Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.Simple-Life.lt - Kaimeliu gyvenimas.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

68ef5ee3d32c7e1aef9e34ebe6767793840.png
 
Sveiki.
 
Noriu pristatyti Jums naują SA:MP projektą simple-Life.lt. Projektas yra RPG tipo, o tai reiškia, kad turėsite kuo daugiau simuliuoti tikrą gyvenimą. Veiksmas vyksta Fort Carson ir Blue Berry kaimeliuose. Serverio modifikacija yra kuriama nuo 0. Serverio startas planuojamas šią savaitę, greičiausiai tai bus trečiadienį arba penktadienį. Kadangi nenorime paleisti serverio su nepilnai baigta modifikacija - niekur neskubame. Šiame aprašyme aprašysiu tik mažą dalelę serverio sistemų. Taigi pradėkim.
 
Serverio sistemos
 
Inventorius
 
Inventorius mūsų serveryje atlieka labai svarbų vaidmenį kiekvieno žaidėjo gyvenime. Inventoriuje bus visi žaidėjo turimi daiktai. Iš pradžių inventoriaus talpa bus vos keli slotai, norint turėti daugiau vietos inventoriuje, turėsite nupirkti kuprinę ar lagaminą, piniginę ir t.t. Kiekvienas daiktas taipat turi savo svorį, svoris taipat labai įtakoja žaidėjo energijai, kuo sunkiau žaidėjui nešti daiktus, tuo greičiau mažėja energija.
 
9a9e41e71bd00d8b53c1c59712b869d8195.png
 
 
Verslai
 
Verslai serveryje taipat įtakoja labai daug, galima sakyt, kad verslai yra serverio ekonomikos pagrindas. Verslai turi gan platu valdymą, kuriame gales pilnai valdyti savo verslo būseną, kainas, prekes ir t.t. Kaikurie verslai turi "ypatingas" galimybes tokias kaip prekių valdymas, prekių kainų nustatymas. Tokie verslai turės užsakinėti prekes pas furistus. Norint padaryti didesniai verslu konkurencijai padarėme, kad prekių kainas galėtu nustatyti patys verslu savininkai. Pelną kiekvienas verslas gauna skirtingai pvž: maxima pelną gauna kas 2 val. o užkandinė kas 4 val. Kiekvienas verslas turės mokėti mokesčius, mokesčių dydis priklauso nuo verslo vertes, parduotu prekių kiekio ir t.t. mokesčius taipat mokėsite skirtingu laiku. Nesumokėjus mokesčių kelius kartus gausite perspėjimą ir 24 val. kad juos sumokėti, nesumokėjus po perspėjimo verslas tiesiog bus atimamas.
 
Gaujos
 
Gaujų sistema yra gal biški matyta keliuose serveriuose, bet ir čia vėl naujoves! Norint įkurti gauja Jums reikės susirasti laisvą gaujos zoną. Suradus laisvą zoną turėsite sugalvoti gaujos pavadinimą. Kaip jau įkursite gaują, gausite gaujos drabužius, kuriuos nusivilkti ir užsivilkti gaujos drabužius galėsite gaujos valdymo meniu. Pas mus kiekviena gauja turės lygius, kuo aukštesnis gaujos lygis - tuo daugiau galimybių gauja turi. Gaujos nuo tam tikro lygio galės nusipirkti narkotikų gaminimo įranga ir galės gaminti narkotikus, dar pasiekus kita lygį galės nusipirkti ginklų gaminimo įranga ir gaminti ginklus. Taipat gaujos galės nusipirkti savo gaujai tvoras ir aptverti savo gaujos zoną. Gaujos nariai galės priskirti nuosavą transportą gaujai ir juo gales važinėti visi gaujos nariai.
 
Narkotiku sistema
 
Narkotikai serveryje bus keliu rušiu (LSD, heroinas, kokainas, amfetaminas, marihuana). Kaip jau minejau narkotikus gales gaminti tik gaujos. Nuo kiekvieno narkotiko suvartojimo poveikis yra vis kitoks ir jis nedingsta atsijungus nuo serverio, t.y. prisijungsite vel busite apsvaiges nuo narkotiku. Dažnai vartojant narkotikus galesite priprasti prie ju ir kas tam tikra laika Jums reikes priimti doze. Pripratima gali išgydyti gydytojai, aišku jiems tai gali iš pirmo karto nepavykti. Jeigu suvartosite vienu metu per daug narkotiku gali buti perdozavimas ir Jus tiesiog numirsite, jeigu laiku neatvažiuos gydytojai.
 
Nuosavo transporto priemones pirkimas
 
Transporto pirkimas pas mus irgi yra truputi kitoks negu kitur. Šios sistemos aš neaprašynesiu, o tiesiog parodysiu foto:
 
96c1046e36d906aa6681f0eb669dee91201.PNG
(Mašinos kaina ant foto pasikeis)
 
Serverio darbai
 
Mūsų serveryje nėra tokio darbo kuriame reikėtų tik važinėtis su mašina, pas mus kiekvienas darbas turi savo paskyrimą serverio gyvenime, pvž.: Inkasatoriai - be jų nebūtų pinigų nei banke, nei bankomatuose. Pas mus serveryje visi žaidėjai turės darbo, jeigu tik norės. Šiuo metu serveryje yra 5 darbai su direktoriaus pakvietimų ir 5 be direktoriaus pakvietimų. Neaprašynėsiu čia kiekvieno darbo atskirai, nes tai užima daug laiko, o mes jo per daug neturime.
 
