Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SA-MP.US.LT @Tikras Gyvenimas #Kaimeliai


Ewal

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cfe5e977f9d44e312d92f16456c3bb05859.png

 

Sveiki, užsukit į gta-host.lt:7575 Svetainė SA-MP.US.LT buvome kuriam laikui užrakine bet mes vel veiksime padekite reklamuoti Serverį bandysime siekti rekordo bus premijų smagių eventų kuo daugiau tuo įdomiau žaisti visi kviečiami žaisti mokantis,nemokantys. 

 

Miestas: #Kaimeliai

Kodėl Būtinai Kaimeliai? todel kad SanFierro atsibodęs visi jau kuria su SanFierro buvo toks klausimas iš vieno Žaidėjo dėk SF todel kad Kaimeliuose kiti nepažįstą vietų   :D bet tikrai pažaidęs sužinuos ir patiks Kaimeliai.

 

greitai būs Renkamį prižiūretojai į Emigracijos,UNBAN Prižiūretoją.

 

padekite mūms Plestis ieškomas GFX'eris kuris atlikinetu darbus SA-MP.US.LT Projektui susisiekite Skype; zulikas147 

 

Ligoninė ir medikai:

Patekus į ligoninę, priklausomai nuo sužeidimų, jūs turėsite laukti atitinkamą laiką kol sugis jūsų žaizdos. Kalbant apie medicinos darbuotojus, jūs galite kviestis juos, kad išgydytu jus arba išblaivytų. Iš ligoninės galima išeiti ir greičiau, sumokėjus įstaigai. Taipogi yra išskirtinė mirimo sistema.
 
Mechanikai: 
Mechanikų sistema yra labai plati, prie jos padirbėta gan stipriai. Mechanikai kaip ir visur - prižiūri serverio tvarką mašinų atžvilgiu, bet nkg.lt serveryje jie turės daug daugiau galimybių. Mašinos tuningavimas užims apie 10 minučių su viskuom. Vienu metu galima tuninguoti tik viena mašiną tuningavimo vietoje. Išskirtinis mašinos perdažymas su Flakonėliu, realiai atvaizduoti visi montavimai [Ratai, nitro, ...] .
Tuningavimo meniu labai platus, taigi mechanikai neliūdės.
 
Policija:
Serveryje teisėsaugos sričių yra ir kolkas bus tik viena, tai Policija. Ji atsakinga už grobimus, reidus, šturmus, gabenamas medžiagas ir tvarka miestelyje. Policija daug kuom neišsiskiria, bet gi kaip gi aš paliksiu darbą be unikalaus dalyko. Kiekviename darbe yra įdiegta kažkas unikalaus, taipogi ir šiame. Tai būtų tazerio sistema su pašovimų skaičiavimu ir kulkų kiekiumi.
 
Taxi:
Serveryje taksistai užima labai svarbų vaidmenį, kadangi dviračių ant visų kampų nebus, o ir mašinų niekas neturės iškarto, taigi teks kviesti taksistus. Taksistai turi išskirtinę taksometrą sistemą palei 1 metro dolerio kainą, keleivių įsėdimų. Jeigu 3 keleiviai, tai suma pasidalins į 3 dalis, vienam išlipus. Taksistai gali užsidėti taksi ženklą, kai dirba. Mašinos yra kitokios, negu paprastos taksi.
 
Ginklų gaminimo sistema:
Gaminti ginklus gali tik Juodosios Rinkos Atstovai. Visu pirmiausia, ginklų dalis turi atvežti mafijozai kartu su nelegalių prekių paketu. Užlipus ant ginklų gaminimosi pickup'o, turėsite laukti vieną minutę, kol ginklai bus pagaminti. Atlikus šį veiksmą, galėsite pasiimti ginklus.
 
AFK Sistema:
 
yra tam skirtas AFK Sistemą jei nori būti afk turi eiti į toki išskyrtini pastatą už 1min prabuvimą duoda 2xp laukią tokios sistemos nėra.
 
Kontaktai
Serverio IP: GTA-HOST.LT:7575
Team Speak IP: ts.nera.lt
WEB url: http//:sa-mp.us.lt
Serverio Administracija: Music_Doncas || Skripteris PawnoTube
Serverio administracijos skype: zulikas147

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...