Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

New-Life.lt # Naujo gyvenimo pradžia !


# Lenstone

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

Sveiki,

Noriu jums pristatyti viena iš unikaliausių ir geriausių besikuriančių projektų Lietuvoje. Šio serverio istorija prasidėjo gan senokai 2011 metais, projektas turėjo gera vardą, gerus savininkus ir viena iš geriausiu modifikacijų Lietuvoje, kokiomis aplinkybėmis šis projektas užsidarė mes negalime atsakyti, kas šiandien yra su mūsų serveriais? Ta pati rutina, ta pati veikla, tos pačios sistemos, ta pati aplinka, viskas tas pats( kalbu ne apie visus, nes keli projektai yra išimtis ). Ar yra smagu iš vieno serverio pereiti į kitą tokį pat serverį ir ten žaisti? Manau, jog ne, todėl mūsų pagrindinis tikslas jums sukurti kuo geresne žaidime atmosferą ir parodyti jums daug naujų ir gerų sistemų. Galime drąsiai teigti, jog į šį projektą įdedam labai daug darbo, labai daug pinigų, ryžto ir kantrybės. Mes jums siūlome viena iš geriausiu besikuriančiu serverių Lietuvoje.

Serverio modifikacija:

Pasirinkome gan sudėtinga sprendimą, bet ir logiška kurti nauja modifikaciją, nesižvalgant į kitus serverius, projektus o daryti tai, ką mes esame suplanavę ir įgyvendinti mūsų idėjas serveryje. Serverio modifikacija yra sėkmingai plėtojama ir greitai kuriama, mūsų planuose sukurti viena iš geriausių modifikacijų Lietuvoje kuri jumis priblokš, privers pasilikti mūsų serveryje ir tapti mūsų žaidėju. Serverio tipas RPG/GRP , mes pasirinkę esame žaidimo veiksmą San Fierro mieste, su žaidimo veiksmo vieta turime dar daug planų ateity. Bet dabar apie dabartį, mūsų serveryje jus ne vien žaisite bet turėsite ir mąstyti, logiškai viską daryti ir nepriimti kvailų sprendimų.

Apie sistemas:

  • Akcinės bendrovės (Verslų) - Apie viską esame pagalvoję. Šiame serveryje nėra taip, jog nusipirkus verslą jus jį paliekate ir jums auga automatiškai pelnas, ne. Mūsų sistema išskirtinė yra tuo, jog jus pats plėtosite verslą, jį reklamuosite ir konkuruosite su kitomis akcinėmis bendrovėmis. Kas yra svarbiausia jog nusipirkus akcinę bendrovę jus turėsite 100 % visos akcinės bendrovės akcijų, kurias galėsite parduoti kitiems žaidėjams galėsite parduoti nedaugiau kaip 49%. O kiti žaidėjai galės banke stebėti akcijų kitimo santykį, santykiai kris, mažės arba pasiliks vietoje ir tada jie galės parduoti savo akcijas bankui ir iš to pasipelnyti, taip pat gauti truputi pelno iš prekių kurie pirks žaidėjai. O akcinės bendrovės savininkas užsisakys prekių ir iš jų gaus pelno.
  • Namų sistema - Nusipirkę namą jus turėsite plačias galimybes jį koreguoti ir kelti namo kaina aukščiau nei nusipirkote ir iš to pelnytis. Nusipirkę namą jums serveris parinks random būdu, bet kokį interjerą ir jis bus jūsų pagrinidinis interjeras, o daugiau galėsite pasirinkti iš kelių rūšių interjerų, juos apžėti ir pakeisti serveryje, taip pat galėsite padėti pinigus, narkotikus ir kitus daiktus name, kviesti svečius ir taip toliau. O kas geriausia, jog galėsite nusipirkti tuščia interjerą ir ten susidelioti baldus kaip norite, baldus jus turėsite pirktis patys.
  • Namų sistemos pristatymas - Kaip ir kiekvienas turbūt norime turėti savo namą, jį tvarkyti tai, kaip norime mes, kaip mums priderama, turėti name tam tikrus baldus, įsirengti pačiam savo vidų, šioje sistemoje mes siūlome ne vien tai, mūsų sistema sukurta gan naujai, su daug namo valdymo funkcijų. Nuo šiol galėsite išsirinkti savo norime interjerą, nes nusiperkant gausite tam tikra interjerą, bet jį galėsite pasikeisti, interjero rūšis yra 5 ( Maži, vidutiniai, dideli, specialus ir tušti ), turėsite galimybę pirkti baldus, juos statyti, taip, kaip jus norite palei save. Galėsite skelbti namą parduodama - uždėti skelbimą, nuomoti namą, duoti namo raktus ir juos atimti, įkurti namo seifą ir laikyti norimus daiktus. Tai yra gera galimybė užsidirbti iš nekilnojamo turto, nusiperkant namą ir jį suremontavus.
1f8cb9fd13eb80c98144505c50712923785.png

2726120c6aa7d3f035f9f86f6992d246661.png

7060064d382b53434d8b8192310889da337.png

ed7b8af142d25405b2859ae893bc2c19462.png

Projekto svetainė:

Šiame reikale mes taip pat negailime nieko. Užėję į mūsų svetainę jus pamatysite nauja pagrindinį dizainą, naują forumo dizainą specialiai mums ir neužiilgo pamatysite jau vartotojo valdymo panelę ( VVP ) taip pat tai yra nauji dalykai, niekur nematyti , tai yra tik mūsų. Mūsų tikslas taip pat suteikti jums patogumą ne vien serveryje, bet ir svetainėje.

Smulkus dalykai:

  • Atnaujinimai: Serverio atnaujinimai bus rašomi į savaitę po du arba viena kartus, pateikiant tai vaizdinėje medžiagoje arba tik aprašymu, matysite ir video, nuotraukų.
  • Konkursai: Konkursuose galėsite laimėti gan gerų prizų, piniginių prizų, serveryje kreditų, serveryje privilegijas, arba kokio nors tinklapio vip narystę ar šiaip dar įvairių dalykų.
Kontaktai:

Svetainė: www.New-Life.LT

Pagrindinio savininko skype: andriusx33

Atnaujinimai: http://forumas.new-life.lt/index.php?/forum/16-atnaujinimai/

Redaguota , nario Wide
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...