Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAMG.lt - San Andreas Miesto Gyvenimas | samp.samg.lt


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

15_sammg.png


 


Sveiki tai neseniai startavęs SAMG.lt serveris, šiame serveryje yra įdomu ir gan linksma čia mandagi ir gera administracija iš kurių galima sulaukti visokių konkursų ir eventų. Šis serveris startavo 10.04 diena šis serveris pasieke 50 žaidėjų rekorda. 


 


Serverio Valdžia


 


LUKAS_TIESTO


JOHN_STYLE


 


 


Truputį apie serverį:


 


32ce2b5362b4f6c6d8dcf2ad1fde323e295.png


 


 Mašinų salonas - Kiekvienas žaidėjas užėjęs į serverį žinoma jis nenorės vaikščioti pėščiomis, o jam pagelbės kažkokia transporto priemonė, nors ir blogiausiai veikianti, svarbu važiuojanti, bet žinoma važiuojant ramiai su transporto priemonę jums reikės įšsilaikyti teises vairavimo mokykloje, tuo pačiu ir praktika. Taigi mūsų serveryje yra netgi 3 salonai tai yra: Brangių mašinų salonai, pigiųjų mašinų salonai, pigiausių mašinų salonas. Žinoma kainos irgi skirsis nuo pavadinimo, kuo gražesnė mašina ar greitesnė ji bus žinoma brangesnė. Taigi kiekvienas serverio žaidėjas gali įpirkti transporto priemone.


 


XwJg9y8.png


 


Spawn - Kiekvienas žaidėjas užsiregistravęs į serverį atsiras tokiam ofise ir norėdamas išeiti į lauką ir pradėti žaidimą turi nusileisti nuo lifto ir pradėti savo žaidimą SAMG.lt serveryje , išėję į lauką galite išsinuomoti ir važiuoti išsilaikyti teises juk jūsų nepagauti kelių policija ir jus pagautu kaip jus esate be teisių.


 


STQGVIx.png


 


Vairavimo mokykla - Kiekvienas žaidėjas pradėjęs žaisti privalo išsilaikyti teises t,y transporto bei motociklo teisių juk viskas būtų teisinga , kad jūsų nepagautu policija ir jums nebūtų didele bauda ar netgi galėtumet sesti į kaleijma už neturėjima teisių. Norint išsilaikyti teises turit praeiti teorija bei praktika ir tada jums bus pravažiavimas mieste su tam tikru transportu.


 


5Xf1We9.png


 


AFK zona - Kiekvienas žaidėjas norintys išeiti kažkur tai yra nueiti nuo kompiuteriaus arba buti "ESC" gali buti AFK zonoje , AFK zonoje jums kyls 2XP ir +2LT į jūsų kišene, juk jus nebūtumet nusivylę , kad neturite daug patirties taškų todėl galite buti ESC afk zonoje ir jums kyls patirties taškai bei pinigai.


 


G7XJNy7.png


 


Bankas - Kiekvienas žaidėjas pradėjęs žaisti mūsų serverį juk jis iškarto neturi daug pinigų todėl jis gali taupyti pinigus banke, aišku jis privalo susikurti sąskaitos kortele ir tada puikei gali naudotis banku taupyti pinigus. Gali išimti ir įdėti pinigus į banką.


 


mytvquy.png


 


Stotis - Pagrindinė susitikimų vieta , kiekvienas žaidėjas galite susitikti su savo žaidėjais ir keliauti pro visa šalį, pasaulį su traukiniu tai lankomiausia vieta mūsų SanFierro mieste, čia yra kavinės, degaline ( juk įsipilti degalų ) ir tiek.


 


Kita:


 


Transportas - Serveryje kaip paprastam žaidėjui galima turėti dvi transporto priemones, galima pirkti ir pigias ir brangias transporto priemones, norint pasikeisti transportą turite jį parduoti kitam serverio žaidėjui arba nuvešti į (/autop)


 


Būstas - Kiekvienas serverio žaidėjas galite turėti savo būsta t,y nama , namai nėra brangus, tad kiekvienas serverio žaidėjas gali nusipirkti namą namo funkcijos gan įdomios, kiekvienas žaidėjas turintis savo namą gali namo viduje gydytis, dėti ginklą, narkotikus ir t.t.


 


 


Verslas - kainuoja nemažai pinigų, bet jį įsigijus gali pinigai išaugti dvigubai ar dar daugiau, nei už jį mokėjote, tiesiog todėl, kad jūs žinote kur investuoti. Verslą valdyti galite su komanda /verslas toje vietoje kur jį nusipirkote. Verslą galite perrašyti kitam žmogui, investuoti į jį, keisti darbuotojų skaičių, plėtoti jį, padėti ir išimti pinigus iš verslo fondo. Verslo sėkmė priklauso tik nuo jūsų, kiek į jį investuosite, kuo daugiau investuosite tuo didesnis bus uždarbis.


 


Serverio informacija:


 


Serverio IP adresas: samp.samg.lt


TeamSpeak IP adresas: ts.samg.lt


Serverio svetainė: www.samg.lt


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...