Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SaZone.LT | San-Fiero naujausias gyvenimas tik jums | Forumo startavo


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SaZone.LT - Serveris pradėjo savo veiklą jau 2014-10-10, ir iki dabar stengiamės padaryti kuo didesnį įdomumą žaidžiant mūsų serveryje. Niekada negalvojau, kad tiek daug pasieksim ir padarysim tiek daug su "Modifikacija". Nesakau kad modifikacija pilnai daryta nuo 0%(Tuščio lapo), bet daugelis skriptų patys darome. Mes neprižadam kaip kiti, kad kažkas nenusiseks, nes reikia to siekti, bandyti, mėginti, nors ir nenusiseks, bet vėl pradėsime kilti iš žemumos ir tikėsimės gerų pasekmių. Tikėsi blogų ? Reiškias tokias ir gausi, bet mes tikimės gerų pasiekimų. Serverio veiksmas vyksta Los-Santos mieste.

 

 

cfa1412d1463d491bfda6ff6c9f40c50761.jpg

 

Transporto sistema - Kiekviename serveryje kiekvienas žaidėjas gali turėti po 2 mašinas. Pas mus jis galės turėti net 3 mašinas. Kam skirta 3 mašina ? Trečią mašiną galės pats pasirinkti žaidėjas ir ją pardavinėti, bus pardavimo numeriai. Tuos numerius žaidėjas turės užregistruoti mašinų regitroje, ir numerius turės žaidėjas keisti kas 1 savaitę, tai bus panašiai į garažinius numerius. Numerių pavadinimų bus net 3, ir juos reikės keisti po kažkiek laiko, kurios pamatysite serveryje.
 
Namų sistema - Serveryje bus leistina turėti tik po 1 namą. Juose galėsite keisti savo baldus, juos stumdyti, nusipirkti seifą ir jame dėti savo sukauptus pinigus, galėsite tobulinti spintą iki 5 lygio, kurioje laikysite savo ginklus ir narkotikus. Namų vidus galėsite nusipirkti už serverio pinigus ar net kreditus. Prabangiausias vidus kainuot visiškai nebrangiai tik 49 kreditus.
 
Verslų sistema - Šita sistema visi žino labai gerai. Verslai gali kainuoti labai brangiai, bet gali atsipirkti daug daugiau negu manėte. Įdomiausia tai, kad gausite pinigus į minutę ir į savo algą, kurią rašys /info lentelėję. Verslai bus kaip maisto parduotuvės, elektronikos, degalinės, mašinų parduotuvės ir taip toliau. Verslą galėsite turėti tik vieną. Prie verslo jums išmes lentelę kurioje galėsite pasirinkti ką jūsų verslas gali gaminti taip kaip Degalinė: Benzinas,Dujos,Dyzelis,Eko benzinas, Eko dujos, Eko dyzelis, Elektra. Kodėl degalinėje bus elektra ? Nes bus kai kurios brangios mašinos varomos elektra, kad nekenkti gamtai. Jos taip pat galės krautis savo mašinas degalinėje. Gaminimas užtruks tam tikrą laiką, ir reikės sumokėti tam tikrus pinigus. Pasibaigus jūsų turimam benzinui ar elektros įkrovai, jūs vėl turėsite užsakyti savo degalus ar elektrą.
 
Gaujų bei klubų sistema - Serveryje bus dvi gaujos, kurių pavadinimų nenorime atskleisti. Tokių dar nebuvo sa:mp kartoje. Pavadinimai nešlykštus, nerėžiantys akiai, jie patrauklūs ir tinkantys serveriui. Klubai bus serverije ir juos galėsite nusipirkti tiek už serverio pinigus tiek už kreditus. Už serverio pinigus galėsite nusipirkti be jokių pastatų mašinų o tik paprastą pavadinimą serverije. Už kreditus nusipirkę klubą gausite Pastatą ir savo teritoriją, malunsparnį, autobusą, porą mašinų ir porą motociklų, turėsite įstojimo ikonėlę, ant kurios užlipę įstosite į klubą. Jeigu jūsų klubas norės turėti ginklų dėžę ją turėsite užsitarnauti. Koks klubas ilgiausiai išlaikys kitą klubą, tas klubas gaus ginklų dėžę. Kodėl reiks išlaikyti ? Nes pamatysim kuris klubas yra stipriausias ir galingiausias serveryje.
 
