Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LCity.lt | Naujas aprašymas!


© Orinta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.Lt nariai, noriu pristatyti jums naujai kylantį SA:MP ( San Andreas Multi Player ) projektą. Projekto tikslas sukurti kuo įdomesnį žaidimą, kad būtų veiklos, būtų įdomu ir malonu žaisti. Tai priklausys netik nuo serverio modifikacijos, bet ir nuo kolektyvo, o kolektyvas yra tikrai draugiškas, todėl bendrauti bus tikrai malonu. Eime prie serverio informacijos :

Serverio IP : samp.lcity.lt:7777
Serverio versija : 0.3z
Serverio tipas : RPG/GRP mišinys.
Serverio galutinis startas numatomas Gruodžio pabaigoje, nes norime užbaigti visas modifikacijas. Arba Sausio pradžioje
Forumo rekordas - 69 žmonės.

 

 


Apie sistemas..


Telefonų sistema


LCity.Lt projektas taipogi turės mobilaus telefono sistema. Sistema bus labai įdomi, serveryje bus 3 operatorių tinklai, tai ežys, labas bei tele2. Kadangi bus 3 operatorių tinklai, bus ir 3 telefonų salonai. Visus 3 salonus rasite GPS navigacijoje. Nuvykus į bentkurį saloną galėsite išsirinkti prieinamą telefoną ir jį nusipirkti. Nusipirkus telefoną reikės jį įjungti ( viskas bus valdoma per komanda /telefonas ), taipogi reikės nusipirkti sim kortelę bei pasipildyti sąskaitą. Telefono komandoje matysite telefono baterijos būkle procentais, galėsite telefoną krauti namuose arba mašinoje, matysite sąskaitos likutį, operatorių. Žinoma turint telefoną galėsite rašyti sms žinutes kitiems žaidėjams bei skambinti. Sukurta komanda /blokuotipm . Suvedus šią komandą galėsite užblokuoti kurio nors žaidėjo pm ir jis jums nebegalės rašyti, norint atblokuoti reikės suvesti tą pačia komandą .

 



Namų sistema


Mūsų namų sistema bus savotiškai kitokia, bet ir panaši. Su laiku ji bus patobulinta. Po serverio starto bus galima nusipirkti norimą namą, namą bus galima užrakinti/atrakinti, taipogi name bus seifas, seife galėsite laikyti ginklus, pinigus. Bet seife laikyti nebus labai saugu, nes namus galės apiplėšti žmonės ir pavogti pinigus. Namą bus galima remontuoti, nuvykus į Senukų parduotuvę, nusipirksite norima namo interjera, ir poto namuose galėsite naudoti komandą /remontuotinama , tada per 10min. jūsų namas atsinaujins, ir bus su naujai įrengtu vidumi. Namą galėsite išnuomuoti, parduoti serveriui arba žaidėjui. Nuomos kainą galėsite nustatyti su komanda /nuomuoti [kaina]. PATOBULINTA. Nuo šiol norint nusipirkti namą jums nereikės turėti visos sumos, galėsite pirkti išsimokėtinai, t.y. lizingu. Užlipe ant pickupo prie norimo namo matysite jo informacija, gatve, namo numeri, kaina,  ir jums bus 2 variantai t.y. perku arba neperku, truksta pinigų, paspaudus trūksta pinigų, jums išoks kita GUI lentelė kurioje bus pasiūlytą pirkit namą lizingu. Jei sutiksite tada jums bus leidžiama pasirinkti kiek dienų mokėsite už namą ( galimybė bus 10,15,20 ir 30). Tai reiškia jeigu pasirinksite 10 dienų, tai per tas 10dienų bankas automatiškai nuskaičiuos pinigus iš jūsų banko sąskaitos po tam tikrą kiekį, kad per 10dienų būtų sumokėta visa suma. Jeigu 2 dienas jūsų banko sąskaitoje nebus pakankamai pinigų ir bankas negalės atsiskaičiuoti, būsite įspėtas, trečia dieną bankas konfiskuos jūsų namą ir daugiau nebegalėsite pirkti namo lizingu. Praėjus išsimokėjimo laikotarpiui bankas nuo jūsų nebeatskaitinės pinigų ir namas priklausys jums, tada galėsit nuomuoti ar parduoti ar dar kažką daryti.

