Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vLife.Lt Visi kviečiami!!!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2jbuvll.jpg


 


» vLIFE.lt - ISTORIJA.


 


Sveiki, šio projekto idėja buvo sugalvota, spalio pabaigoje, bet kadangi vis atsirasdavo papildomų veiksnių kurie sutrukdydavo pradėti kurti serverio modifikaciją, tad rimtai modifikacija pradėta kurti nuo gruodžio 2 dienos. Visas veiksmas vyks Las Venturas mieste, kadangi rimtų serverių šiame mieste nėra gausu. Iš pat pradžių niekas netikėjo, kad mums kažkas išeis, sakydavo, kad tai eilinis serveris. Mus šis pareiškimas dar labiau paskatino, ir norime įrodyti, kad mes galim sukurti kažką nematyto ir naujo ! Todėl nenuleidžiame rankų, ir negailim savo bemiegių naktų, vardan serverio. Kaip sakoma : ,,Mokslo šaknys karčios, o vaisiai saldūs'''.


 


» vLIFE.lt - PROJEKTO KOMANDA.


 


James_Anderson [ Serveris , Administracija ]


Grisha_Code [ Serverio maketavimas ]


 


b6x3qq.jpg


 


» vLIFE.lt - Vairavimo mokykla.


 


Serveryje vairavimo teises nebus lengą ( ateiti į serverį, išsilaikyti teises ir atsijungti ), TIKRAI NE ! Kad būtų daug įdomiau, nusprendėme padaryti taip, kad tr. priemonę būtų galima vairuoti ir neturint atitinkamos kategorijos teisių, taip bus ir daugiau veiksmo Las Venturas policijos departamentui. Kad žaidėjas pilnai susipažintų su miestu, padarysime ne pirmyn, atgal pasivažinėjimą, o aplink visą miestą, pabrėždami svarbiausias serverio vietas, kad ateityje žaidėjui nereikėtų klaidžioti skersgatviais ir ieškoti išvažiavimo į pagrindinę gatvę.


 


» vLIFE.lt - Automobilių sistema.


 


Serveryje turėti sportinį automobilį bus prabanga, kadangi norint įsigyti automobilį, teks dėl jo ganėtinai paplušėti. Taip darome, kad serveryje būtų ko siekti, ir taip tikrai nebus, kad atėjus į serverį, jūs viską turėsite. Serveryje vyraus atgyvenusių, antikvarinių, sportinių automobilių rūšys. Kiekvieno tipo automobilių turguje, jūs rasite sau dominantį automobilį. Išsirinkti tikrai nebus sunku, kadangi visa informacija apie automobilį bus surašyta, o jus tereikės įlipti ir pasirinkti ar tikrai norite šio automobilio. Taip pat bus galima apdrausti tr. priemonę, nuo įvairiausių atsitikimų. Apdraudę tr. priemonę gausite pusę sumos nuo pirkimo kainos.


 


» vLIFE.lt - Verslų sistema.


 


Serveryje turėti verslą tikrai bus didžiulė prabanga, kadangi verslo kainos bus nuo: 30.000 tūkstančių eurų iki 100.000 tūkstančių eurų. Turėti 30.000 tūkstančių eurų serveryje, bus didžiulė prabanga, kadangi gauti eurų nebus ganėtinai lengva, ir teks gerokai paplušėti. Verslo pelną gausite kas 10 minučių. Verslą jūs galėsite valdyti: pervadinti, parduoti, išnuomoti, perleisti, atiduoti, atsiimti sukauptą verslo pelną. Ateityje ši sistema bus tobulinama. 


 


» vLIFE.lt - Namų sistema.


 


Norint įsigyti būstą, nereikės stipriai vargti, bet ir tinginiaudami nieko nepešit. Būsto kainos sieks nuo 20.000 tūkstančių eurų iki 300.000 tūkstančių eurų. Čia taip nebus, kad įsigyji namą, įeini ir nebežinai ką jame veikti, įsigijus namą jūs turėsite begalę funkcijų: galėsite pasidaryti remontą, sodinti pomidorus, agurkus, įvairias plantacijas, iš mini baro pasiimti gaiviųjų gėrimų ( reikės nusipirkti pačiam iš parduotuvės ir įsidėti į mini barą ), išnuomuoti namą, valdyti namo seifą ( seifą reikės nusipirkti pačiam, kadangi seifo name nebus ), įdėti į spintą įvairius daiktus, pradedant drabužiais ir baigiant narkotikais, ginklais. Todėl įsigiję namą tikrai jame nenuobodžiausite. Ateityje tobulinsime namų sistemą, ir bandysime išspausti maksimumą.


 


2qwpohh.jpg


 


Su pagarba vLife.lt administracija.


Redaguota , nario *Eco*
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...