Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Los-Santos.LT - Los santos gyvenimas [Atrankos Rytoj]


bentley

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3307 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LOS-SANTOS.LT


Sveiki, LOS-SANTOS.LT - tai San Andreas Multi Player modifikacija, veiksmas vyksta Los Santos mieste.

 

Atrankos numatomos rytoj į direktoriaus postus

Šios temos turinys:
1. Žaidimo pradžia
2. Verslų sistema
3. Automobilių sistema
4. Namų sistema
5. Navigacija
6. Telefonų sistema
7. Kuro sistema

1. Žaidimo pradžia
Regisruojantis jums reikės nurodyti elektroninis paštas praradus slaptažodį jo reikės ir skype vardo, jo prireiks kilus neaiškumams susisiekti. Po to turėsite pasirinkti GUI dialoge lytį Vyras ar Moteris. Prisijungę pirmą kartą jus veš autobusas iš oro uosto prie kavinės esančios kitoje pusėje kirpyklos GTA misijose. Iš pradžių jūs turėsite 5000 LT bei 0 XP patirties, buvo galvojama daryti lygių sistema, bet dauguma norėjo XP.
                                cashbox-icon.png
2. Verslų sistema
Taigi kaip vyks verslų pirkimas, pardavimas? Visų pirma serveryje bus sumappinta ~30 laisvų pastatatų, kuriuose nėra jokių baldų, tapetų bei kitko. Jūs turėsite nueiti į nekilnojamojo turto agentūrą, kurioje užlipę ant pickup'o, galėsite pasirinkti Nuomotis arba Pirkti. Pasirinkę nuomuotis jūs įvesite unikalų verslo numerį kuris bus nurodytas laisvame pastate, tuomet jums bus atidarytas GUI dialogas, kuriame rašys nuomos kain? mėnesiui. O dabar kaip vyks pirkimas? Paspaudę ant Pirkti jums reikės įvesti unikalų verslo numerį, kurį rasite verslo vietoje, tuomet jums išmes GUI dialogą kuriame bus parašyta suma kiek kainuoja verslas. Norėdami perparduoti verslą kitam žaidėjui, jūs turėsite eiti pas notarą ir ten sutvarkysite visus dokumentus. O kur baldai? Baldus jūs galėsite nusipirkti nuvykę į statybinių prekių parduotuvę pavyzdžiui ,,Senukai" kurioje galėsite įsigyti baldų, juos išsinešti galėsite iš parduotuvės nusipirkę, arba paprašyti tos firmos, kad jie su savo automobiliu jums nuveštų prie verslo, ten galėsite pasistatyti norimoje vietoje baldus.
                    vw-beetle-icon.png
3. Automobilių sistema
Kaip vyks automobili? pirkimas?
Jūs turėsite pasirinkti dvi vietas automobiliai iš salono arba paprasti automobiliai. Nuvykę į saloną jūs galėsite prie staliuko atsistoti ant pickup'o ir pasirinkti automobilį iš salono, paspaudę ant jo jūs galėsite pasikeisti spalvą, degalų tipą. Paspausite nusipirkti ir jums priklausys šis automobilis, jis bus prie garažo esančio netoli salono. O paprastų automobilių pirkimas turguje vyks štai taip: Jūs atsisėsite į automobilį ir galėsite pasirinkti spalvą, degalų tipą, kai pasirinksite, sumokėsite pinigus ir galėsite išvažiuoti su šiuo automobiliu. Kokios bus komandos? Galėsite su automobilio pulteliu geresniuose automobiliuose iš MAX 10 m. atstumo atrakinti, užrakinti automobilį, o prastesniuose automobiliuose jūs turėsite prie durų spynos prieiti atrakinti automobilį paspaudę CTRL arba suvedę komand? /uzraktas. Ar bus komanda kuri suras automobilį tokios kaip kituose serveriuose /mapp? Ne, nebus, nes tai nėra tikroviška, jūs galėsite nueiti į tam tikrą firm? ir suvesti savo automobilio numerius, numeriai yra sudaryti iš 6 simbolių, kuriuos pasirinkote užregistruodamas automobilį, juos suvedęs, jums ieškos automobilį, kai ras jums parašys į telefoną, kad automobilis rastas ir bus adresas kur jis yra.
                      home-icon.png
4.Namų sistema
Kaip bus vykdomas namų pirkimas?
Namai yra sužymėti visi numeriais. Pirkti galėsite namą nuėję į turto agentūr? suvesti unikalų namo numerį kurį rasite užlipę ant namo pickup'o esančio prie namo, tuomet jums rodys kiek turite sumokėti už namą, dar bus galima namas išsinuomuoti, įvedę unikalų namo numerį jūs gausite informaciją kiek reikia sumokėti pinigų per mėnesį. Nuvykti galėsite į parduotuvę ir nusipirkti baldų, buitinę techniką bei kita, vėliau pastatysite tame name tą baldą. Galėsite perparduoti namą kitam žaidėjui nuėję į notaro kontorą ir ten sutvarkysite dokumentus.
                                      35019056-2-460-0.gif
5. Navigacija
Navigacija bus kalbanti, jūs pirmiausia turėsite nuvykti į kokią nors parduotuvę ir nusipirkti ją. Kai nusipirksite spausite CTRL arba parašysite /navigacija, galėsi suvesti namo numerį arba pasirinkti esamą, kai tai padarysite navigacija jus nuves į tą viet? balsu. Ji sakys į kuri? pusę sukti ir t.t. Balsai bus: Brigitos, Vytauto ir Broniaus. Juos galėsite pasikeisti, dar galėsite iš interneto atsisiųsti bals? ir įsidiegti į navigacij?.
                                      anykey-answer-icon.png
6. Telefonų sistema
Telefonų bus 6 salonai, tai TELE2, BITĖ, OMNITEL, E?YS, PILDYK, LABAS, nuėję į saloną galėsite sužinoti apie visus esamus to operatoriaus planus, galėsite užsisakyti juos ir kas mėnesį mokėsite kai kuriems operatoriams pinigus, galėsite nusipirkti telefono operatorių korteles, kurios kainuos įvairiai, salonuose galėsite nusipirkti ir telefonus, juose bus įvairios operacinės sistemos kaip Android bei kitos, telefono kaina bus nurodyta, kokios galimybės yra bei kita. Bus baterijos valdymas, rodys kiek baterijos yra likę, galėsite pakrauti namuose, automobilyje. Kiekviena operacinė sistema turės savas programas, galimybes. Galėsite įsidiegti navigaciją. Skambinant jums ekrano viduryje galėsite pasirinkti paspaudę ant TEXTDRAW su atsiradusia nauja 0.3e galimybe Atsiliepti arba Atmesti. Gausite reklamines žinutes į telefoną, įvairius pasiūlymus bei kita.
                                  Invoice-icon.png
7. Kuro sistema
Bus trys degalų tipai: dyzelis, benzinas ir dujos. Kiekvienas kuras kainuos skirtingai, nuvažiavę į degalinę galėsite įsipilti kuro, tuomet nueisite į pastat? ir sumokėsite pinigus. Kuras mažės degalinėje, todėl degalinės savininkai turės paskambinti furistams, kad atvežtų kuro. Visų pirma jūs turėsite nuvykti prie jūros, įsipilti naftos ir su tanklaiviu nugabenti į vietą kurioje yra perdirbama nafta į mazutą, vėliau į degalus.

Tai tiek apie serverį.
Adresas: http://www.los-santos.lt
Startas: Galvojamas už 1 mėn arba greičiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3307 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...