Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SanFierro.lt | Švęskime kartu kalėdas!


QuattroA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Forumas: http://sanfierro.lt/forumas

 

SanFierro.LT

 

      Tai serveris, kuris duoda džiaugsmo visam SA:MP pasauliui, šitas serveris nedaug išskirtinis nuo kitų, bet ir daugiau turi kitokių bruožu nuo kitų serverių. Serveris sukurtas jūsų malonumui, kad jūs nesėdėtūt eiliniuose serveriuose, visokiuose freeromouse ar panašiai.

 

Svarbi informacija apie serveri.

 

      Serverio duomenys mySQL bazėja, niekada neprarasit savo paskyrų, serveris turi tokias sistemas - Garažų sistema: Per šita sistema, mažiau darbo turi mechanikai, nes garažuose galima bus dėti savo transporto priemonęs. Mašinų sistema: Mašinų sistema išskirtinė nuo kitų serverių tuom kad, tarkim atsijungi nuo žaidimo ania? tai transporto priemonė išlieka ten kur ja palikai, tarkim toj vietoj bet tu atsijunges, bet patarčiau nepalikti! mechanikai irgi dirba. Ir dar daugiau mašinų komandų. Bėja, auto pavara ir neauto yra, tai labai labai gerai. Narkotikų sistema: Paprasta sistema, kuri atstato hp panaudojus komanda, bet... Galima perduoti kitam nariui savo narkotikus. Namai su garažais: Ši sistema viena iš geresnių, bet tobulins, dabar tik tai kad galima pirkti per skype, su atsidarančiu garažu visam. 

 

Kažkas naujo.
SanFierro.LT serverį įsigaliojo nauja sistema. Pinigų vertė. Galvojat kas čia per dalykas? Tai viena senai galvota ir įgyvendinta idėją, kad jums būtų įdomiau žaisti pas mus, kad pinigai turėtų savo verte ne kaip kituose serveriuose ateini gauni virs 200k LT ar dar kiek ir beveik jau viska turi. Mūsų serveryje tokį dalykai netoleruojami. Viska darome dėl jūsų, kad jums įdomiau būtų žaisti. Tai pat Sanfierro.lt serveryje Vairavimo mokyklos sistema yra kitokia. Kiekvienas norėdamas išsilaikyti teises turės atlikti teorini ir vairavimo egzaminą. Teorini jau nuo 0xp bus galima jums laikytis. Visas žaidimas prasidės San Fierro Mieste. Jus paleis traukinių stotyje. Ir jūs gausite 10k LT ir 0xp. Jūsų patirtis į 1min kils tik 1xp. Tai padaryta, kad jums taip greit nenusibostų pats visas žaidimas. Bet jei norėsite daugiau gauti xp reikia dirbti darbus nes dirbdamas darbus tu papildomai gauni dar patirties.
 
Darbai su pakvietimu ir be. (Visi darbai nuo 0Xp)
Be.

     Kelių Valytojas - Vienas iš paprastų darbų, iškart atėjus į serveri jau galėsite juo dirbti. Jo darbas yra lengvas tiesiog jums su transporto priemone reikės važinėti į tam tikrus checkpoint. Jie yra išmėtyti per visa San Fierro miestą.
 
     Pizza Boy - Vienas iš paprastų darbų, jis yra nelabai sunkus darbas. Turėsite važinėti per visa miestą ir ieškotis klientų. Ir jei rasite klientą jis turės parašyti tokia komanda /pica pirkti ir kaip ja suvalgys jis gaus papildomai HP.
 
     Autobuso Vairuotojas - Mūsų serverį jis atlieka linksma ir įdomų darbą, jam reikės važinėti į tam tikras stoteles ir už tai jie už kiekviena stotele gaus papildomus pinigus į prezidentūra, ir tai pat papildomai už kiekviena stotele jūs gausite xp.
 
     Hot Dog - Beveik toks pat darbas kaip ir su pizza boy tik kitoks transportas ir daugiau moka už nupirktus hot dog. Tai pat jei norės nusipirkti hot dog turės rašyti tokia komanda /hotdog pirkti ir taip pat gaus papildomai HP.
 
     Kombaino Vairuotojas - Jų darbas yra tai pat paprastas tiesiog jie pasiima kombainas ir parašo komanda /darbas ir jiems išmeta chekpoint į juos nuvažinėja ir tada reikia išsipilti bunkerį nes jau būna pilnas. Tai šis darbas nėra toks apgailėtinas bet ir geras kartais iš jo galima tikrai nemažai užsidirbti.
 