Mokyklos sistema - Tai bus kaip Kolegija, Universitetas, Profesinė mokykla. Norėdamas eiti dirbti į kokį nors darbą reikės gauti diplomą iš šitų mokyklų kaip tikrame gyvenime, kitaip negalėsite dirbti. Policija- reikės treniruotis šaudyti, mokintis vairuoti mašiną. Medikai- Chirurgija ir kiti. Mokyklos darbas bus su Direktoriaus pakvietimu. Dirbti galima bus kaip "Mokytojas(-ą)" "Vyr.Mokytojas(-ą)" "Direktorius(-ė)" "Pavaduotojas(-ė)". Bus "Tarybos komisija", tai jeigu prasižengsite mokyklos taisyklės, jus galės išmesti iš mokyklos, ir vėl tik po kiek laiko galėsite mokintis joje.
 
Medicinos sistema - Tai bus sistema labai įdomi. Jeigu jūs sirgsite sunkia liga kaip "Vėžis", "Skydliaukės liga" jums reikės ją išoperuoti. Tai bus darbas kaip Chirurgas, labai sunkus, nes nuo to priklausys žmogaus givybė. Kai jums iš operuos kokią kūno dalį, jums reikės pagulėti ligoninėje ar nuvykti į "Sanatoriją".
 
Darbo kontrakto sistema - Tai jūs įsidarbinę į kokį nors darbą jums direktorius suteiks darbo kontrakto sutartį, nuo kurios priklausys kiek laiko turėsite išdirbti šitame darbe, ir jeigu išeisite iš darbo niekur negalėsite dirbti kol nepasibaigs kontraktas. Jį direktorius gali mažiausiai uždėti 2 dienas.
 
Sanatorijos sistema - Čia žaidėjai galės važiuoti su šeimos klinikos siuntimais ar sunkios ligos sirgimais. Ten juos galės gyditi tiek profilaktiškai tiek vidaus reikalais. Tenais bus darbas kaip "Masažistė" "Psyhologė" "Direktorius" "Pavaduotojas" "Vyr.Gyditoja" "Vyr.Gyditojos pavaduotoja" "Seselė" "Vyr.Seselė" "Logopedė".
 
Ligų sistema - Serveryje galėsite sirgti visokiomis ligomis kaip "Kiaulių gripas" "Paukščių gripas" "Vėžiu" "Skydliaukę" ir visokiomis ligomis kurias sergate ištikro. Bus vaistinė ir joje galėsite nusipirkti vaistų jeigu turėsite šeimos gyditojos įšrašą, tada galėsite nusipirkti stipresnių vaistų, kad greičiau pagytumėte.
 
Vaistų knygelės sistema - jeigu sirgsite sunkesniomis ligomis jums reikės ir geresnių vaistų kuriuos turės jums išrašyti šeimos gyditoja. Jeigu neturėsite išrašo jūs negalėsite nusipirkti stipresnių vaistų, tik galėsite nereceptinius vaistus.
 
Banko sistema - Banko sistemos darbas yra pakankamai įdomus. Jie turės vežti pinigus į banką ir apsaugoti su apsauginiais tam, kad perveštu saugiai pinigus į banką ir, kad gauja jų nepasisavintų. Jeigu gauja užgrobia banką, tai banko darbuotojus gali pasiimti kaip įkaitais, tik dėl to tam, kad būtų įdomiau grobti banką.
 
Dyleriai - Tai turbūt svarbiausias ir geriausias būdas užsidirbti pinigus,  jie labai tyliai nuo teisėsaugos stumdo makles, riša pinigus, pardavinėją ginklus vaikams, slaptai vežasi ginklus, šis darbas rimtas, jeigu nori dirbti gali prisijungti, nes šį darbą gali dirbti tiek vyria tiek moterys, tik manyčiau turi turėti gera draugą, kad ten patekti.
 
