Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Mg.m-rpg.lt Tavo realus gyvenimas Startas 2014-12-21 19:00


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ;)

http://tmg.m-rpg.lt/serveris sukurtas jūsų malonumui. Aš prisimenu laikus, kai nebuvo tiek naujovių, žinau, jog daugumai buvo geriau. Dabar pilną lagų, bugų ir kitokių dalykų kurie neteikia džiaugsmo, bet jų jau beveik nėra. Šiame serveryje siūlome tai, kas įmanoma. Tokių dalykų kaip kituose aprašoma, lyg pasaka, tobulybę ir kt. Mūsų tikslas nėra meluoti ir apgaulingai pritraukti jus. Kiekvienas renkatės pats, nes turime tokią teisę. Mūsų komanda kviečia jus į mūsų projektą. Kiekvienas esate vertingas mums. Tikimės, jog nemažai iš jūsų skaičiusių ateis ir pasiliks. Laukiame kiekvieno idėjų, darbų, nes viskas šiam projektui gali atnešti malonumo žaisti.

 

 

Kažkas naujo!

http://tmg.m-rpg.lt/serverį įsigaliojo nauja sistema. Pinigų vertė. Galvojat kas čia per dalykas? Tai viena senai galvota ir įgyvendinta idėją, kad jums būtų įdomiau žaisti pas mus, kad pinigai turėtų savo verte ne kaip kituose serveriuose ateini gauni virs 200k LT ar dar kiek ir beveik jau viska turi. Mūsų serveryje tokį dalykai netoleruojami. Viska darome dėl jūsų, kad jums įdomiau būtų žaisti. Tai pat http://tmg.m-rpg.lt/ serveryje Vairavimo mokyklos sistema yra kitokia. Kiekvienas norėdamas išsilaikyti teises turės atlikti teorini ir vairavimo egzaminą. Teorini jau nuo 0xp bus galima jums laikytis. Visas žaidimas prasidės Ls kaimeliuose. Ir jūs gausite 35000 LT ir 2000xp. Jūsų patirtis į 1min kils tik 1xp. Tai padaryta, kad jums taip greit nenusibostų pats visas žaidimas. Bet jei norėsite daugiau gauti xp reikia dirbti darbus nes dirbdamas darbus tu papildomai gauni dar patirties.

 

 

 

 

 

 

 

Darbai su pakvietimu:

 

Medikas - 2500xp (Naujoje vietoje ir > GPS Sistema) 

 

Mechanikas - 5500xp (Naujoje vietoje > GPS Sistema)

 

 

 

Taxistas - 4500xp (Naujoje vietoje > GPS Sistema)

 

 

 

Policininkas - 9000xp

 

 

 

UAB Tolimas Kelias - 6000xp (Atsakingi už viska nes jie veža Alhoholis,Žvyras,Nafta,ginklus.Viskas priklausoma nuo ju. (Naujoje vietoje > GPS Sistema)

 

 

 Dyleriai - 7500xp (Naujoje vietoje  > GPS Sistema)

 

 

 

SWAT - 10500xp (Naujoje vietoje  > GPS Sistema)

 

 

  

 

Paprasti darbai be pakvietimo:

 

Picerininkas - 2000xp (Naujoje vietoje  > GPS Sistema)

 

 

 

Kelių prižiurėtojas - 3000xp (Naujoje vietoje > GPS Sistema)

 

 

 

Kunigas - 3500xp (Naujoje vietoje  GPS Sistema)

 

 

 

 Gaisrininkas - 4500xp (Naujoje vietoje  > GPS Sistema)

 

 

 

Limuzino vairuotojas - 6500xp (Naujoje vietoje  > GPS Sistema)

 

 

 

Teroristas - 11000xp (Naujoje vietoje > GPS Sistema)

 

 

 

 

 


 

Grove Street- 5000xp (Naujoje vietoje > GPS Sistema)

 

 

 

Ballas - 5000xp (Naujoje vietoje  > GPS Sistema)

 

 

 

 

 

 

Trumpai apie kiekviena http://tmg.m-rpg.lt/Serverio Darbą.

Pradėsime nuo paprastų darbų (BŪTINA PERSKAITYTI):

 

1. Kelių Prižiuretojas  - Vienas iš paprastų darbų, iškart atėjus į serveri jau galėsite juo dirbti. Jo darbas yra lengvas tiesiog jums su transporto priemone reikės važinėti į tam tikrus checkpoint. Jie yra išmėtyti per visa Ls miestelyje miestą.