 

 

"Senukai"

 

 

 

Sukurti ,,senukai" . Į juos jumes reikės nuvykti norint atsinaujinti namo interjerą. Nuvykus į senukus, ten pasirinksite kokiu interjeru norite atnaujinti savo namą ar butą, bus surašytos kainos, nusipirkus interjerą, reikės grįžti į namus, suvesti komandą /smedziagos pasirinkti nusipirktą interjerą, ir name prasidės "remontas" . 30 min negalėsite įeiti į namą, po 30min būsite informuotas, kad namas suremontuotas ir galite gryžti, ir interjeras bus toks kokį pirkote.

 



Automobilių sistema

Kaip ir visi projektai, LCity.Lt taipogi turi automobilių sistema. Serveryje veiks automobilių salonas kuriame galėsite nusipirkti nuosava transportą. Viso galėsite turėti 3 transporto priemones. Jas galėsite valdyti parašę komandą /masina. Mūsų sistema išsiskirs tuo, kad automobiliai turės gedimus, reikės prižiūrėti savo automobilį, pereiti techn.apžiūra, apdrausti, užregistruoti. Automobiliams reikės keisti tepalus, bus variklio gedimai stipriai apdaužius transportą, reikės keisti stiklus, ratus ir panašiai. Transportą galėsite parduoti serveriui arba kitam žaidėjui . Automobilį taipogi bus galima išsinuomuoti nuomos punkte, nuomuojamų automobilių bei dviračių bus visame mieste. Išsinuomavus automobilį jo nereikės tvarkyti, už viską bus atsakinga nuomuotojų sistema.Perdaryta ir automobilių pirkimo sistema. Dabar GPS navigacijoje galėsite pasrinkti Sportinių automobilių turgus, paprastų autoobilių turgus ir motociklų turgus, tada jums bus pažymėta vieta kur tie automobiliai parduodami, nuvykus į vietą matysite automobilius ir jų informaciją, ir galėsite juos nusipirkti taip pat lizingu arba pilna suma iškart. Sukurti mašinų gedimai , t.y. variklio gedimai, dirželio nutrūkimas, pavarų dežės gedimai, degalų siurblio gedimai, tepalų, variklio užkaitimas, stiklo sudužimas, duslintuvo bėdos, bamperio bėdos, visoms šioms bėdoms teks kviestis mechanikus, jie nusitemps jūsų mašiną į garažą ir ten galės ją sutaisyti už tam tikrą mokestį .

 

Žvejyba ir grybavimas


Serveryje veiks žvejojimo bei grybavimo sistemos, kad būtų įdomiau ir smagiau. Galėsite žvejoti žvejybos vietose, kurias rasite pasinaudoje GPS navigacija. Norint žvejoti neužteks nuvykti į žvejybos punktą, reikės nusipirkti meškerę, masalo bei leidimą žvejoti toje vietoje. Pagautas žuvis galėsite parduoti. Žuvų bus skirtingų, jų pagavimas random būdu, todėl nebus taip kaip kitur, kas 3 ar kas 2 užmetimus pagausite žuvį ir jos tokios pačios, pas mus žuvų bus įvarių ir jų pagavimas priklausys nuo jūsų lygio . Kuo aukštesnis lygis tuo dažniau pagausite, o parduoti galėsite į žuvų supirkimo kioską. Grybavimo vietas taipogi rasite pasinaudoje GPS navigaciją, norint grybauti jums tereikės nusipirkti krepšelį ir eiti ieškoti grybų, grybuos taipogi galėsite parduoti, ir grybai pas mus turės savo pavadinimus kaip ir žuvys.

 

 

 

Verslų sistema

 

 

 Žaidėjas nusipirkęs verslą taipogi galės pirkti ir virtualius darbuotojus, darbuotojai kainuos nemažai, todėl norint didesnio pelno reikės gerokai paaukoti pinigų į serverio fondą. Kuo daugiau versle dirbs virtualių darbuotojų tuo didesnis pelnas bus. Taipogi verslo savininkas galės padovanoti savo verslą draugui ar draugei, parduoti verslą serveriui arba kitam žaidėjui . Verslų bus daug, ir jie kainuos daug, todėl ne kekvienas galės sau leisti turėti nuosavą verslą.