 
 
Kaip ir sakiau čia aprašiau tik mažą dalelę mūsų serverio, tad atėjus į mūsų serverį išvysite daug daugiau nematytų ir unikalių sistemų.
 
Kelios foto iš serverio:
 
6390c55ea0f3b774e07346a682650401503.jpg
e40ddd414b6ba42c4e5455b14b770079602.jpg7eefbcd318aab5c981a25fc5aebd7c46288.jpg
10fc58486c30fe5328807c88e48f9c32741.jpg
c951592d874c5c76eeaa6e61a01d2bb5307.jpg
981d18f7ac140edb4ef9751f1aac4afd462.jpg
 
 

Bendra informacija

 

Svetainė: http://www.simple-life.lt

Busimas serverio IP: 77.241.206.136:7777

 

Štai ir atėjom į pabaigą, viską ką norėjau pasakiau, kylant neaiškumams rašykite į skype: simplelifelt

Redaguota , nario VestaHell
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atnaujinimas #1:

 

Vairavimo mokykla - Kiekvienam žaidėjui serveryje reikalingos teisės, jas galėsite išlaikyti vairavimo mokykloje. Yra dviejų kategorijų teisės t.y. A (motociklų) ir B (Automobilių). Jų laikymas susidėda iš 3 etapų:

  1. Teorija - Turėsite atsakyti į serverio užduotus klausimus, neatsakius daugiau negu į 20 % klausimų, teorija busneišlaikyta.
  2. Vairavimo egzaminas aikštelėje - Kaip jau išlaikysite teoriją galėsite eitis laikyti vairavimo egzaminą aikštelėje, ten taipat gausite taškus ir taipat jeigu iki trasos galo turėsite negu 80% visų taškų egzaminas bus neišlaikytas. Taškus galite prarasti keliais budais t.y. Sudaužiant transporto priemonę, neklausiant serverio nurodymų, viršijant greitį ir t.t.
  3. Vairavimo egzaminas mieste - Pagaliau vairavimo egzaminas mieste čia taipat kaip ir egzamine aikštelėje, taipat gausite taškus, taipat galėsite juos ir prarasti. Išlaikius teises jie Jums prisidės prie inventoriaus.

Energijos, troškulio, alkio sistemos - Savo alkį, troškulį ir energiją galėsite sužinoti pažiūrėjus į ekrane pavaizduotus stulpelius (progress bar). Energijai pasibaigus Jus tiesiog užmigsite gatvėje arba automobilyje, miegat automobilyje arba gatvėje Jūsų energija atsistatys tik iki 30 %. Norint atstatyti energiją 100 % Jums reikės išsinuomoti kambarį hotelyje, nusipirkti namą arba nuomoti namą. Pasibaigus alkio juostai Jus pateksite į ligoninę kelioms minutėms, taipat ir pasibaigus troškulio juostai. Pasipildyti alkiui ir troškuliui galėsite numalšinti galėsite įvairiuose restoranuose, parduotuvėse, kavinėse ir t.t. nusipirkus pavalgyti ir pagerti.

 

Kitas atnaujinimas žadamas šiandien(2014.11.19).

Pff, keliu todėl kad susidomėtų daugiau žmonių nes serverije tikrai yra unikalios sistemos ir tikrai yra vertas žmonių dėmesio :)

 

Pilnas atnaujinimas: http://www.simple-life.lt/forum/index.php?/topic/25-atnaujinimas-1/

 

Nepamirškit apsilankyti bei užsiregistruoti forume :)

 

http://www.simple-life.lt


Atnaujinimas #2:

 

Žaidėjo informacija - Jūsų veikio informacija galėsite pamatyti parašę /info komandą, parašę šią komandą matysite tokį vaizdą:

 

9d33de47b6035150ff0d335dd0b1f4f6606.png

(informacijos dar pasipildys)

 

Automobilių gedimai - Serveryje yra padaryta automobilių gedimo sistema. Mašina, gali sugesti bet kada, gėdimai yra skirtingų tipų t.y. vienus galite pataisyt patys vietoje, kitus gali pataisyt tik mechanikai savo servise. Gedimo pavyzdys: jeigu degalinėje įpylėte netinkamos rūšies degalus Jūsų mašinos variklis iškarto suges ir reikės kviesti mechanikus, tad žiūrėkite atidžiai ar tinkamos rūšies degalus pilatės.

 

Namų sistema - Ši sistema kol kas nėra per daug išvystyta mūsų serveryje, bet su laiku ją padarysime irgi superine. Namą galėsite nupirkti nekilnojamo turto agentūroje, nusipirkus namą gausite raktus nuo jo. Name galėsite įmontuoti seifą, kuriame galėsite laikyti pinigus. Galėsite nuomotis namą. Na vienu žodžiu kolkas nieko ypatingo.

 

Pilnas atnaujinimas: http://www.simple-life.lt/forum/index.php?/topic/34-atnaujinimas-2/

 

Nepamirškit apsilankyti bei užsiregistruoti forume  :)

 

http://www.simple-life.lt


Serverio startas jau šiandien laukiam visų užeikit :)

Busimas serverio IP: 77.241.206.136:7777

Svetainė: http://www.simple-life.lt

Redaguota , nario n30t3x
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Iš foto kažkaip atrodo kad čia editinamas kažkoks gm, kadangi sistemos kai kurios labai jau matytos iš kažkurio serverio.

Na bet gali but kad klystu.

Sėkmės.

 

Foto gali būti matytos, nes su šiuo gm jau darome antrą projektą, ten kai kurios foto buvo panašios, pirmas projektas nepavyko tai bandome dar kartą.

Redaguota , nario frmater
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...