 

2.Gaisrininkas - Jo darbas pas mus yra dar paprastas jiems reikės važinėti bet kur.

Picerininkas  - Vienas iš paprastų darbų, jis yra nelabai sunkus darbas. Turėsite važinėti per visa miestą ir ieškotis klientų.

 

 

 

O dabar Papasakosiu trumpai apie Darbus su Direktoriaus pakvietimu (BŪTINA PERSKAITYTI):

 

 

1. Medikai - Jų darbas yra vienas iš rimčiausių darbų, jie turės važinėti per miestą ir gydyti žaidėjus jei bus sužeisti ar mažai turės HP tai pat laukti iškvietimų. Tai pat jie turi tam tikras komandas su kurioms jie galės pagydyti žaidėja.

 

2. Mechanikas - Tai pat vienas iš rimtų darbų, jiems reikės važinėti per miestą ir laukti iškvietimų arba jei sugenda ja reikės nutempti į garažą ir ja sutaisyti. Gali jiems prireikti kad reikės įpilti degalų jei nebeturės benzino ar dyzelio, o gal net ir sutemti į tam tikra vieta.

 

3. Taxistas - Jų darbas yra tai pat svarbus ir rimtas, nes jie padeda visiems žaidėjams kuriems reikia kur nors nuvykti į bet kokias vietas. Tai pat ir naujokams padėti nuvežti iki Regitros ar dar kokios nors vietos, tai pat jie galės ir padėti jiems aprodyti miestą ir visa kita.

 

4. Policininkas - Vienas iš sunkiausių pas mus serverį darbas. Mūsų Direktorius yra sukūręs tokių dalyku šitame darbe, kad žinokit taip lengvai nepapulsit. 

 

5. "UAB" Tolimas Kelias (Fūristai) - Vienas geriausias pas mus serverį darbas tai pat ir sunkiausias. Daug darbų priklausomas nuo šio darbo. Jei nebus Fūristų tai tada nebus ir kitų darbų nes tik jie fūristai gali atvesti jiems tam tikras prekes kad jie galėtu pardavinėti ar dar kitaip atlikti savo darbą. Fūristai jau dirba šiems darbams. Mafijoms: jiems vežioja į sandėlį ginklus. Dar vienas svarbus dalykas yra Kuras. Jei Fūristų nebus tai nebus ir Žvyro, Alhoholio ir Maistas. . Nes mes esam sukuria tokias sistemas, kad bet kokiose degalinėse gali būti mažiau degalų kitose daugiau ir jie vienose nebūną kuro tada važiuoja į kita. Tai pat dar vienas dalykas yra kad pas mus į Fūristus irgi nėra taip lengva papulti. Mūsų Direktorius yra griežtas. Jis yra sukūręs tai pat neregėtas tam tikras sistemas ir komandas, bei rimtas misijas ir treniruotes.

 

6. Swat - Jų darbas yra nelengvas panašus į policijos bet jie dirba kitaip tai pat Direktorius sukuręs tam tikras taisykles ir tam tikrus dalykus. Viska rasite forume kas pas juos vyksta ir kas darosi. Čia negalvokit kad bet koki vaikai priimti į direktorius ir bet ką daro. Pas mus jie turi tikrą užduoti ką jie turi atlikti ir tai jie viska kuria ir daro.

 

 

Ir Dar vienas pranešimas:

Mūsų  http://tmg.m-rpg.lt/ Direktoriai yra parengti ne paprasti. Keli iš jų realybei dirba iš tikrųjų tokį darbą ar net kažką panašaus daro, taip jie ir viska mėgina perkelti pas mus. O mūsų komanda kuri dirba prie GM mes padedam jiems viska įgyvendinti ko jiems reikia. Kokias nors sistemas sukurti ar dar ką sukurti. Nes mes viska tik dėl jūsų darom o ne dėl save.

 

Tad jei viska perskaitei Prisijunk prie mūsų ir būk viena dalelė pas mus.

 

Serverio Savininkai: Role_Drift 

Serverio savininkų pagalbininkas: Street_Augis ir Cole_Phelps

 

Serverio ip: 91.211.246.137:7777

TeamSpeak ip: 91.211.246.137

Forumas: www.tmg.m-rpg.lt

 

 

      Nuoširdžiai http://tmg.m-rpg.lt/  Narys

Redaguota , nario lietuvis112
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...