Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Nlife.lt


Casimir

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.Lt mielieji lankytojai!


 


Taigi praėjo kelios dienos nuo mano praeitos temos, kurioje ieškojau mapperio bei scripterio. Mapperis buvo, bet nebėra. Neatlaikė rimto krūvio dėl savo nemokšiškumo mappinti. Bet geras rimtas scripteris vis dar ieškomas.


 


Taigi kodėl dar kuriu temą?


Ogi noriu pristatyti debiutuojantį lietuvišką SA-MP projektą Nlife.lt !


 


PRADĖSIU NUO PRADŽIOS:


 


Ką reiškia Nlife.lt?


Tai sutrupinimas iš kurio išeitų du angliški žodžiai "New Life". Lietuviškai išvertus reikštų Naują gyvenimą.


 


Ar domenas jau yra?


Domenas jau būs greitai pakeliui su LT galūne, dizainas jau paruoštas specialiai Nlife.


 


Ką nors apie Nlife?


 


Taigi papasakosiu šiek tiek apie Nlife. Serveris užgimė labai nesenai. Kažkur prieš 2 savaites, kai pradėjau kažką lipdyti nuo new.pwn lapo. Nuo pat pradžių su GM kažkaip sekėsi. Serveris nemėtė beveik jokių Error per compilinimą, net buvau retkarčiais užmiršęs kad tokie gali būti. Tai sėkmė, kur lydi iki pat šiol. Tikiu kad ji lydės mane ir tuoliau. Lipdžiau taip po biški apie 1.5 savaitės, kaip pagrindus. Padariau veiklią ZCMD sistemą su SSCANF. Registracija ir prisijungimą. Saugojimą ir krovimą. Darbų sistemos pagrindą. Ir šiek tiek keletą scriptų bei mappu apie kuriuos žadu papasakoti.


 


O kur vyksta veiksmas?!


Kažkaip iš pradžių buvo sunku nuspręsti kur gali vykti pats Nlife veiksmas. Pavadinimas buvo, bet jis jokio miesto pavadinimo nereiškė. Galvojau blaiviai. San Fierro negali atitikti visų žmonių poreikių ir nėra toks didelis. Las Venturas nemanau ar galėtų pateistinti tą patį. Taigi beliko vienintelis San Andreas miestas, Los Santos!


 


Kodėl Los Santos?


Viskas labai logiška. Mes esame visi skirtingi. O Los Santos kaip tik toks! Jis yra didelis, ir jame yra daug rajonų kur gali gyventi skirtingi žaidėjai. Nusikalteliai nebegaus slėptis, jie turės savo rajonus. Verslininkai savo ofisus. O paprastieji savo namus.


 


Scriptai ir MAPP darbai.


 


Y Panelė.


Kam rašyti žodžius jei bet kur ir bet kada galima paspausti tiesiog raidę? Tam ir yra sukurta Y panelė. Pasupaudus Y mygtuką atsidaro būtiniausios žaidėjui funkcijos. Ten rasite viską ko jums reikia. Tiesa kodas yra pabaigtas, bet nesutvarkytas taip kad paspaudus rodytų papildomas funkcijas. Dabar tik galima pamatyti savo Vardą, XP kiekį, pinigus, praleistą laiką šiandien. Ir dar daug kitų būtinų funkcijų kurias galite pamatyti nuotraukoje. Panelė gali laikui begant keistis, planuoju daryti TextDraw tipo.


9ba918acfece520ddb61c0c5fff8b641605.jpg


 


Admin VIP ir Direktorių sistemos.


Jos kol kas paprastos, bet todėl kad nuo pagrindų mažai pasistumėjo. Yra sukurta jiems viešas pasisakymas žaidėjams ir dar kelios Admin bei Vip komandos. Taip pat direktoriai gali priimti ir išmesti žaidėjus iš jų darbo.


 


Darbų sistema.


Ji irgi nepasistumėjusi nuo pagrindu, tiesiog labai paprasta. Ateini, dirbi gauni pinigus. Jei darbas su direktoriumi, tada reikės jo pakvietimo. Pavaduotojai gali tik išmesti juos iš darbo.


 


Registracija/Prisijungimas


Labai paprasta sistema, net gal per daug. Tiesiog prisiregistruoji, prisijungi, išsirenki lyti ir pradedi žaidimą. Šią šritį artimiausiu metu žadu kaip tik ir tobulinti po Y panelės sutvarkymo. Tai būs gan didelis išukis nes būs dar nematytų įdėjų apie kurias kol kas nedalinsiu.


 


Saugojimas/Krovimas.


Kai pradėjau daryti, galvojau ką rinktis. Ar DINI ar Mysql. Mysql man darė baimė dar nuo senų laikų, ir bijojau susigandinti projektą, taigi nusprendžiau kad kol kas darysiu ant DINI. Kodėl DINI? Ji ganėtinai paprasta, ir nereikalauja papildomu programų. Bet kadangi turim nuosavą VVP tai ką žadu padaryti tai būs darbas kartu įeinantis į Registracijos ir Prisijungimo tobulinimą. Visi šie dalykai būs kuriami kaip ir sakiau po Y panelės sutvarkymo.


 


Taip pat dar keli scriptai kuriuos sukūriau.


Padariau kad veiksmingiau serveris veiktų ZCMD komandų sistemą su SSCANF. Tiesiog nenoriu kad dideliam krūviui esant žaidimas pastrigtu ar vykdytų labai lėtai žaidėjo norimas komandas. Taipogi dabar nesenai mano padarytas toks scriptukas kaip Info Box ir jis parodys informacija pavyzdžiui apie vartus.


Kai jie būną....


Atidaryti:a77facebf369d5aba36492ce69980bf6297.jpg


Uždaryti:bd0fc17628758b6cc4b885753e078b58381.jpg


 


O dabar keletas Mapp darbų kuriuos noriu jums parodyti.


 


Spawnfaf6c86ec1caf688c3348a6239703def573.jpg


FTB ir Slaptosios Spec. Policijos pajegų būstinė.


49596eb98157dd825c16c6a3c4758671542.jpg


Policija


b2c09de6a8898f2bfbb97e838d94821f755.jpgebd81ab6a9c8838fdf3c28c338aaae69976.jpg


VIP villa (skirta specialiems žaidėjams už tikrus pinigus)


f37fdd9a2030b85bcb29f5c3b7cfe8ea536.jpgc48ba1da26a00ce6bb9b2bf31cdd6449242.jpg


LS parkas


e5743cd5ab155d19dec35f56f6ec27b6532.jpg


 


 


Dėl platesnės serverio informacijos galite kreiptis į mano skype (la.meow). Be to galite paremti mumis. Apie sąlygas aptartumėm per skype.


 


 


Dėkoju už dėmėsį!


Redaguota , nario Dotal
Tema sukurta ne vietoje.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...