 

 

 

Vairavimo patirtis

 

 

Sukurta vairavimo patirtis. Vairavimo patirtį įgyti galėsite vairuojant bent kokią transporto priemonę, t.y. jeigu su automobiliu pravažinėsite 10min. įgausite 10 vairavimo patirties . Jos prireiks norint įsidarbinti .

 

 

 

 

Gaujų sistema

 

 

Gaujos įkūrimas nieko nekainuos, bent jau kolkas, tačiau norint gaują padaryti stipresnę, geresnę ar netgi oficialią reikės paaukoti serverio pinigų . Gang komanods : /kurtigauja - gaujos sukūrimas, /gnariai - gaujos narių sąrašas, /gismesti - išmesti gaujos narį iš gaujos, /gpriimti - priimti narį į gaują, /gginklai - pasiimti gaujos ginklus prie gaujos pickupo ( pickupas bus ten kur panaudosite komandą /kurtigauja ), /gistoti - istoti į gaują turint gaujos vado pakvietimą, /gpinigai - gaujos pinigų valdymas, /gskins - gaujos skino pirkimas, /gpersirengti - persirengti į gaujos drabužius.

 

 

 

AFK zona

 

Sukurta AFK zona, ir įkeltas namas kur ji bus. Būdami AFK, tame name, į minutė gausite 2XP ir 10litų. Na vis geriau, nei palikt vidurį kelio, negaut nei 1 XP, o poto dar būt ir iškikintam. FOTO.

 

 

 

 

Darbai - 

 

Sukurtas darbų stažas. Parašius komandą /dstazas pamatysite kekvieno darbo pradirbto minutėmis stažą. Taipogi kuo ilgiau pradirbsite tuo didesnę algą gausite, bei daugiau uždirbsite darbo fondui .

 

 

Dylerių darbas

 

Dyleriai galės pardavinėti ginklus, nusipirkus ginklą jums tereikės pirktis kulkas, todėl ginklai pabranginti. Ginklus bus galima prarasti tik tada jeigu iš jūsų juos atims policininkai arba mirsite su ginklu rankose . Tada ginklą galės pasiimti tas žmogus kuris jus nušaus, žinoma galima ginklą pasidėti į /inv ir ginklo neprarasite mirties atvėju . Aišku, taip pat galės pardavinėti ir narkotines medžiagas
 
 

 

 
Fūristų darbas
 
Baigtas kurti fūristų darbas. Darbui reikalinga 0xp ir 100 vairavimo patirties. Fūristai palaikys viso serverio ekonomiką, todėl ne bent kas galės dirbti šį darbą, todėl tiek daug reikalaus vairavimo patirties . Darbo transportą kaip ir visi kiti darbų darbuotojai galės su komanda /sunaikinti. Fūristai galės užsakinėti krovinius, nuvažiuoti juos paimti iš sandėlio ir vežti į miesto parduotuves ar kitur . Krovinių tipų bus daug : dviračiai, baldai, buitinė technika, ginklų, narkotikų, žolės. Fūristai patys mokės už pasirinktą krovinį, bet jį nuvežus į parduotuves pelnas bus . Todėl norint vežti kuo geresnius krovinius reikės turėti ir pinigų savo kišenėje.

 

 

 

Gaisrininkai 

 

Sukurtas gaisrininku darbas su pakvietimu. Norint dirbti reikės pakvietimo ir teisių. Gaisrininkams per racija bus pranešama apie gaisrus: namu, mašinų. Jiems reikės vykti į iškvietimus ir gesinti gaisrus.

 

 

 

Mechanikai

 

Sukurtas mechanikų darbas. Mechanikų komandos : /diagnostika - patikrinsite mašiną, sudaužyta ar ne, mašinos gedimus ir panašiai, /pildytidegalus - pripildysite mašiną degalų , /taisytimasina - sutaisysite mašinos gedimus, /r - darbo racija. Kolkas tik tiek komandų bus, su atnaujinimais papildysiu .Dar labiau paįvairintas mechanikų darbas, dabar jie norint nudažyti mašina turės ją nuvaryti i garažą, pasiimti norimos spalvos flakoneli ir purkšti mašiną. 

