Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.uCL.lt // unique countries life !


Edga;*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

468.gif

 

Sveiki visi, tie kurie skaitote,
 
Apie projektą:

  • uCL.LT projektas startavo rugsėjo pradžioje su Edgaru ir Freeman'u, bet spalio mėnesio pradžioje jis užsidarė dėl tam tikrų priežaščių. Dabar uCL.LT projektas keisis, į komandą atėjo daug naujų veidų - skripteris : Funkis ( Lukas ). vienas naujas modeliuotojas ( map'eris ) : Infernus ( Lukas ), bei nepamirškime pačio svarbiausio asmens be kurio nebūtų uCL.lt - Edgaras. Taip pat pasirinkome ne Los Santos ar San Fierro miestelius, bet Las Venturas miesto miestelius, kuriame po kol kas nėra nei vieno serverio Lietuvoje. Kadangi komandoje turime tris modeliuotojus, miesteliai savo išvaizda keičia labai greitai! Serveris bus labiau link RPG pusės, tad bus kiek sunkoke norint pradėti žaisti ir įsijausti į savo veikėjo rolę, vaidmenį.

Apie modifikaciją:

  • Modifikacija yra rašome nuo senosios Funkio ( Luko ) vLKG modifikacijos, tad prie jos dar reikia daug kur dirbti, bei daug darbo pastangų, tad stengiamasi kiekvieną dieną padaryti kuo daugiau, ko reikia startavimui. Modifikacijos dabar yra ~70 - 80procentų, tad startas žadamas šio mėnesio pabaigoje arba kitom mėnesio pirmosiomis savaitėmis, dienomis. Kaip ir minėjau, modifikacija bus labiau RPG tipo, tad ekonomika bus kiek sunkesnė, kas dabar labai įprasta visuose serveriuose, bet daugumo serverių ji jau yra palaužta ir nebegalioja.

Serverio kaimeliai, bei kodėl juos pasirinkome:

  • Ko gero, pradėti veiksmus šiuose kaimeliuose buvo mano idėja, po Renaldo. Vėliau darbai nutrūko, dėl nesėkmingo modifikacijos rašymo ir joje atsidaro daug spragų, nuo vienos klaidos. Taigi serverio dabartiniai kaimeliai yra Las Venturas miesto ap. : El Quebrados, Los Barrancas, Los Payadasas, bei vienas miestelis San Fierro ap. Bay Side. Šie kaimeliai yra sunkiai žinomi, tad neturint GPS bus sunkoka rasti savo kelionės tašką.

Serverio sistemos:

  • Direktoriaus sistema ( 80proc. ) : kol kas visos direktoriaus komandos laikosi ant komandų procesoriaus. Dabar apie patį įdomumą, ką galės direktorius, kurie negali kituose serveriuose to padaryti. Direktorius galės savo nuožiūra nustatyti savo frakcijos reikalavimus ( XP, vairavimo lygį,darbo lygį, teisių reikalavimus ), taip pat frakcijų kuriuose reikia ginklų lic. direktoriai galės nustatyti ir jos reikalavimą, bei Šerifo frakcijos direktorius galės keisti įtarimo lygius ( numatoma po starto ). Keletas sistemos nuotraukų ( http://i.imgur.com/DeWxkVG.png , http://i.imgur.com/foARMVu.png , http://i.imgur.com/X1yWOWj.png ).
  • Vairavimo, darbo ir kt. lygių sistema ( viskas padaryta, bet dar nepritaikyta niekur ): čia jūs galėsite kelti įvairiausius savo lygius darbo, vairavimo, soc. gyvenimo, žvejybos ir galėsite daryti vis įmantresnius dalykus. PVZ. ( http://i.imgur.com/uWSu0wZ.png ).
  • Darbo sistema ( pradėta ) : dirbadami jūs kelsite savo darbo patirtį ir galėsite dirbti didesnės apimties darbus, bei tą darbo lygį panaudoti pvz. susitaisant mašiną ar dar kam nors. 
  • Technikinės sistema ( pradėta ) : mechanikų bazėje yra PC, ant kurio užvažiavus jūsų transportui bus suteikta 5 dienų technikinė, ją privalėsite pateikti policininkams, o jai jos neturėsite jie turės pilną teisę jus nubausti. Taip pat jie ją galės atimti, jei jūsų transp. bus techniškai netvarkyngas. 
  • Išvežiotojų sistema ( nepradėta ) : šiame darbe darbuotojai privalės išvežioti prekes po įvairiausias parduotuves, kur tų prekių trūksta ir pan. Ne, tai ne fūristai, tai išvežiotojai kurie dirbs su van'ais.
  • Žvejybos sistema ( nepradėta ) : galėsite žvejoti tam tikrose vietose arba įbridę į vandenį iki ~ puses. 
  • BUS PILDOMA.

