Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GreenSide.lt | Išbandyk kitokią SA-MP žaidimo patirtį


Aivaras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 114 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Išreikšiu savo nuomonę apie šį projektą.

 

Projektas buvo gerai išreklamuotas, geros sistemos, žmones jo laukė... Buvo didelis lankomumas, tačiau pažiūrėjus į projekta jame nieko naujo ar nieko įspudingo nėra. Taip pat gamemodas nėra padarytas įdomiai , turi daug minusų. Kaip aš ir sakiau kaikuriems žmonėms apie šį projekta, po savaites jame stipriai krys online. Taip ir atsitiko. Atėjo daug žmonių pamatė ir išėjo. Didelė dalis iš LMG, kurie atskubėjo paskui mTėva, turbut tai ir buvo priežastis kurti projekta ten pat ( siekiant perimti LMG žaidėjus ) .

 

Tačiau projektas man ir ne tik man pasirodė per daug pridėtas velnias žino ko ir visiškai nesiskiriantis nuo to pačio LMG. Viskas tas pats, tik kitam fone.

Tai jums ir pakyšo koją. Skripteriai stengiasi į projekta įdėti visko daugiau, padaryti viska unikaliau, bet dažniausia gaunasi atvirkščiai. Žmonėms patinka paprastumas, aiškumas, patogumas, įdomumas.

 

O kas yra įdomumas?

Įdomumas yra tai , kai tau įdomu žaisti, tu turi daug ko siekti, tu turi daug veiklos, turi daug įvairių galimybių, viskas padaryta atsižvelgiant į tai,kad žaidėjui butu įdomu ir tai neatsibostu, kad nuolatos butu veiksmas.

Dauguma skripteriai stengiasi padaryti, kad butu viskas sudėtinga (SUKTA) " unikalu " .... Gražus textdrawai, gražus prisijungimai, gražios lentelės, gražus pirkimai ir visas kitas mėšlas, tačiau žmogui reikia įdomaus žaidimo,o ne gražaus prisijungimo , registracijos ar lentelių.

 

Jus tiesiog bandėte nukonkuruoti LMG projekta, nepadare nieko įdomesnio negu yra ten. O jeigu nėra nieko įdomesnio kam eiti žaisti?

Kadangi SAMPERIS tapau daug , daug metų atgal kai dar nebuvo išleista nei 0.3 versija ir kai dar net nebuvo guy lenteles sukurtos ir praktiškai net map darbų nebuvo. Pasakysiu tiek,kad žaisti įdomu tada kai yra daug žmonių, o ne tada kai yra suktos, " unikalios " sistemos, bet nėra žmonių. Kodėl SARG ir LMG niekada nežlugs ir bus populeriausi? Nes ten yra daug žmonių, kiekviename žaidime žmones dažniausia renkasi serveri tą kuriame žaidžia daugiausiai žaidėjų, nes kuo daugiau žaidėjų tuo įdomiau. Kad butu daug žaidėjų reikia geros reklamos, kuom jus ir pasirūpinote, tačiau jūsų modifikacija žmonių nesužavėjo taip kaip tai atrodė iš pirmo žvilgsnio dar nestartavus projektui.

Aš tau irgi pritariu žaidėju skaičius priklauso nuo serverio įdomumo ne nuo visokių sistemu kuo daugiau serveri veiksmo bus tuo daugiau žaidėju bus tuo ir įdomiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sekmės jums su projektu ! :)

Redaguota , nario KSoorak`
Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Mačiau gana nemažai atsiliepimų apie šį projektą visokių nesamonių kurios neatitiko tikrovės , tačiau pažaidęs kažkiek laiko šis serveris tave pakeri ir norisi žaisti vis daugiau , žinoma gamemode galbūt kažko ir trūksta tačiau pati atmosfera sukurta labai gera ir įdomi , Visiems patarčiau čia apsilankyti ir pasilikti , kadangi kuo mūsu daugiau tuo daugiau galim pasiekti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 114 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...