 

 

Policijos departamentas

 

Policininkams sukurta komanda /alkotesteris V_P , su kuria galės nustatyti žaidėjo blaivumą .Taipogi sukurta policininkams komanda /uzdarytikameras ir /atidarytikameras . Suvedus šią komandą kameros kalėjime bus atidarytos arba uždarytos, kai atidarys kaliniai galės išeiti po kalėjima pasivaikščiot, kai kameros bus ruošiamos uždaryti ir uždarytos kaliniai bus sukelti atgal į kameras. Daugiau  Policininko komandų : /israsyti - išrašysite žaidėjui baudą, /patikra - patikrinsite žaidėją, /ant - uždėsite žaidėjui antrankius, /r - darbo racija, /pusti - liepsite žaidėjui papūsti ( norint įsitikinti ar blaivus. ), /ist - išteisinsite žaidėją, /gaudomi - pamatysite žaidėjus kurie turi gaudomumo lygio , /siustiijail - nusiųsite žaidėją į kalėjima, /pardglic - parduosite ginklų licenziją, /takew - atimsite žaidėjo ginklus, /isod - įsodisite žaidėją į mašiną, /kliutis, /nkliutis - padėsite/panaikinsite kliūtį, /ita - įtarsite žaidėją ir /tazeris . Tazerį galėsite naudoti tik kas 3 minutes .

 

 

 

Medikai

 

 Sukurtas pilnai medikų darbas. Norint įsidarbinti į medikus reikės direktoriaus pakvietimo ir kolkas 0XP kol bus nuspręstas XP reitingas. Medikas galės naudotis komandomis /medikas - matys savo algą, PVM mokeščius, bei darbo komandos. Darbo komandos : /pagydyti - pagydyti žaidėją, /blaivyti- išblaivyti žaidėją, /pardpazyma - parduos medicininę pažymą ( jos reikės norint įsidarbinti į visus darbus kurie reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

 

 

Taxi

 

 

Na taxi darbas niekuo neišsiskirs nuo kitų darbų. Taxistai turės vežioti žmones nuo taško A iki taško B.

 

 

 

 

Ir kitos komandos: Sukurta komanda /vip - parašysite vip nariams, /duoti - duosite žaidėjui pinigų, /vipk - visos vip komandos, /komandos - pamatysite visas serverio komandas, /dirk - visos direktorių komandos, /top - žaidėjų topai, /masina - jūsų mainos informacija, /uzvesti, /uzgesinti - užvesti bei užgesinti automobilį, /kviesti - iškviesti pasirinktą tarnybą, /direktoriai /pavaduotojai - prisijungę ir atsijungę direktoriai/pavaduotojai, /sunaikinti - sunaikinti darbo transportą, /pinigai V_P - žaidėjo pinigų kiekis, /xp V_P žaidėjo - xp kiekis, /bendradarbiai - prisijunge bendradarbiai, /ispejimai - jūsų turimi įspėjimai , /keistipass - keisti savo slaptažodį, /darbai - darbai su direktoriaus pakvietimu bei be direktoriaus pakvietimo.

 

 

Smulkesniu serverio atnaujinimus sužinosite mūsų forume.

 



Na visa kita tegul lieka intriga serverio startui, tikiuosi jus sudominau ir užsukti pas mus. Ačiū, kad skaitėte, ir geros dienos jums linki LCity.Lt kolektyvas.



 

Redaguota , nario H'L
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nejuokink, gradienta matei ? Ar spalvas panasias ? Nemanau kad spalvu pasirinkimas yra kopijavimas, taip kad nejuokink . :/

FORTCARSON.LT RPG MODIFIKACIJA KURI BUVO PARDUOTA VILLAGESTORY, AS JOS KUREJAS, REINAS PADEJO MAN JA ATNAUJINT, TAIP, KAD NEPISKIT PROTO.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Ačiū. :)

Dapildau.

