Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

chillGAMES.lt Pajusk gyvenimo skonį


L0vEe

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

                                                    


a0fbb4eec4e005927a1a1b8e1b5798c2575.jpg


 


 


Sveiki Taigi aš jums papasokosiu apie projektą


 


Viskas prasidėjo nuo senu laiku kaip tik buvo kaimeliai ir viskas buvo Senoviška ir mes sugalvojome su komandą sukurti kaimeliu gyvenimą kad patiktu žmonėms žaisti. Tai ir sutikom Pradėjom nuo visko padarėme spawn žaidėjams tiesiog džiaugiesi tada pagalvojom kad atsirastu žaidėjams veiklos tad sukuriama darbus ir tada prasiplėtem su projektu ir sugalvojom sukurti sistemas žaidimui kad patiktu gerbėjams. Ir mes sugalvojom laimės valandos prasideda nuo 7:00 iki 12:00 vakare prasideda nuo 20:00 iki 0:00. Be to sugalvojome kas pirmas parašys sakant pvž: 54878454 laimės 750 Lt tada sugalvojome padaryti nustatymu sistema galėsit pasikeisti nustatymus kokius tik norėsit. yra AFK zoną kur galėsite būti kiek norėsit AFK ir gausite į vieną minute 1 XP ir 2 LT. Daugiau viską pamatysite Severija mūsų sėkmes žaidime!


 


  Projekto Komandą


Įkūrėjas, weberis, skripteris - John_Cool


Mapperis, remėjas - High_Rolleft


 


                                                                  


 Pramogos


Šratasvaidis


Klubas


Žvejybą


Bokso salė


Stadionas


DRIFT vietą


DRAG/išlikimo vietą


Kovos menų salė


DM Zoną


 


 


Kitos vietos


Parkas


Namų kvartalas


Bažnyčia


 


 


Serverio Sistemos


 


 


Namų sistema


 


Namų sistema yra paprasta jūs galite tiesiog nusipirkti namą yra numeris jo pvž: 60 numeris namas parduodamas kaina namo pvž: 444775k norite į namą eiti spauskite ENTER ir kaip nusipirksite namą kupinti pasikeis i mėlyna spalvą. Ir kaip nusiperkate namą parašo namo numerį pvž: 60 ir rašo namas neparduodamas ir rašo Tuo savininko namo Vardas_pavardė. Bei jūs galite padėti pinigus name arba paimti pinigus iš namo. Jūs galite parduoti namą serveriui bet mažiau gautumėt pinigų o jeigu žmogui tai kita kalbą yra nes daugiau galėtum gauti pinigų. Bei kitam žaidėjui galite perleisti namą arba sakant padovanoti būstą kaip per Kalėdas. Arba tiesiog parduodi nepažįstamam žaidėjui.


 


 


Verslų sistema


 


 


Šita irgi sistema yra paprasta verslų sistema gali nusipirkti verslą pvž: pavadinimas verslo: Degalinė GASSO verslas parduodamas verslo savininkas nėra verslas atneša pinigu pvž: 31 LT į minute. Jūs galite ir valdyti verslą jūs praeinat ant verslo atsistojate ir paspausti reikia ENTER. Jūs galite paimti uždirbtus pinigus iš verslo kiek sukauptus. Bei jūs galite parduoti verslą serveriui. Arba tiesiog padovanoti žaidėjui arba draugui Kalėdų progą ir yra kita išeitis gali parduoti nepažįstamui žaidėjui.


 


 


Mašimų sistema


 


 


Mašinų sistema yra įdomi ir paprasta yra menu kur yra mašinų įvairus tipai yra paprastos mašinos, sportines  mašinos, ir motociklai. jūs galite pažiūrėti mašinų sistema paraše /mašinos bet galite ir be š joks skirtumas yra. Transporto komandos /parduoti parduosite savo nuosavą transportą, /carmapas pamatysite savo transporto vietą žemėlapi, /užraktas užrakinsite savo transporto priemonė.


