Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Royal-Life.lt laukia tavęs || Aprašymas ||


5neaky

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ZGHYJ3i.png

Karališkasis miestelių gyvenimas

Naujai dienos šviesą išvysentis projektas. Serverio veiksmas vyksta miesteliuose, vienas iš pagrindinių miestelių kuriame ir pradėsite savo žaidimą: Palomino creek, sekantys miesteliai, kuriose taip pat nemažai veiksmo: montgomery, blueberry, dillimore. Su laiku stengsimes įjungti dar daugiau miestelių, kad žaidimo veiksmas būtų platesnis.

 

Mūsų svetainė: http://royal-life.lt/
Mūsų adresas: 91.211.244.89:9999
Administracijos skype: royal-life.admin

 

Serveris ir jo išvaizda:
iSVjnAd.png
Pagrindinė vieta, kurioje atsirasite ir pradėsite savo žaidimą. Čia rasite visą naudingą informacija jums, kaip pradėti žaisti, dažniausiai užduodami klausimai, kioskas svarbiausiems reikmenims įsigyti. Taip pat ir nuomojamas transportas, kuriuo galėsite nuvykti į jums reikemą vietą.

 

LHzzdgU.png

Pastatas, kurį teks aplankyti nekartą. Jūsų uždirbtą alga galėsite atsiimti tik vyriausybėje. Prireikus pinigų galėsite pasiimti paskolą.
O8WdKgL.pngVairavimo mokykla, vieta, kurioje išsilaikysite teises. Galėsite išsilaikyti ir piloto teises, kurių jums gali prireikti, kai kuriuose darbuose

yBkurKT.png

Lasvailaikiu galėsite laiką praleisti žvejodami, tuo pačiu užsidirbti ir pinigų. Žvejybos vietą rasite parašę /gps. Visa informaciją apie žvejybą rasite užlipę ant ikonos. Nuotraukos: http://imgur.com/DS6Od4O,9tv6b4u

W70RoRY.png

Galbūt labiau patinka vaiksčioti gaiviam ore? Tuomet turėsite puikias galimybes ir užsidirbti. Grybavimas - vieta, kurioje galėsite grybauti, o surinktus grybus parduoti.

t11CEFT.png

Vieta, kurioje galėsite įsigyti nuosavą transporto priemonę. Automobilių kainos skirtingos, galėsite įsigyti ir pigesnį transportą, motociklus ar brangesnes transporto priemones
CHuMZD7.pngGreitosios pagalbos centras, vieta kurioje jums visada suteiks pirmąją pagalbą pakliuvus į avariją ar susižalojus. Taip pat šioje vietoje atsirasite po mirties.

 

Serverio startas:  2015.02.17 19:00 valandą

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Turiu lygiai tokį pati gamemode.Jis darytas nuo 0,jei ką pakenks šitas serveris paplatinsiu gm :)

Bet dabar neplatinsiu ;))

O tu rimtas. 

 

Sužavėjo aprašymas. Tačiau nesuprantu, kodėl taip skubate startuoti? Aš manau jums pirmą reikia pritraukti žmonių į forumą, kad būtų koks nors pastovus online, o vėliau startuoti. O dabar pasiskelbėte 16 dieną, o startas jau 17 dieną. Kažkaip nemanau, kad kažkas pastebės per vieną dieną ir užsuks. Tačiau čia yra jūsų reikalas, sėkmės projektui!  B)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...