Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kuriu žaidimą, galit idėju?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pirma tu pagalvok apie ka bus zaidimas saudykle ar survival ar kt. ir jeigu nori ,kad zaidimas butu kaskuo idomus patarciau ,kad pats apmastytum ir apgalvotum ,nes cia tau pasakys kaska gera ,bet tai nebus kaskas nauja ir jeigu nera ideju tai nemanau ,kad tu idomu zaidima sukursi .nes tikriausiai tu galvoji ,kad cia tau prirasys tu ideju ,kad uzteks su kaupu ;) ,bet ne.Vienu zodziu patariu pagalvoti ir panaudoti biski fantazijos ir sugalvoti idejas ir tadas jas pildyti ,o ne prasyti kitu ,kad jie sugalvotu ;)

 

Sekmes su zaidimo kurimu :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Siulau kurt koki labai nedideli projekta, siulys tau kolegos kurt koki survival ar shooteri, mmo, taciau bus tikrai per daug darbo ir prades trukt motyvacijos ir mesi.

 

Kurk kad ir android koki endless runeri, koki mini projektuka, kuri galetum isleist per menesi.

 

Pvz, daryk kad ir Croos Roads grafiku endless zaidima kaip temple run, okia grafika sukurt nesunu, zaidima sulipdytum kad ir per menesi, gali isleist ant android uz 25 USD ir pasidart pinigo.

 

Dar geriau, daug patogiau dirbti dviese, susirask kolega, kuris piestu ir viskas vyks dvigubai greiciau.

 

Kalbu is patirties, pradzioj emiau dideli projekta ( savo FPS kur turbut matei sitam forume kurimo procesa), tada kokius tris kart meciau vel gryzau ir vel meciau, isleidzau kelis mini zaidimus, ir dabar po 2 metu vel gryztu prie savo FPS, ir vel matau kad yra belekiek vietu kur stringu ir pradeda trukt motyvacijos, nes projektas labai didelis, vel mastau apie keliu savaiciu mini projekta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visiškai pritariu augasur. Gali svajoti apie kažką didelio, bet pradėk nuo kažko paprasto ir pakankamai greitai įgyvendinamo, galbūt pabandyk kažkokio žaidimo kloną padaryt. Pvz.: flappy bird ar don't touch the spikes. Valdymas paprastas, o ir pačiam žaidimui nereikia kažkokių ultra grafikos/modeliavimo skillu :) Pirmasis žaidimas dažniausiai visiems būna daugiau ar mažiau nepasisekęs, todėl visiškai neturi ko prarasti. Kiekvienas padarytas projektas bus geresnis ir vertingesnis už tą, kurio nepadarei ar net nepradėjai :) o kūrimo metu įgautos žinios ir patirtis pravers ateityje dirbant prie kitų projektų :)

gl

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...