Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSVG.WU.LT [RPG] [LAISVO STILIAUS VIRTUALUS GYVENIMAS]


Ernestto

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3353 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

31e26c1b972703f168a6adf2ff8ec7a3115.png
 
Sveiki, šiandien aš norėjau jums pristatyti naujai startavusį samp projektėlį. mūsų svetainė LSVG.LT - Šiuo metu jau renkame serverio administratorius bei direktorius forume. Svetainė nesenai startavo, neužilgo startuos ir serveris. Taigi trumpai, kodėl mes sugalvojome kurti šį projektą: Mes tesiog vieną kartą nusprendėme kad tikrai yra vienas toks serveris kuris turi tikrai nemažai žaidėjų,nors ir jo GM yra paprastas, taip pat jau nieko nekalbame apie to serverio administracija - ji buvo įkiri,nedrausminga,nerūpestinga,tesiog gryni vaikai.
Na ir mes norėtume duoti pavyzdį koks turėtu būti normalus,tvarkingas serveris.
Nežinau ar pavyks mum padaryti gerą serverį, nes tai tikrai ilgas, bei sunkus darbas.
Nežinau ar mes esame pakankamai vykę samp'istai kad sukurtume įdomų, neįprastą GM.
Tesiog stengsimės tą padaryti, na o vėliau galėsime pakalbėti ar mum pavyko ar ne 
Taigi kaip jau sakiau norėtume parodyti tam eiliniui serveriui, beje ne vien jam bet ir visiems eiliniams serveriams, ką reiškia ūnikalumas, ar bent jau gera administracija,kuri rūpinasi žaidėjais, nolaifina prie kompiuterių del žaidėjų,padeda jiems kuom tik gali.
Man padėti naujokams, ar žaidėjams yra grynas malonumas.Jei man tai būtu tesiog įprastas,nuobodus darbas aš tikrai to nedaryčiau.
  
Taigi gryžkime prie serverio.
 

 
c2d400636ff7b82c92a8d91f28d788bd413.png
 
Trumpai apie Serverį :
 
 
Taigi turbūt daugeliui jau yra pabodes visas tas XP kelimas. Taigi mes pagalvojome ir nusprendėme sukurti RPG stiliaus serverį kuriame mums XP nereikės. Žaidimas vyks lygiais : Naujokai bus pirmo lygio - norint pasiekti antrajį jiems reikės rinkti patirties taškus ir keltis pvz: nuo 1 lygio iki 2 reikia 4 patirties taškų.
Turbūt kilo klausimas kaip tuos patirties taškus gauti? Ogi paprastai, jums tereikia dirbti. Kadangi serveryje algos mokamos valandomis taigi prie valandinio algos mokesčio žaidėjui bus priskirti 2 patirties taškai. Žaidėjai dirbdami netik užsidirbs pinigų bet ir pasikels lygį. Taigi šiek tiek apie algas. Žaidėjai kas valandą turės važiuoti į savivaldybę ir pasiimti savo atlyginimą aišku atsiskaičiuos šiek tiek ir komunalinių mokesčių, bet gausite ir šiokią tokią valstybės išmoką piliečiui. Tarkim pirmojo lygio žaidėjai dar negalės pirkti jokio brangaus turto pvz : naujų mašinų,namų,verslų,gaujų
Antrojo lygio žaidėjai jau galės  beveik visą tą daryti išskyrus verslus ir gaujas
O nuo trečiojo lygio žaidėjo galimybės kaip ir neberibojamos. Gal kilo klausimas kaip pirmo lygio žaidėjams gauti mašinas? Ogi paprastai, Jas pirkti padevėtas, iš žmonių transporto pardavimo aikštelėje. Taigi Tiek apie pradžiai dabar pakalbėkime apie darbus
Serveryje Kolkas yra 4Frakcijos su viršininko pakvietimu Bei 4mini darbeliai : Frakcijos : Policija Transmeja Mechanikai ir Taxi
 
Darbeliai: Bankininkai Ūkininkai Picų išvežėjai Gatvių valytojai 
Taip, Galbūt darbų ir mažokai bet jie yra sukurti taip, kad žaidėjui nebūtų nuobodu žaisti pas mus.
Vėliau jeigu sulauksime gan nemažo populiarumo darbų aišku susikurs ir daugiau.
 
Serveryje yra iš viso : ~50 verslų, ~300 butų,namų
 
Verslų sistema- Per ją gali praturtėti,bet nesidžiauk radęs,neverk praradęs,teks mokėti mokeščius,tad ne taip greitai gali tapti turtingu.
Namų sistema - Per ją gali nusipirkti namą,tai yra ūnikali sistema,kadangi nusipirkęs namą gali atsirakinti ji,užrakinti jį,taip pat iėjęs galėsi duoti raktą draugui,bei jei norėsi įaldytuvo,ginklų spintos,ar vaistinėlės,teks jas pirmai nusipirkti.
Kiekvienam serveryje esančiam žaidėjui teks mokėti valandinius mokeščius.Taigi teks kuo greičiau dirbti kad nebankrutuotum.
 
