs, kokios algos jūs galite sužinoti parašę /darbai . 

Sporto salė - Jūs čia galėsite laisvai sportuoti ar rengti savo norimą event kaip BOX

 

SIMG miesto centras

 

SIMG miesto centre nėra nieko įspūdingo, tačiau čia galėsite nusipirkti savo norimą telefoną, gėlių, laikrodį, fotoaparatą nusifotografuoti savo norimą gražia vietą. Tai kogi yra dviračiai kur galėsite nuvažiuoti ir nereikės kviesti taksistų.

 

SIMG garažai

SIMG garažai yra pačiame miesto centre netoli SPAWN garažų serveryje yra išvis 12, vienoje pusėje 6 ir kitoje. Garažą galim nusipirkti tik už realius pinigus mėnesiui, bet jų kaina nėra labai didelė, nes už jį jūs į minutę gaunate po 30Lt, čia jūsų kaip antrasis verslas jei turi biznį, tai vien dėl to verta pirkti.

SIMG EXRTA namai

 

Serveryje yra net 10 EXTRA namų su unikaliai interjerais, garažų ir durų atidarymais su numpad 4. Interjere yra 2-3 kambariai, viena vonia, virtuvė ir pagrindinis įėjimas. Nenupirkti tokie namai kainuoja nuo 100.000Lt iki 300.000Lt, o jei parduodant paprastam žaidėjui jis turėtų už jį pakloti nemažus pinigus, o tai yra virš 2.000.000Lt. Kaip matote nuotraukoje yra pavaizduotas kelias ir šaligatvis.

 

SIMG vairavimo mokykla

 

Vairavimo mokykla neišsiskiria nuo kitų viskas tas pats tik galbūt kitokie mapp darbai. Mūsų vairavimo mokykloje reikia atsakyti tikrai į nesunkius 10 klausimų. Tuomet jums reikės pereiti prie praktikos vairavimo mokykloje jūs turėsite niekur neatsitrenkti, kad galėtumėte pravažiavimą daryti mieste, o tada tas pats ir su motociklu ž.

 

 

SIMG verslai

 

SIMG verslai panašūs nuo kitų projektų visur kur nueisi bus verslai. Versle matysite kiek uždirba žmogus lt/min, kas savininkas ir koks pavadinimas 30lt/min kainuoja naujas verslas 325.000Lt, o kitam žmogui žinoma jį galima parduoti žymiai brangiau per geras 3sav jums tiek 325.000Lt atsiperka ir galite žymiai daugiau išeiti į pliusą.

 

 

SIMG DIDŽIAUSIAS AKMUO.

Jis mūsų serveryje yra labai patrauklus daug žmonių randame prie jo.Ir mes džiaugiamės.Kadangi pas mus žmonių labai apmažėja ir norisi mums jų daugiau.Bandysime jus sudrovėti MAPP darbais.Ir tikiuosi jog,mes jus sužavėsime.

 

__________________________________________________________________

 

 

 

 

REKORDO SIEKIMAS: DATA nežinoma. ( Bus patikslinta pakeista )

 

Informacija teisėsaugai ir nusikalstomoms grupuotėms

 

TEISĖSAUGA

Manau iki Rekordo bus daug narių teisėsaugoje ir bus apmokinti.Kadangi pas mus daug sritčių yra,tai manau daug jų susidarys darbuotojų.Manau kaip bus rekordo siekimas,būsit pasiruošę padėti naujokams (Aprodysite miestą ir t.t)

Todėl noriu pranešti kad per rekordo siekimą su naujokais bendrautumėte kultūringai jiems padėtute ir taip < Aprodyti miestą ar mūsų serverį >.Direktoriams norėčiau sakyti kad darytų atrankas į darbus kad nereiktų bereikalingai eiti į forumą pildyti blanką čia tik viena diena tokia bus.Norime ,kad darbuotojai nesišaudytų ir nenušautų naujokų manau patys direktoriai tai praneš,jei ne tada būsite baudžiami tiek darbuotojai tiek Direktorius/Pavaduotojas

 

 

NUSIKALSTOMOS GRUPUOTĖS

Manau kaip bus rekordo siekimas,jau bus daugelis grupuočių apsigrupiavę ir apsiginklavę.Todėl noriu pranešti kad per rekordo siekimą su naujokais bendrautumėte kultūringai jiems padėtute ir taip < Aprodyti miestą ar mūsų serverį >.Direktoriams norėčiau sakyti kad darytų atrankas į darbus kad nereiktų bereikalingai eiti į forumą pildyti blanką čia tik viena diena tokia bus.Norime ,kad darbuotojai nesišaudytų ir nenušautų naujokų manau patys direktoriai tai praneš,jei ne tada būsite baudžiami tiek darbuotojai tiek Direktorius/Pavaduotojas

 

( Čia tai aprašiau, kad darysite tą dieną )

 

_______________________________________________________________________

 

Prizai ir visą kitą:

 

Dovanos/premijos tai yra patirties taškai, taškai, pinigai

EVENTAI vyks daugiausiai vakarop

Mašinos [ 2 ]random. būdų

Verslai [ 2 ] random. būdų

Namai [ 2 ] random. būdų

 

Visi prizai priklausys nuo to kiek bus žaidėjų

 

 


Savininkų tikslas pagerinti dabartinį rekordą.O , kad jį pagerintumėme reikalinga jūsų pagalba.Tad prašau jog jūs mums padėtute!

Skype Boto parsisiuntimas:Spausti čia < Nukreipimas į ZippyShare puslapį kuriame parsisiūsite SKYPE bot'ą.
 
Skype Bot'o tekstas:
(*) Labas! (*)
(inlove) Žaidi SA-MP? Tai ši žinutė kaip tik tau! (inlove)
(hug) Atsinaujino senas SIMG.LT Serveris!Nauja kokybė (hug)
(*) Užsukęs į serverį daug išvysi Mapp darbų ir visko ko tik reikia tau (*)
(kiss) Mūsų Serverio IP adresas:samp.simg.lt (kiss)
(heart) Mūsų Tinklapio adresas:www.simg.lt (heart)
(*)Vyksta įvairiausi konkursai nes stengiamės dėl jūsų! (*)
(heart) Serverio Savininkas:Justas_Geruma(justis.geruma)
Skripteris:Ironas_Kie
Dėkojame!
Lukas_Zero - Skype bot'o teksto ir jo pačio sukūrimas.+ Aprašymo koregavimas + ištaisymas.
Mark_Marcelo ( Dovydas B. ) - Aprašymo 0.1 versijos sukūrimas.
 
Temos Autorius:Lukas_Zero ( Lukinis )
SIMG.LT - Būk arčiau mūsų!
 

 

________________________________________________________________

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 11 mėnesių...

Na iš tavo reputacijos ir aprašymo matosi kad eilinis šūdservis

Tavo galvoje gal šudserveriai, nežinai nesakyk reputacija mano gera yra, projektas puikiai gyvuoja.Prikėliau sita tema kad kažkiek žinotu ta simg.lt, greitu metu pasirodys naujas aprašymas su daug platesniu ne kaip čia.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2896 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...