Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vLIFE.LT - OFICIALUS PROJEKTO PRISTATYMAS - ŠIANDIEN 19:00 PREMIJŲ VAKARAS


Jee

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2f34347a488aa3797c7fb17b9b02b5d0330.png
 

Sveiki, truputėli papasakosiu vLife.lt serverio atsiradimo istorija. Viskas įvyko labai netikėtai, aš ir Deividas_Fiesta galvojome apie kažkokį projektą kurį galėtume kartu sukurti ir bandyti kažką, galvojom įvairiausius variantus ir aš užklydau vienam supporte kuriame pamačiau kad parduodamas vLife.lt projektas. Galvojau kodėl gi nepabandžius kažko sukurti, mes šį projekta nupirkome. Tada prie projekto prisijungė programuotojas Dainius_Zubrus kuris redagavo serverio modifikacija. Gaila tačiau tokia komanda ir neišliko, šiuo metu mūsų komanda sudaro tik du asmenys, tai Bruno ir Dainius. Taip galiu neslėpti ir drąsiai teigti jog šio projekto modifikacija yra redaguojama nuo kitos modifikacijos, manau kad visiems žaidėjams yra įdomu kokybiškas serverio žaidimas, o ne modifikacijos istorija. Serverio veiksmas vyksta SanFierro mieste. Dabar truputėli jums papasakosiu apie kita serverio puse, sistemas ir kitus dalykus kurie jus domina.

f21c4d6dc5c3ade08129e26558da993e664.png
 

Serveryje mašinų sistema yra tikrai įdomi, tačiau ganėtinai sunki. Jūs nusipirke tr.priemonę turėsite ją būtinai apsidrausti SanFierro garaže, draudimas kainuoja 5.000 serverio valiutos taip pat jis galioja 14 dienų (dvi savaites). Jeigu jūs nusipirke automobilį jo neapdraudžiate, automobiliui susprogus jis dings ir už tai negausite kompensacijos! Taip pat savo transporto priemone galite tame pačiama garaže priregistruoti ir įgauti automobilio numerius! Mašinų sistema turi daug funkcijų, su kuria galite atrakinti, užrakinti transporto priemone, užkurti, uždegti šviesas, atidaryti kapota ir panašiai. Transporto priemonės yra skirstomos į tris grupes - "paprasti automobiliai" - "sportiniai automobiliai" - "motociklai" - kainos yra įvairios, priklauso nuo jūsų transporto priemonės.

db2e4a98a67e110fdd7efc08f842a0fd194.png

Serverio namų kainos priklauso nuo rajono, yra turtuolių rajono ir yra vargšų kaip sakant "barakai" kurių kainos eina nuo 50.000 serverio litų. O kaip sakant turčių rajone jos siekia netgi iki 250.000 serverio litų, tuos namus gali įpirkti tikrai ne kiekvienas. Taip pat nusipirke gyvenamajį nama jūs galėsite jį tobulinti, kelti jo interiero lygį. Įėjus į namus jūs turėsite parašyti /namas komanda ir jums išmes GUI lentele su visais pasirinkimais ką galite daryti, kuo aukštesnis interiero lygis, tuo gražiau atrodo jūsų namo vidus, taip pat galima jame pavalgyti, pasikviestvi svečių ir panašiai. Serveryje į jūsų nama gali įeiti ne betkas, jūs namą galite palikti užrakinta, arba atrakinti su komanda /nraktas. Serveryje išviso yra apie 100 namų, kiekvienam rajone po truputi, todėl dėl vietos jums nereikės ilgai galvoti, išsirinksite ten kur jums patinka. Taip pat serveryje yra įdėti kolkas 6 namai už kreditus!

4c78328498f1ca454907962adc0d5621962.png
 

Serveryje yra tikrai nedidelis skaičius verslų, tam kad serveryje galėtu kilti rinka ir ekonomika darytusi pati. Serveryje yra įvairiu verslo parduotuvių, drabužių ir panašiai. Verslo kainos priklauso nuo vietos ir uždarbio. Serveryje kai kurie verslai siekia netgi iki 200 litų uždirbimo per minute, o kai kurie mažiau. Verslo veikimo principas labai paprastas, išsirenkate savo norima verslą ir užėja ant jo paspaudžiate ENTER, jį nusipirke vėl galite užeiti ant verslo ir rinktis savo norima dalyką, pasimti pelna iš verslo, perleisti kitam, parduoti rinkai ir panašiai. Serveyje išviso yra apie 40~ verslų, todėl serveriui įsibegėjus kad gauti verslą jums reikės labai pasistengti!