Atnaujinimas - uCL // 0.0.1 prieš BETA:

Sveiki visi,

 

esu šio projekto vienas iš savininkų, bei modifikacijos skripteris, tad manau mano veidą šioje skiltyje ir jos temose matysite gana dažnai.  laugh.png O dabar eikime prie atnaujinimų.

 

  1. Direktorių sistema ( 100 % ) : kiekvienas direktorius savo frakcijoje turės 15 darbo vietų ( -2 direktorius, pavaduotojas, tai reiškia, jog galėsite turėti tik 13 darbuotojų ). Taip pat direktorius galės iškelti savo frakcijos reikalavimus - pakeisti EXP reikalavimą, teisių reikalavimą, darbo lygio reikalavimą, vairavimo lygio reikalavimą, SPECIAL FOR SHERIF - galės reikalauti ginklų lic., bet po BETA starto, galbūt ir šiuos dalykus - įtarimo lygį už pažeidimą, vieno įtarimo lygio kainą, vieno įtarimo laiką minutėmis kalėjime. 
  2. Įvairių lygių sistema ( ~ ) : kol kas serveryje dabar yra tik šie lygiai - vairavimo, darbo. Laikui  bėgant jų daugės ir atsiras tokių kaip - šaudymo, soc. gyvenimo ir kiti.
  3. Peržiūrint frakcijos informacija : matysite - frakcijos lyderį, bei sub-lyderį ( direktorius, pavaduotojas ), kiek frakcijoje dirba žmonių ( PO BETA ), visus reikalavimus norint dirbti frakcijoje. 
  4. Sukelti map darbai ( didelis ačiū - Mantviui, Mindaugui, Lukui ) !

ATNAUJINIMO VAIZDINĖ MEDŽIAGA:

  1. direktorių sistema: http://imgur.com/a/db39n
  2. vairavimo lygio sistema: http://i.imgur.com/D2a7Q0j.png
  3. darbo informacija, bei direktoriaus valdymas: http://imgur.com/a/Z5oQY

 

Šis atnaujinimas yra trumpas, kadangi daugiausiai laiko buvo praleista prie direktorių sistemos. Kitame atnaujinime manau pamatysite šiuos dalykus:

  1. Vairavimo mokyklą, jos teorija, važiavimą, bei kitą.
  2. Frakcija be jokio pakvietimo.
  3. Išvežiotojų sistema.
  4. Žvejybos sistema.

 

 

Atnaujinimas - uCL // 0.0.2 prieš BETA:

Sveiki,

 

ilgai nerašiau jokio atnaujinimo, nes šiek tiek atsipalaidavau ir atitrūkau nuo grandines. Bet padariau pilnai BETA vairavimo mokyklą, pirmąjį darbą be pakvietimo, bei žvejybos sistemą ir pradžią išvežiotojams.

 

  • Vairavimo mokykla :
  1. teorija iš dešimties klausimų,
  2. vairavimas aikštelėje,
  3. vairavimas miestelyje.
  • Pirmasis darbas be pakvietimo - El Quebrados vaisių rinkimo ūkis :
  1. įsidarbinimas,
  2. darbo proceso pradėjimas, baigimas,
  3. darbo procesas,
  4. vaisių dėžė - vaisių pridėjimas, jų saugojimas, bei krovimas,
  5. atsitiktinis kilogramų pridėjimas vaisių į dėžę, bei atsitiktinis atlyginimas už dėžę.
  • Žvejybos sistema, parduotuvė :
  1. sukurti prekių kint. ir kiti dalykai,
  2. sukurta vietovė kurioje galėsite žvejoti ( Ačiū Mantviui ),
  3. žuviai užkibus turėsite spaudinėti "space", jei nespėsite, žuvis pabėgs.
  4. padarytos žemos žuvų kainos, jog žvejojimas nebūtų bankas iš kurio visi turėtų milijonus,
  5. kažką nusipirkus parduotuvėje tos prekės kiekis sumažės, baigsis,
  6. į parduotuvę prekes turės atvežti krovinių išvežiotojai.
  • Krovinių išvežiotojai :
  1. sukurtas PC kur galės peržiūrėti visų parduotuvių prekes, ko trūksta ir ko ne,
  2. sukurtas PC per kurį galės užsakyti būtent tą prekę ir ją pristatyti,
  3. atsitiktinis atlyginimas, kuris ne visada atsipirks jums, tam kad būtų įdomiau žaisti ir ne tik keltis milijonus važinėjant iš taško į tašką, bet ir pridėta šiek tiek rizikos.

 

Visas antrojo atnaujinimo nuotraukas rasite čia : http://imgur.com/a/KErtO

Redaguota , nario » εᴅɢᴀʀᴀs.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...