     Gaisrininkas - Jo darbas pas mus yra dar paprastas jiems reikės važinėti bet kur, bet irgi pranešu kad šiam darbui bus tai pat kuriama sistema su gaisrais. Bus degamos Degalinės, Namai, Parduotuvės ir kitos svarbios vietos.
      Kurjeris - Jų darbas yra paprastas, tiesiog vežioja daiktus į bet kurias vietas.
 
 
Su.
     Medikai - Jų darbas yra vienas iš rimčiausių darbų, jie turės važinėti per miestą ir gydyti žaidėjus jei bus sužeisti ar mažai turės HP tai pat laukti iškvietimų. Tai pat jie turi tam tikras komandas su kurioms jie galės pagydyti žaidėja, tai pat iš medikų bus galima nusipirkti Sveikatos Pažymėjimą o jei jų nebus, galima nuvykti į Ligoninės priima jį ir iš ten jį įsigyti.
 
     Mechanikas - Tai pat vienas iš rimtų darbų, jiems reikės važinėti per miestą ir laukti iškvietimų arba jei sugenda ja reikės nutempti į garažą ir ja sutaisyti. Gali jiems prireikti kad reikės įpilti degalų jei nebeturės benzino ar dyzelio, o gal net ir sutemti į tam tikra vieta. Tai pat jau yra sukurta Technikinės sistema. Joje yra mechaniku garažai ir pati technikinė ja rasite gps.
 
     Taxistas - Jų darbas yra tai pat svarbus ir rimtas, nes jie padeda visiems žaidėjams kuriems reikia kur nors nuvykti į bet kokias vietas. Tai pat ir naujokams padėti nuvežti iki Regitros ar dar kokios nors vietos, tai pat jie galės ir padėti jiems aprodyti miestą ir visa kita.
 
      Policininkas - Vienas iš sunkiausių pas mus serverį darbas. Mūsų Direktorius yra sukūręs tokių dalyku šitame darbe, kad žinokit taip lengvai nepapulsit. Bus padaryta Policininkams Mokykla kurioje jus mokys visko ko turi mokėti policininkas viskuo pasirūpinęs yra mūsų direktorius.
 
     "UAB" Tolimas Kelias (Fūristai) - Vienas geriausias pas mus serverį darbas tai pat ir sunkiausias. Daug darbų priklausomas nuo šio darbo. Jei nebus Fūristų tai tada nebus ir kitų darbų nes tik jie fūristai gali atvesti jiems tam tikras prekes kad jie galėtu pardavinėti ar dar kitaip atlikti savo darbą. Fūristai jau dirba šiems darbams. Mafijoms: jiems vežioja į sandėlį ginklus, narkotikus, žole, kreka. Dar vienas svarbus dalykas yra Kuras. Jei Fūristų nebus tai nebus ir dujų, benzino ir dyzelio. Nes jiems kiekviena syki turi pripildyti kiekviena degaline kuru. Nes mes esam sukuria tokias sistemas, kad bet kokiose degalinėse gali būti mažiau degalų kitose daugiau ir jie vienose nebūną kuro tada važiuoja į kita. Tai pat dar vienas dalykas yra kad pas mus į Fūristus irgi nėra taip lengva papulti. Mūsų Direktorius yra griežtas. Jis yra sukūręs tai pat neregėtas tam tikras sistemas ir komandas, bei rimtas misijas ir treniruotes.
 
      ETA-RADIO - Jų darbas yra ne toks ir prastas, jiems teks pranešinėti naujienas bei kurti laikraštį ir ne vien juos kurti. Tai pat jie turi tam tikras komandas, vieni skelbs skelbimus, kaip kas nors ką parduoda ar dar ką, o kiti gales vesti laidas tiesioginiam eteri arba net imti iš žaidėju interviu.
 
      ARAS - Jų darbas yra nelengvas panašus į policijos bet jie dirba kitaip tai pat Direktorius sukuręs tam tikras taisykles ir tam tikrus dalykus. Viska rasite forume kas pas juos vyksta ir kas darosi. Čia negalvokit kad bet koki vaikai priimti į direktorius ir bet ką daro. Pas mus jie turi tikrą užduoti ką jie turi atlikti ir tai jie viska kuria ir daro.

 

 

Serverio Pagr.Admin: Gvidas_Neon
 
Svarbi informacija naujokams.

    Jau nepirma karta, naujokai prašo visko iškart, bet mes nieko nedalinam. Taigi prašome neprašyti pareigų/litų/xp. Būna eventai, būna rekordo siekimai. Serverio tipas: Real Life.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gluša esi ir smegenu neturi

 

oj

Sėkmės, bet aprašymas tai vertas 0.. Jeigu manai, kad žmones domina darbų aprašymas tai darai didelę klaidą, geriau aprašyk trumpai, bet protingai.

 

oj

Redaguota , nario Yton
Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...