28fb87320d9efdfcf224730811be6f66846.png

Serveryje yra trijų rušių vairavimo teisės, automobilių, furistų bei motociklų. Jų kainos prieinamos kiekvienam, veikimo principas labai paprastas. Jūs nueinate į vairavimo mokyklos pastata, išlaikote teorija ir tada galite sėsti į automobili pradėti praktini važiavimą mieste, jeigu pravažiavote taisiklingai, mašina nesudaužyta, tada sveikinu jūs įsigijote vairavimo pažymėjimą. Žinoma teises gali reikėti laikyti per nauja jeigu surenkate 15 vairavimo balų, juos galima surinkti viršijant greitį mieste, nes visame mieste yra išdėstyti matuokliai už kuriuos gaunate viena vairavimo balą 200 litų baudos bei įtarimo žvaigdžute. 

 

b2b153284b2a4bd65a4467984907408a328.png
 

Serveryje yra įvairiu eventų kuriuos rengia administratoriai, pabandysiu jums juos išvardinti. Eventai yra įvairūs, administratoriai rengiami eventus iškarto praneša apie evento priza, todėl jūsų pasirinkimas bus ar jūs norite jame dalyvauti ar ne, eventų skaičius yra tikrai nemažas, todėl nemanau kad jums kils dėl to rūpesčių, nes galėsite eiti į ta eventa kurį norite ir gebate dalyvauti.
"Drift" - Jis vyksta ant FortCarson kalno, ten yra trasa kurioje galėsite rodyti savo įgudžius.
"DM" - Jis randasi SanFierro mieste, dideliame pastate, šio evento MAP'as primena Counter-Strike žaidimą.
"Drag" - Oro uoste yra sukurta trasa kurioje jūs galėsite rodyti savo tr.priemonės įgudžius.

"Boksas" - Šis eventas randasi miesto viduryje, yra įvairūs stiliai kuriuos galėsite rodyti kitiems žaidėjams.

"Medžioklė" - Serveryje yra medžoklės eventas, kuris vyks laive, jūsų pareiga - slėptis ir išlikti gyvam.
Taip pat serveryje planuojama nauja eventų sistema ir žinoma šie eventai tikrai yra ne visi, dauguma administratorių turi vaizduote ir tikrai ras kaip jus nustebinti!


a8e68bc4c3d8eb8a8b8fca970459414f938.png


Serveryje išviso yra 7 darbai su direktoriaus pakvietimu, taip pat dvi mafijos. Serveryje darbų sistema yra tikrai apmastyta ir jums nereikės vien važinėtis su tr.priemone ir nieko neveikti. Kiekvienas darbas principingai yra reikalingas serveriui, todėl jų nėra tiek daug. Taip pat manau jums pasirinkimas tikrai nemažas, galėsite išsirinkto savo norima darbą ir jame dirbti.
"Policijos departamentas" - Tai darbas kuris palaiko viešaja tvarką serveryje, gaudo nusikaltėlius bei slopina nusikalstama veiklą.

"Taksistai" - Esi žmogus mėgstantis keliauti, puikiai pažysti žemėlapi, prisijunk prie Taksi firmos! 
"Mechanikai" - Šie žmonės yra gelbėtojai kelyje, jie jums padės ištraukti transporta, pravalys kelius bei užpildytis baką!
"S.W.A.T" - Esi ryžtingas asmuo, bebaimis  ? Tuomet prisijunk prie šios firmos ir saugok miestą!
"Medikai" - Tai svarbus darbas, kuris suteikia pirmaja pagalba serverio žaidėjams!

"Furistai" - Jei puikiai žinai žemėlapi bei mėgsti tolimus kelius, prisijunk prie šios firmos!
"Dyleriai" - Mėgsti platinti psichotropines medžiagas, nebijai teisėsaugos ? Prisijunk prie dylerių!

"Surenos 13" - Ši mafija gasdina miestą nuo pat pirmų dienų, pasitiki savimi ? Prisijunk prie šios mafijos!

"Russian Mafija" - Esi drąsus? Turi gera reputaciją? Prisijunk prie Russian mafijos ir kovok prieš Surenas!
 

