Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

McKaimeliai.LT | Nelegaliems/Legaliems | RPG/PVP | v1.7.10 | Spigot | STARTAS 18:00


Lukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ea4b971cc2552ee1843b0d65077c792f321.png


 


Sveiki visi minecraft gerbėjai. Taigi ir vėl atsinaujina šis nuostabus serveris McKaimeliai.LT. Aš jo negirsiu, kad jis net unikalus, kažkuo labai išskirtinis kadangi aš nekūriau jam modifikacijų todėl ir negaliu girtis. Jeigu kažkas prisimena senus laikus prieš 3-2 metus kai šis serveris gyvavo tai tikrai supras kuo jis išskirtinis, vien dėl savo "chebros" kuri buvo tiesiog nuostabi užburdavo. Mus supdavo pati nuostabiausi žmonės minecraft pasaulyje, tad manau, kad ir šį karta tas pats bus. Ką jau kalbant apie modifikacijas, tai jų išties daug pasikeitė perkuriant šį projektą. Visu pirma pradėsiu nuo kreditų sistemos, sms automatinės sistemos, balsavimo ir daug daug kitų. Administracija kaip ir ankščiau išliko beveik tokią pati, tai yra skiler dar taip pat priklauso prie mūsų grietų, taipogi atėjo naujas žmogus "ghost" kitaip sakant Deividas, kuris mums padeda mysql klausimais, bei kitais dalykais. Tikrai sakau nebus jokių "laggų", lužinėjimų kadangi pakeitėme vps tiekėja, daugiau gyvenime nebesinaudosiu jokių pns, cloudvps ir kitokių tokio tipo tiekėjų, tad www.vpsnet.lt tikrai užtikrins puikų žaidimą jums ir jūsų draugams.


 


Kreditai, kas jie yra?


 


Kreditai tai pagrindinė serverio paslaugų valiuta, su kuria galite pirkti įvairias paslaugas (vip, supervip, megavip, pinigus, XP, megamaxsword, sgoldenapple). Ateityje beveik visas svarbias privilegijas tikėtina perkelsime į kreditų pasaulį. Ką jau kalbant apie kreditų kaina, tai jie kainuos išties pigiai 1LT = 100 kreditų. Iš kart sakau, jie bus suteikiami iškart po atgalinės žinutės, nereikės jokių atsijunginėjimų ir pnš. Paslaugas galite peržiūrėti čia: http://www.mckaimeliai.lt/paslaugos/


 


Backup'ai, AutoRestart:


 


Nuo šio atgijimo taipogi padarėme ir kitų įdomių atnaujinimų ir be kredito. Tai yra automatiškai išsaugojamas žemėlapis į atskirą papkę, užtikrinant visišką saugumą nelaimės atveju. Taipogi kiekvieną 4:00 nakties serveris automatiškai persirestartuos norint užtikrinti žaidimą be jokių strigimų, bei defektų. Ką jau kalbant apie sukčius, tai šį kartą jiems jokios spragos prie vps nebus įmanoma prisijungti, kadangi prie vps galės prisijungti tai tik 2 asmenis tik aš ir Deividas, kitiems tai padaryti su savo IP bus neįmanoma.


 


Rangai, vipai:


 


Rangų, bei vipų privilegijos išlieka tokie patis. Taipogi ir jų pavadinimai nesikeičia, juos galite peržvelgti duodamoje knygoje, o vipus ( /vip, /megavip, /supervip komandomis).


 


Pinigų užsidirbimas: 


 


Pinigus galėsite užsidirbti, parduodant item'us shopui arba dirbant darbus su "jobs" pluginu. Taipogi galimas pirkimas už kreditus, 2500LT = 99 kreditai.


 


Trumpa INFO:


 


Pavadinimas: www.mckaimeliai.lt 

IP: mc.mckaimeliai.lt

Serverio stilius: RPG/PVP/SURVIVAL

Maksimalus žaidėjų skaičius: 60 (su daugiau žaidėjų kis) 

Administratorius - Lukas (McBaltas), Deividas (ghost)

Serverio palaikoma žaidimo versija: 1.7 - 1.8

Balsavimo sistema: http://www.mckaimeliai.lt/vote/


Administracijos kontaktai: http://mckaimeliai.lt/paslaugos/index2.php

Administracijos skype: mc.mckaimeliai.lt

Redaguota , nario Lukas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...