 


 


C4 sistema


 


 


Unikali sistema gan paprasta bet labai įdomi. Nusiklastomų grupuočių vadai svarbiuose serverio pastatuose galės padėti C4 bombą padėjus C4 bombą visi prisijunge teisėsaugos nariai gaus pranešimą per radiją kad pastatas buvo užminuotas gaujos ir ji sprogs po 10-30 min. patys vadai galės pasirinkti laiką ,nuo laiko aišku priklausys ir grobis . Nusikaltėlių tikslas išlaikyti pastatą ir jį susprogdinti. Teisėsaugos narių tikslas nukenksminti nusikaltėlius ir detonuoti C4 bombą. Sprogus bombai nusikaltėliai gaus grobį . Grobis bus pasirinktas pačio serverio random būdu ,pinigai bus paimti iš teisėsaugos seifo.


 


 


Alkio sistema


 


 


Alio sistema yra biški įdomi kaip turi 100 % tau nesisuka galva kaip 70% procentų vis dar nesisuka galva kaip 50% procentų tau jau bus parašyta kad reikia jau pavalgyti jai nevalgysite dar tada rašys ilgokai nevalgei būtinai eikite užvalgyti su komanda  galite užvalgyti /užvalgyti ir tada vėl bus jums 100 % bus procentų o jeigu nevalgysite ir bus 0 % procentų tada jūs mirsite ir atsirasite prie ligonines ir gausite 40% procentų


 


 


Valstybė


 


 


Valstybėje yra trys dalykai: 1. Jūs galite paremti į darbų fondus jai jums patinka tas darbas arba direktorius arba tiesiog padovanoti gali pinigų. 2. Žaidėjai gali atsiimti algą tik nuo 19:00 valandos iki 22:00 valandos per visą dieną kiek jūs uždirbote galite atsiimti uždarbi. Bei žaidėjai gali investicijos pasiimti tik žiūrint kiek pvž: 500k bet jums atims -50 Lt nes imat paskolą ir jums į uždarbi eis litai.


 


 


Skelbimų sistema


 


 


Skelbimų sistema yra paprasta jūs tiesiog nueikite ant pickup ir tada išmes jums informacija pvž: 1. Skelbimų kontoroje galite parašyti skelbimą kurį matys visi žaidėjai 2. Skelbimo kainą 1000 Lt už vieną skelbimą būtina turėti 500 XP 3. Skelbimui rašyti naudokite /x komandą kad pradėtumėte skelbti pvž: /x Parduodu mašina su 150KM ridą. Ir kas minute galėsite rašyti skelbimą.


 


 


Žvejybos sistema


 


 


Žvejybos sistema yra labai įdomi jūs neinate prie pickup nusiperkate meškere ji jums kainuotų -250 LT tada žaidėjams dar reiktu nusipirkti valą kuris kainuoja -80 LT ir masalą nes turėsi su juo žvejoti masalas kainuoja -50 LT ir jūs gautumėte vienetus arba galite tiesiog parduoti žuvį. Tada rašytumėte /žvejoti ir laukite kol užkibs ir kaip bus žuvis jūsų rankose tada jums reiks labai greit spaudinėti SPACE kol užsikraus visą lentele apačioje bet suku bus pagauti žuvį. O kaip pagausite jums parašys kokia žuvį pagavote.


 


 


Dažasvaidžio sistema


 


 


Dažasvaidžio sistema tai yra žaidimas kur tu gali pasišaudyti ir tau nebus gaudomo lygio ir yra 2 komandos  1. Geltonu-kai 2. žaliūkai ir galite pasirinkti kokia norit komandą arba pasitreniruoti kaip šaudyti. Bei jums reikės turėti 1000 LT kišenėje ginklu licenciją ir galit apačioj nueiti ir ten bus į žaidimo vietą nukels. Paskui komandų statistika rašo kiek žaidėju žaidžia, kiek iš viso nužudė, kiek iš viso mirė žaidėju. Tavo statistika rašo kiek nužudei žaidėju, kiek jūs mirėte, kiek tašku turite už nužudymą ir rašo paskui kada naujas raundas prasidedą. Paskui jai nenorite galite palikti dažasvaidį užėja ant pickup yra 2 komandos 1. Palikti žaidimą 2. Tęsti žaidimą.