Taip pat yra gaujų sistema,per ją galėsite tam tikruose padarytuose vietuose nusipirkti gaują ir ją valdyti. Tereiks išsipirkti gaujų zonas. Gaujoje galėsite prisiskirti gaujos transportą, truputį naujinti gaują, tarkim už 20.000Lt. Galima padaryti kad visi gaujos nariai bazėje galėtu pasiimti ginklą.
Gaujas įkurti galės tik žaidėjai nuo 3lygio
 
Serveryje yra ir žvejybos sistema,su ja galėsite tapti žveju,primenu,kad tai ne darbas,tai pomėgis,bet tai nepaprastas pomėgis,iš jo gali užsidirbti.
 
Taip pat kaip gali būti serveris be telefonų sistemos?Neįmanoma tai,taigi,bet pas mus bus pagerinta telefonų sistema.Kai nusipirkti iš elektronikos parduotuvės telefoną,gausite bet kokį numerį,tai bus jūsu telefono numeris,norint paskambinti kokiam nors žmogui,teks pirmai sužinoti jo telefono numerį.
 
 
Serveryje yra ir dar elektronikos parduotuvė,ten jūs galėsite nusipirkti telefoną,radiją ir viską ką sieja elektra.
 
Taip pat yra serveryje vienas neblogas dalykas tai yra- Transporto aptarnavimo skyrius,jame galėsite užregistruoti savo mašiną,panaikinti tuningą ar užsitamsinti langus.
 
 
P.S  Žinau tai, kad nors kiek besistengsiu aukštumų nepasieksiu, nors man labai didelio dėmesio ir nereikia, projektas tikrai nėra kuriamas tam, kad iš to pasipelnyti. Norėčiau pinigų laisvalaikiu eičiau dirbti, o daryti kokius nors panašius dalykus. Kritikai drąsiai išsakykite savo nuomonę, bet į tokius postus kad eilinis šūdservis ar kažką panašaus dėmesio tikrai nekreipsiu dėmesio..   
 
Taigi noriu padėkoti žmonėms, kurie bent jau perskaitė aprašymą, taigi didelis ačiū jums ir galbūt susimatysime serveryje :)
6ce9f2224bd010bce02a2ca7b0f17a37753.jpg
 
Būsimas serverio IP adresas :          79.98.31.25:2440
 

Kolkas naudojam laikiną svatainę WWW.LSVG.WU.LT Lauksim visų
Dabar jau oficialiai paskelbėme ir serverio starto datą :). Startas įvyks lapkričio 28 dieną (penktadienis) 19:00 !!!!
 
c148bae12f66bb157cb3087492d2ae3a434.png
 
 
 
  Minimalus parodomasis serverio video :)
Redaguota , nario Ernestto
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

GFX tikrai ne orginalus, nes neturim GFXE'RIO. Bet ne tai svarbiausia yra :) Pažiūrėkit kiek laiko gyvuoja šis projektas, jeigu sakote kad ilgai neišsilaikysim,laikomės jau nemažą laiką, tik dėl įvairiausių kliūčių buvo pertrauka, visko būna gyvenime :)

 

 

P.S nemanau, kad geram serveriui reikia įspūdingo forumo dizaino ar gražių GFX darbų, žmonės, nepamirškit, kad mes sampą žaidžiam o ne forumuose sėdim.

Redaguota , nario Ernestto
  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Norėčiau sužinoti, kuom tas pavadinimas yra blogas. Dėl to kad pirmosios dvi raidės yra LS jau negalima? Kai buvo galvota, niekas nežiūrėjo į tuos trumpinius. Pavadinimo esmė tame, kad čia žmogus kuriasi savo individualų virtualų gyvenima, savo nuožiūra,laisvu stiliumi. Aišku, gal kaikuriems žmonėms tokie dalykai nėra suprantami. O dėl gyvavimo laiko pamatysim, mes jau dabar gyvuojam ne viena savaitė ir ne vienas mėnuo, tiesiog dėl daugybės įvairiausių iškilusių bėdų pats serveris buvo sustabdęs savo veiklą, o mes norime ją pratęsti.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gal pati modifikacija nėra 100 procentų unikali, bet serveris unikalesnis už daugelį "unikalių projektų" nes jie yra visi vienodi. Neslėpsiu, ne viską kūriau pats, dalis skripto paimta iš Martins RPG, vien dėl to, kad ši modifikacija buvo tikrai kitokia negu visos, ir aš labai norėjau, jog ji pasiektų dienos šviesą, todėl padariau taip, kad iš martins rpg pradmenų išeitų visai nebloga modifikacija :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Aprasymas geras, serveris geras, na telieka uzeiti :)


Serverio startas Penktadieny - 28diena 19H , per starta bus eventai, random vip 3 rinkimai , premijos,


Noriu pranešti naujienas:

 

Mūsų oficialus facebook puslapis : https://www.facebook.com/lsvg.wu.lt?fref=ts

 

Mūsų oficialus TS3 ip: 77.241.198.170

 

Mūsų oficalus serverio ip: pasakysime per startą.

 

Mūsų oficali svetainė ( kas dar nežino ) : www.lsvg.wu.lt/forum/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3353 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...