Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

FC-GYVENIMAS - Fort Carson Kaimelis [ Atrankos ] IP: gta-host.lt:1414


reklama3x3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

IP: 91.211.246.69:7777

 

Naa sveiki tiesiog .. pradžiai galiu pasakyti tiek , žinau kad šūdinas hostas viskas ir panašei , bet .. čia tiesiog serveris žmonėms kurie atėja norėtu gauti kažką, iškarto yra tokiu , ir ieško tokiu serveriu , todėl nusipirkau shit server hostinga, bet serveris pats geras, aš suprantu kad aš totalus debilas, bet laikau savo cs serveri ant geriausio hostingo lietuvoje VPSNET , o šitas mano gamemode kurtas buvo gal prieš 8 mėnesius beveik metus na galbūt radau aprašyma, aišku aprašymas senokas dabar yra nauju dar naujesniu sistemu 

Atsiprašau čia galbūt sukūriau sanfiero dar tokia pačia reklama , pažiūrėjau ir supratau kad tam gm per daug bugų beto jis nevisai mano , editintas iš Frag , vilos ir pnš iš kurio uždirbau 500 lt daugiau su vilu pardavimais ir justhost.lt hostu , na tai buvo tragiška bet vis dėl to kai buvo 42 žmonės, atsirado tokiu invalidu ir nulaužė serverį dėkoju , žinau kad dabar gali būt tas pats kad ir 5 žmonės žais bet noriu šiek tiek įdomumo padaryti , tas miestelis .. jeigu kam nors patinka ramūs serveriai ir naa tarkim man tai toki kur 20 žaidėju va jau tobula <3 400 ir daugiau kaip sarg,lmg nepatinka.. žinau veiksmo daugiau ir visko , naa bet čia tiesiog.. jei matysiu kad bus šitam serveryje daug žaidėju na bent 20 , pirksiu Anti-Ddos hostingą, galingesni svetaine, viska .. na čia web pradžiai..

www.fc-gyvenimas.at.ua

 

aš nesuprantu kas nutiko su mano pc serverį turėjau atnaujines iki : FC-GYVENIMAS 0.7 , DABAR 0.6 Buvo sutvarkyti visi bugai, na nebuvo kaip ir.. tikrai ... tikrai man pačiam tas miestelis kai buvau mažiukas žaizdavau  , fort carson ir lošdavo kažkoki serveri po 30 žmoginu.. :/ ir užsidarė .. yeh , na štai aprašymas senas .. :D

 

 

   Sveiki visi supergames.lt lankytojai.                                               

 
1. Serverio pavadinimas:   -Fort Carson - Kaimelis 24/7 0.3z
2. Serverio IP adresas: 91.211.246.69:7777
 
4. Serverio tinklapis:  WWW.FC-GYVENIMAS.AT.UA  - (apie tinklapį pranešu daug kas sako kad silpnokas ta prasme lievas todėl (keisime dizaina ir daug ką.)
5. Serverio žemėlapis(veiksmo vieta):  Veiksmas vyksta Fort-Carson miestelyje tikrai graži vieta.
 
6. Papildoma informacija:  
 
Trumpai Apie darbus:
 
1.Policija-  Na policija kaip visada šaudo gaudo geresnės sistemos na padarytos kaip visusose serveriuose surakinimo komandos baudos kaleimas - kai veži su mašina užvažiuos ant pickup pateks į kaleima, įsidarbinimas viduje Gražei sumapinta gražioje vietoje.
 
 
2.Taxi- Taxistai na čia darbas važinėti su mašina ir vežioti žmones taxistai gali parašyti kad jie dirba tam tikra komanda , ir žmonės galės kviesti taxistus /kviesti  ir lentelėje pasirinkti taxi, graži taxistū bazė.
 
3. Fūristai-  Fūristū darbas yra toks pakrauna priekabą veža į tam tikras vietas kai baigia savo kelione, jam sumoka tam tikrą sumą pinigėliū :).
 
4.Mechanikai - Tuninguoja, už tai jie gauna pinigėliū :(
 
5. Gaujos- šaudo -, gaudo grobia  graži bazė ginklai, trenirtuočiū salė viskas kaip mafija. Tam tikri skinai vartū komandos.
 
6.Na ir kiti likuosieji - Taip pat dirba savo darbą   Šaudo, gaudo važinėja gydo.
 
 
SISTEMOS:
 
1.Darbū sistema
 
(Trumpai) Darbai yra tikrai smagūs kad būtū ką veikti serveryje, praneša kad dirba ,ir t.t serveryje padaryta kad būtū ydomu žaisti ekonomika mašinos kainuoja atitinkama kaina, už tai kad dirbdamas gauni 10/LT min Policijos apie 25/LT min.
 
2.Verslū sistema:
 
Verslai, jie kainuoja tam tikrą kainą kaip tikrame gyvenime pvz: vairavimo mokykla ji kainuos apie 100-300k ir už tai į valanda gausite atitinkamai pinigū. Galėsite valdyti savo verslą. supratote pirkti parduoti ir t.t
 
 
3.Automobiliu Nuoma:
 
yra automobiliū aikštelė kurioje yra automobiliai įlipus į automobilį parašo iš jūsū imama 2LT/min  ir galite važinėti. :)
 
 
4.Namū sistema:
 
Galėsite Pirkti parduoti nama atiduoti ir t.t valdyti savo nama paprasta namū sistema, kai pirksite išrinks random interjerą.
 
 
5.Kitos Sistemos parastos sistemos.
 
 
------------------------------------------------------//Komandos//-------------------------------------------------------------------
 
Keleta Komandėliu:
 
 
Viską rasite paraše /pagalba - Tai jums padės sužinoti daug komandū
 
Norėdami pasižėti savo informacija kiek Liko administratorius, vipas , kiek turi pinigėliu :( arba xp ir kita rasi paspaudes TAB ir ant savo nick arba /info ( Kaip visos komandos /info )
 
 
/komandos - sužinosite visas serverio komandas, tai jums padėti žaisti serveryje.
 
 
/darbai- Sužinosite serverio darbus kokie jie yra 
 
 
/gps - padės orentuotis serveryje bei žinosite kur vairavimo mokykla,darbai,barai ir kt.
 
 
/admin- Sužinosite kokie adminai prisijunge, bet galėsite prašyti jiems
 
 
Kreditū sistema- Kreditus galėsite pirkti, sms žinute  Juos išnaudoti ir už juos nusipirkti ar adminą ar vipą,xp,lt,skiną kažka geresnio ko jūs labai norite - galėsite padaryti viską žaidime.
 
 
 
 
Tikiuosi užteks na dėl forumo žinau sakysite silpnas nelabai jis bus pakeistas dizainas ir kt. 
 
Taigi ačiū už dėmesį  - Apsilankykite
IP: 91.211.246.69:7777

REDAGUOJU, DAR ŠIEK TIEK DAUGIAU ATNAUJINTA VISKO PADARYTA, ATSIPRAŠAU DĖL APRAŠYMO.. UŽEIKIT Į SERVERI TIESIOG ATEIKIT PAŽAIST SU DRAUGU AR PANAŠEI, JEIGU NESAT SUP.. VAIKAS NEPRAŠYK NEI LT NEI XP NEI VIP NIEKO. TIESOG ATIEKIT IR PRADĖKIT ŽAIST
ATE.
Redaguota , nario reklama3x3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...