Perdaryta namų sistema, nuo šiol norint nusipirkti namą jums nereikės turėti visos sumos, galėsite pirkti išsimokėtinai, t.y. lizingu. Užlipe ant pickupo prie norimo namo matysite jo informacija, gatve, namo numeri, kaina, ir jums bus 2 variantai t.y. perku arba neperku, truksta pinigų, paspaudus trūksta pinigų, jums išoks kita GUI lentelė kurioje bus pasiūlytą pirkit namą lizingu. Jei sutiksite tada jums bus leidžiama pasirinkti kiek dienų mokėsite už namą ( galimybė bus 10,15,20 ir 30). Tai reiškia jeigu pasirinksite 10 dienų, tai per tas 10dienų bankas automatiškai nuskaičiuos pinigus iš jūsų banko sąskaitos po tam tikrą kiekį, kad per 10dienų būtų sumokėta visa suma. Jeigu 2 dienas jūsų banko sąskaitoje nebus pakankamai pinigų ir bankas negalės atsiskaičiuoti, būsite įspėtas, trečia dieną bankas konfiskuos jūsų namą ir daugiau nebegalėsite pirkti namo lizingu. Praėjus išsimokėjimo laikotarpiui bankas nuo jūsų nebeatskaitinės pinigų ir namas priklausys jums, tada galėsit nuomuoti ar parduoti ar dar kažką daryti.

Perdaryta ir automobilių pirkimo sistema. Dabar GPS navigacijoje galėsite pasrinkti Sportinių automobilių turgus, paprastų autoobilių turgus ir motociklų turgus, tada jums bus pažymėta vieta kur tie automobiliai parduodami, nuvykus į vietą matysite automobilius ir jų informaciją, ir galėsite juos nusipirkti taip pat lizingu arba pilna suma iškart.

Įdėtos kelios radijos, dabar serveryje bus galima klausytis radijos su komanda /radijas .

Sukurti ,,senukai" . Į juos jumes reikės nuvykti norint atsinaujinti namo interjerą. Nuvykus į senukus, ten pasirinksite kokiu interjeru norite atnaujinti savo namą ar butą, bus surašytos kainos, nusipirkus interjerą, reikės grįžti į namus, suvesti komandą /smedziagos pasirinkti nusipirktą interjerą, ir name prasidės "remontas" . 30 min negalėsite įeiti į namą, po 30min būsite informuotas, kad namas suremontuotas ir galite gryžti, ir interjeras bus toks kokį pirkote .

Policininkams sukurta komanda /alkotesteris v_p , su kuria galės nustatyti žaidėjo blaivumą .

Taipogi sukurta policininkams komanda /uzdarytikameras ir /atidarytikameras . Suvedus šią komandą kameros kalėjime bus atidarytos arba uždarytos, kai atidarys kaliniai galės išeiti po kalėjima pasivaikščiot, kai kameros bus ruošiamos uždaryti ir uždarytos kaliniai bus sukelti atgal į kameras .

Sukurta komanda /blokuotipm . Suvedus šią komandą galėsite užblokuoti kurio nors žaidėjo pm ir jis jums nebegalės rašyti, norint atblokuoti reikės suvesti tą pačia komandą .

Nuo šiol visi darbuotojai kurie dirbs darbą su direktoriaus pakvietimu turės parašyti komandą /darbas tam, kad pradėtų darbo dieną ir galėtų naudotis darbo komandomis bei mašinomis, kitaip naudotis negalės .

Serverio atnaujinimas - LCity.lt v0.1.1

Sukurta vairavimo patirtis. Vairavimo patirtį įgyti galėsite vairuojant bent kokią transporto priemonę, t.y. jeigu su automobiliu pravažinėsite 10min. įgausite 10 vairavimo patirties . Jos prireiks norint įsidarbinti .

Padaryti visi serverio darbai su direktoriaus pakvietimu nuo 0xp. Taip bus tik pirmąją serverio gyvavimo savaitę.

Baigtas kurti fūristų darbas. Darbui reikalinga 0xp ir 100 vairavimo patirties. Fūristai palaikys viso serverio ekonomiką, todėl ne bent kas galės dirbti šį darbą, todėl tiek daug reikalaus vairavimo patirties . Darbo transportą kaip ir visi kiti darbų darbuotojai galės su komanda /sunaikinti. Fūristai galės užsakinėti krovinius, nuvažiuoti juos paimti iš sandėlio ir vežti į miesto parduotuves ar kitur . Krovinių tipų bus daug : dviračiai, baldai, buitinė technika, ginklų, narkotikų, žolės. Fūristai patys mokės už pasirinktą krovinį, bet jį nuvežus į parduotuves pelnas bus . Todėl norint vežti kuo geresnius krovinius reikės turėti ir pinigų savo kišenėje.