 


 


 


 


 


 


Banko sistema


 


Taigi paskutine sistema jums pasakysiu tai yra banko sistema banko pavadinimas yra SwedBank jūs turite atsidaryti sąskaita ir sumokėti -500 LT o jeigu jūs turite atsidarė banko sąskaita  žaidėjai gali pažiūrėti balansą arba pasiimti pinigus arba jai nori gali padėti 


 


Daugiau sistemų galite pamatyti mūsų serveri IP: 91.211.246.196


Mūsų projekto svetainė: www.chillGAMES.lt


Mūsų TeamSpeak: 91.211.246.196


 


                                                       Atrankos forume į direktorių postą sėkmes pildantiems


Redaguota , nario L0vEe
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Taip turi buti :) ačiu kad pakomentavote

 

Nebejuokinkit, su savo COPY aprašimu ir net LOGO su klaidom parašytas :D

 

PAJUSK RAMSUS ŽAIDIMO SKONĮ... Nu nebent čia taip turi būt nžn...

 

Bei Aprašymas nera COPY PASTE nes mūsų projektas buves su šitu aprašymu tai mes turėja nuo pradžiu

Redaguota , nario L0vEe
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Žmogau jai katik išmetem tave iš projekto nereik ateit čia ir rėkaut ;) Ir ne SATG GM geriau isitikink ar tikrai jis yra toks tada čia ateik rėkauti..

 

 

 

Niekam nesiūlau eit į šį serverį! Modas - SATG, klaidu - šimtai.... Net tekstų pakeist nemoka tas jų "skripteris"

Redaguota , nario L0vEe
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Žmogau jai katik išmetem tave iš projekto nereik ateit čia ir rėkaut ;) Ir ne SATG GM geriau isitikink ar tikrai jis yra toks tada čia ateik rėkauti..

 

 

 

Niekam nesiūlau eit į šį serverį! Modas - SATG, klaidu - šimtai.... Net tekstų pakeist nemoka tas jų "skripteris"

 

Išmetėt :D ir sakai ne satg gm? "Unikalus, niekur neplatintas" :D nejuokink, gal pkalausiam kitų? tegul nueina į serverį ir pažiūri koks tu kietas skripteris, nemoki net tekstų pakeist :D net .pwn failo atsidares nebuvai matos

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įdomu, bus pamatyt taip vadinamus jūsų "Gražiausius Mapp darbus" anyway  sėkmės.

 

Ačiu

 

 

 

 

Tai kad tu jo net nemates esi turbut ir jau sako 

 

Ne kuopijotas pažiurėk pats.

Jeigu reikia įrodymų kad jis mane apgavo ant domeno pm, nes pirkau aš o jis pasisavino, turbūt dau kas žino

 

Nu tu tik db nesakyk kad aš pavogiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Aprašyma nukopijavo nauja :D nevykėlis :D

 

Beje įkurėjas John'K nereik melagysčių

 

Nieks ir nemeluoja viską pakeisim tu palauk ir dar sakai nukopinau dabar čia irgi šitas mūsų nuo seniau bet padarysiu nauja aprašymą neik čia ir neteršk temos.

Redaguota , nario L0vEe
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nieks ir nemeluoja viską pakeisim tu palauk ir dar sakai nukopinau dabar čia irgi šitas mūsų nuo seniau bet padarysiu nauja aprašymą neik čia ir neteršk temos.

Nieks ir nemeluoja viską pakeisim tu palauk ir dar sakai nukopinau dabar čia irgi šitas mūsų nuo seniau bet padarysiu nauja aprašymą neik čia ir neteršk temos.

Ne nemeluojat..

Šūdservis iš didžiosios raidės, sistemos iš kitų forumu o aprašymas - http://www.supergames.lt/topic/199002-village-lifeusltrenkami-pri%C5%BEiur%C4%97tojai/?hl=%2Bpaprasta+%2Balkio+%2Bsistema+%2B%2Cprie+%2Bgyvybi%C5%B3+%2Bsukurtas+%2Btextdrawas+%2Bkuriame+%2Brodo+%2Balkio+%2Bprocentus.

Negražu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...