Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

WwW.Best-Samp.Net ll Galimybe viska pradėt iš naujo.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

m4dtlhT.png

 

Sveiki

 

Taigi kaip ir visi čia susirinke pareklamuot savo serverį ir pasigirt koki beprotiskai gera GM sukurė taip ir aš atėjau pareklamuot kažko ką skripteris palieka paslaptį. Nors ir serveris pradėtas kurti senokai aš vis dar nežinau kas jame bus. Pavyko sužinoti apie darbus bėi gaujas ir tiek. Aš dirbu prie tinklapio ir esu generalinis serverio rėmėjas. Daug apie jį papasakot negaliu nes vėl gi neesu pakankamai informuotas. Galiu tik pasakyti, kad modas nebus kažkuo labai išskirtinis nei kiti visgi jų visu esmė ta pati - sudominti žaidėją. Tą padaryti bandysime ir mes. Kol kas serverio startas nežinomas.

 

Istorija

 

Šis serveris nors ir nestartavęs jau turi istorija ir statistika.

Pirma karta paminėtas jis buvo jau 2007-2008 metais. Pavadinimu Best-Samp ir suaukė tais laikas gan gero populiarumo su 60 ištikimų žaidėjų. Tuomet projektui teko užsidaryti dėl kai kurių žmonių kurie brovėsi i tuometinę samp rinką. Neilgai trukus mes vėl gryžome pavadinimu RPG.xe.lt. Vėl gi ištikimieji žaidėjai nenuvylė ir mes pasiekėme 50-60 žaidėjų rekordą. Ir vėl užsidarėmė. Tuomet vėl atsidarėmė pavadinimu ltg.lt dėl paramos trūkumo teko uždaryti projektą.. Ir štai atsirado Vokietis vardu Rudis kuris pasiulė atidaryti projektą ir sakėsi remiantis viską atsidarėme pavadinimu Best-Life.Lt... viskas ivyko labai greitai startas ir t.t sulaukėme populiarumo... Apkaltos būdu Dwight_Howard buvo nuteiktas prieš žaidėjus neva jam projekto reikėjo del pelno.... ir jis pasitraukė iš samp pasaulio amžiams... bet šai po 3 metų pertraukos aš jį įkalbėjau pabandyt iš naujo. Jis sutiko.

 

Ko mes ieškome?

 

Iškome žaidėjų kurie būtų aktyvūs jau dabar, pildytu forume anketas ir ipūstų dvasios didžiai pradžiai. Ieškomi moderatoriai, administratoriai, žaidėjai, reklamuotojai žodžiu visa serverio grietinėlė.

 

Ką mes siūlome ?

 

Visiškai nauą pradžią, būti naujo serverio dalimi, būti komandos dalimi. Nelikti nepastebėtam už gerą darba.

 

Kas mes ?

 

Komandą kolkas sudaro 3 žmonės:

 

Dwight_Howard - Serverio skripteris, mapperis, serverio įkūrėjas.

 

Arthur_King (Aš) - Weberis, Grafikos elementų kūrėjas, Rėmėjas.

 

Saulienis_Senasis - Nuo seno ištikimas žaidėjas kuris buvo pasitraukęs i blogaja pusę, bet supratęs, kad jo vieta su mumis gryžo į šeimą. Šiuo metu moderatorius web puslapį.

 

Nori prisijungti ?

 

Tinklapis : http://www.best-samp.net/

FB : https://www.facebook.com/best.samp.net?ref=ts&fref=ts

Skype: arturikas16

ltg.klausimai

 

 

Sėkmės ir laukiam prisijungiant :)

 

 

  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tiesą pasakius išties ilga Jūsų projekto istorija, bet manau per ilgai dirbote, kad kažką būtų galima įrodyti, kadangi dabar visiškai ne tie laikai, kuomet SA:MP projektų buvo tik kelios dešimtys. Dabar projektų yra šimtai ir manau šis projektas šiuo metu yra menkai kuo išsiskiriantis iš kitų projektų juo labiau, kad šiuo metu sunku pritraukti didelį žaidėjų skaičių bei pelnyti projekto populiarumą, bet visgi esate verti pagarbos, kad neapleidote projekto, todėl belieka Jums palinkėti tik sėkmės ir tikėjimo, kad šis projektas pasieks aukštumas (bent jau aš to tikiuosi š Jūsų).

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...