Kalėjime kaliniams sukurtas maišų nešiojimas. Sunešiojus 10 maišų pamažės kalėjimo laikas . Laikas mažės pagal sunešiotų maišų skaičių .

Direktoriams direktorių panelėje sukurta nauja funkcija : valdyti pelną. Su šia funkcija direktorius matys darbo pelną, galės jį išmokėti visiems darbuotojams po lygiai. Net jeigu žaidėjas bus atsijungęs jis algą gaus, prisijungus jam išoks GUI langas, kuris praneš, jog gavo algą. Taipogi direktorius galės įdėti pinigų iš savęs į darbo pelną .

Užbaigta verslų sistema. Žaidėjas nusipirkęs verslą taipogi galės pirkti ir virtualius darbuotojus, darbuotojai kainuos nemažai, todėl norint didesnio pelno reikės gerokai paaukoti pinigų į serverio fondą. Kuo daugiau versle dirbs virtualių darbuotojų tuo didesnis pelnas bus. Taipogi verslo savininkas galės padovanoti savo verslą draugui ar draugei, parduoti verslą serveriui arba kitam žaidėjui . Verslų bus daug, ir jie kainuos daug, todėl ne kekvienas galės sau leisti turėti nuosavą verslą .

Šiek tiek perkurta gaujų sistema. Gaujos įkūrimas nieko nekainuos, bent jau kolkas, tačiau norint gaują padaryti stipresnę, geresnę ar netgi oficialią reikės paaukoti serverio pinigų . Gang komanods : /kurtigauja - gaujos sukūrimas, /gnariai - gaujos narių sąrašas, /gismesti - išmesti gaujos narį iš gaujos, /gpriimti - priimti narį į gaują, /gginklai - pasiimti gaujos ginklus prie gaujos pickupo ( pickupas bus ten kur panaudosite komandą /kurtigauja ), /gistoti - istoti į gaują turint gaujos vado pakvietimą, /gpinigai - gaujos pinigų valdymas, /gskins - gaujos skino pirkimas, /gpersirengti - persirengti į gaujos drabužius .

Nuo šiol visiems žaidėjams bus komanda /paremti, suvedus šią komandą jūs galėsite pasirinkti kokią firmą norite remti ( taxi, fūristus, medikus ir panašiai ), parėmus kokia nors suma, visiems tos firmos darbuotojams ir direktoriui praneš jog jūs parėmėte jų firmą, ir už tai galbūt kaip nors atsilygins.

Policijos komisariate sukurtas pickupas, ant kurio užlipę galėsite pagal įtarimo lygį susimokėti baudą, ir visas įtarimo lygis pradings, taip išvengsite nemalonumų su policiją .

Policininkams sukurtas nuobaudų ( įtarimo lygio dėjimas ) gui langu, suvedus komandą /ita išoks GUI langas kuriame pasirinksite už ką norite šiam žaidėjui skirti nuobaudą, ir serveris automatiškai uždės įtarimo lygį ir praneš visiems žaidėjams už ką nubaudėte .

Dyleriai galės pardavinėti ginklus, nusipirkus ginklą jums tereikės pirktis kulkas, todėl ginklai pabranginti. Ginklus bus galima prarasti tik tada jeigu iš jūsų juos atims policininkai arba mirsite su ginklu rankose . Tada ginklą galės pasiimti tas žmogus kuris jus nušaus, žinoma galima ginklą pasidėti į /inv ir ginklo neprarasite mirties atvėju .

Sukurtos laužavietės, kurias rasite /gps . Laužavietėje galėsite išsikepti savo sugautas žuvis ir jas suvalgyti.

Serverio atnaujinimus rasite čia - http://lcity.lt/index.php?/forum/4-serverio-atnaujinimai/

v0.1.1 atnaujinimas

Redaguota , nario H'L
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...