Medikai - tai turbūt svarbiausias darbas serveryje, nes nuo medikų priklausys žaidėjų gyvybės, būnant 10 procentų.. Šį darbą galės dirbti ir vyrai ir moterys, darbe tai pat galėsite pardavinėti šarvus, galėsite pardavinėti vakcinas nuo priklausomybės, nes reikalingą gera sveikata, bėje pažymėjimas ne amžinas, jis bus tam tikra laiko tarpą, tai turėsite apsilankyti pas medikus dažnai, bėje, bus ligos, kurias gydys medikai, taigi veiklos tikrai bus.
 
Taksistai - Jei žaidėjas neturi pinigų išsilaikyti automobilio ar motociklo teisių, ar neturi pinigų nusipirkti automobilį ar motociklą, tai tuomet žaidėjas gali išsikviesti taksi, kuris nuveš į jūsų nurodytą vietą, kaina bus nustatoma direktoriaus taigi taksometre matysite kiek už kilometrą mokėsite, manau tai paskatins akcijas, per kurias kvies taksį.Taksistų darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.
 
Policija - Dar vienas iš svarbesnių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso serverio žaidėjų likimas. Policija gavusi iškvietimą vyksta į nurodytą vietą išsiaiškinti kas ten atsitiko, gaudo nusikaltėlius, patruliuoja mieste. Turint 1 nusikalstamumo lygį bauda siekia 200 LT. O jei neturi tiek pinigų, tuomet gali sėstis į kalėjimą, kuriame sėdėsi 60 sekundžių/1 minutę laiko. Policiją galima iškviesti parašius komandą /kviesti policija. Policijos pareigūnai turi būti atsargūs gaudant nusikaltėlius. Policijos darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys, bėja policija turi Slaptosios Policijos Skyrių, kokia uniforma, ir kokia paskirtis sužinos tik direktoriai. Policija turės daug galimybių, gaudyti ieškomus , komanda /ieškomi rodys gaudomus iki 20 stars, o /gaudomi daugiau nei 20, taigi gaudomi specialių tarnybų reikalas, tačiau galėsite ne vien tikrinti teises, bet ir įspėti už tam tikra pažeidimą, jeigu tarkim vairuotoją įspėsite 3 kartus, jis netenką teisių, o patikėkite manimi, teises išsilaikyti bus labai sunkų, ir nemanau, kad bus tokių kurie norės jas prarasti., galėsite patruliuoti su radaru kurioje nors vietoje ir matuoti greitį.
 
Mechanikai - Tai irgi svarbus darbas, nes nuo mechanikų priklauso žaidėjų automobilių likimas. Mechanikai gali pataisyti automobilį, nutempti automobilį. Mechanikai tempia automobilius paliktus ne vietoje. Taiso automobilius, pardavinėja technikine. Todėl kiekvienas žaidėjas gali išsikviesti mechaniką pagal jo tūrimą problemą, beją jaigu reikės technikinės, privalėsite atvykti, pas mechaniką, ir jis apžiurės automobilį jūsų ir švertines būkle nuspres ar gausite technikinę, paskui po kažkiek laiko turėsite vėl ją isigyti, beją negalėsite daužytį automobilių, nes netyčia atsitrenkus į sieną gali automobilis neužsivesti dėl variklio gedimų, ir be mechanikų neišsiversite. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.
 
Darbo inspektorius - Tai bus toks veiksmas labai panašus į darbą, bet juos galės paskirti tik Direktorių prižiūrėtojas. Jiems reikės važinėti po darbus ir tikrinti darbų saugumą ir kaip darbuotojai elgiasi su žaidėjais, kaip jie dirbą ir daro veiksmą serveryje.
 
Serverio ip: samp.sazone.lt:7777 (neįjungtas)
Serverio teamspeak ip: ts.sazone.lt
Serverio svetainė: www.SaZone.LT
Redaguota , nario Šnekorius :*
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tiek aprašymas tiek pats jo pateikimas labai gražus. Tik skaitant labai kliudo akį gramatinės klaidos ir nerišlūs sakiniai, vos ne kiekviename sakinyje žodžiai sudėlioti ne taip kaip norėtųsi... Taigi kaip reklama, tai 50/50 :)

Dėkui :) Labai skubėjau, dabar peržiūrėsiu savo klaidas :)

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...