Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nauja LG kompanijos telefonų linija: „Joy“, „Leon“, „Spirit“ ir „Magna“


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

7b594c08307453f6b317fae463ece1c811.jpg

 



LG Joy, Leon, Spirit ir Magna – tai naujas Korėjos gamintojo išmaniųjų telefonų pasiūlymas. Pagal techninę specifikaciją telefonai atstovauja vidutinės klasės įrenginius, o kiekvienas modelis taip pat prieinamas tiek 3G, tiek 4G LTE variantų. Išmanieji telefonai aprūpinti kai kuriomis populiarių kompanijos ausinių funkcijomis.

Joy aprūpintas 4 colių ekranusu800 x 480 pikselių skiriamąja geba, dviejų ar keturių branduolių procesoriumi su 1,2 GHz taktiniu dažniu bei 4/8 GB vidinės atminties. Įrenginys taip pat turi dvi kameras (5 ir 3 Mpix) bei 1900 mAh talpos bateriją.

Leon turi kiek didesnį, 4,5 colių ekraną su 854 x 480 pikselių skiriamąja geba, keturių branduolių procesorių su 1,2 arba 1,3 GHz taktiniu dažniu, 8 GB atminties duomenims bei 8 arba 5 megapikselių galinę kamerą. Reikėtų paminėti, kad šiame modelyje gamintojas taip pat pasirūpino 1900 mAh talpos baterija.

Spirit pasižymi 4,7 colių HD ekranu, keturių branduolių procesoriumi su 1,2 arba 1,3 GHz, 8 arba 5 megapikselių pagrindine kamera, turi 8 GB atminties bei 2100 mAh bateriją.

Magna gavo 5 colių HD skiriamosios gebos ekraną, keturių branduolių procesorių su 1,2/1,3 GHz taktiniu dažniu, dvi kameras (8 ir 5 Mpix) ir 8 GB atminties. Pritaikyta čia baterija pasižymi 2540 mAh talpa.

Visi išmanieji telefonai yra aprūpinti 1 GB RAM, nors kai kurios Joy versijos gali turėti tik 512 MB. Kiekvienas telefonas veikia Android5.0 Lollipop pagrindu. Kol kas gamintojas dar nepateikė įrenginių kainų.

Tiksli techninė visų įrenginių specifikacija priklausys nuo pasirinktos versijos ir regiono, kuriame bus parduodami telefonai.

Redaguota , nario Ричард`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sorry, bet man LG nepatiko vien dėlto, kadangi turėjau iš Tele2 nusipirkęs ir gailėjausi kol metus su juo atbuvau. Kodėl gailėjausi? Labai strigo. Nu vienu žodžiu daugiau nebesirinksiu LG!

Na tiesa pasakius irgi turiu LG L9 II naujos kartos ir tikrai matau kad tas modelis turi problemu todel nezinau ar pasmane viena cia taip ar cia prokas visu ...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...