04f8e77a46cc2641e85aa322d9d6aba1722.png

Truputėli papasakosiu apie dabartine šio serverio valdžią.

Bruno_Damian - Serverio savininkas, architektūros darbai, forumo prižiūriūra, paslaugos bei visa kita būtina pagalba.
Dainius_Zubrus - Serverio programuotojas, serverio klaidos, įdėjos, paslaugos bei kita.
Wast_Boss - Pagalba žaidėjams, informacija, direktoriai, g.moderatorius.

Serverio IP : play.vlife.lt (77.241.198.134:7777)
TeamSpeak : speak.vlife.lt

 

Premijų vakaras Šiandieną (2014-10-15) 19:00 val. vyks premijų vakaras. Bus dalinami pinigai, ginklų licencijos ir pnš. 

 

Renkamas filmukų režisierius : Šiuo metu svetainėje vyksta atranka į filmukų režisieriaus pareigas. Moki VFX? Turi laiko? Spausk čia ir bandyk laimę http://vlife.lt/forumas/index.php?/topic/862-atranka-%C4%AF-filmuk%C5%B3-re%C5%BEisieriaus-pareigas/

Redaguota , nario Jokubas'M
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės, bet, man užkliūna žaidėjų trūkumas t.y pastovių žaidėjų.

Čia yra didžiausia problema.. Iš pradžių viskas buvo gerai, starto dieną pasiekėme 99 žaidėjus, bet prasidėjo ddos atakos.. Po poros dienų serveris buvo perkeltas ant daug galingesnio hosto, lagai baigėsi, galima žaisti netrukdomai ir nebebūna, kad viskas užstringa. Na, bet aišku, kol viskas buvo tvarkoma serveris buvo pastoviai užrakinėjamas, taigi, per tą laiką daugelis išsilakstė.. Dabar bandom prikelti serverį, ir tikimės pavyks. Kiekvieną dieną daromi serverio atnaujinimai, taisomos visos klaidos, manau greitu metu bus pradėta ir pildyti žaidėjų idėjas bei norus.. :) Užsukite, mums jūsų tikrai reikia!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia yra didžiausia problema.. Iš pradžių viskas buvo gerai, starto dieną pasiekėme 99 žaidėjus, bet prasidėjo ddos atakos.. Po poros dienų serveris buvo perkeltas ant daug galingesnio hosto, lagai baigėsi, galima žaisti netrukdomai ir nebebūna, kad viskas užstringa. Na, bet aišku, kol viskas buvo tvarkoma serveris buvo pastoviai užrakinėjamas, taigi, per tą laiką daugelis išsilakstė.. Dabar bandom prikelti serverį, ir tikimės pavyks. Kiekvieną dieną daromi serverio atnaujinimai, taisomos visos klaidos, manau greitu metu bus pradėta ir pildyti žaidėjų idėjas bei norus.. :) Užsukite, mums jūsų tikrai reikia!

 

Nusišneki dėl DDOS atakų, savininkai pasakė iškarto ir tyki. Visi žino, kad su šia modifikacija yra problemų, tiek su LAGG, tiek su kitomis problemomis. Serverį tvarkyti, ir dar kartą tvarkyti, pasižiūrėkite kada nors į SERVER_LOG failą. Serverį prifloodina žinutėmis su specialiomis programomis, ir zyzet jog kažkas su DDOS :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia yra didžiausia problema.. Iš pradžių viskas buvo gerai, starto dieną pasiekėme 99 žaidėjus, bet prasidėjo ddos atakos.. Po poros dienų serveris buvo perkeltas ant daug galingesnio hosto, lagai baigėsi, galima žaisti netrukdomai ir nebebūna, kad viskas užstringa. Na, bet aišku, kol viskas buvo tvarkoma serveris buvo pastoviai užrakinėjamas, taigi, per tą laiką daugelis išsilakstė.. Dabar bandom prikelti serverį, ir tikimės pavyks. Kiekvieną dieną daromi serverio atnaujinimai, taisomos visos klaidos, manau greitu metu bus pradėta ir pildyti žaidėjų idėjas bei norus.. :) Užsukite, mums jūsų tikrai reikia!

holyshit ._. Gavot galingą hostą ir atsilaiket ddosams? NOP =]] Toliau daug kas ddosino jūmis ir gaunat tiek tu ddosų arba zyziat kad su jūsų modifikaciją kažkas blogai .

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...