Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

nKG.lt - Naujas kaimelų gyvenimas [16:00 jungiamės]


Guest Zero_Max

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3460 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Zero_Max

5dd680a2e4028a3c6a1c3bcbd962cb2088.png


 


 


Apie serverį:


Apie sistemas reikėtų pasakoti tikriausiai ne vieną ir ne dvi dienas, todėl trumpai apie jas. Pati modifikacija rašyta naudojant Mysql R38 kodavimo specifikaciją, todėl serveris veiks dar greičiau, bei stabiliau. RPG - Realaus gyvenimo atvaizdavimas. Serveryje stengiamasi kuo plačiau pateikti realaus gyvenimo istoriją, žaidimo sąlygas. Užsiregistravę neturėsite milijonų rankose, tūkstančių patirties taškų. Visa tai reikės užsitarnauti, užsidirbti ilgai ir kantriai. Visos serverio kainos yra panašios į mūsų kainas. Vienintelis išskirtinumas, ateinant Eurui į lietuvą, serverio valiuta išliks Litai. Branginkime ir puoselėkime tautos palikimą! Pats veiksmas vyks SanFierro kaimeliuose. Viso jų yra keturi. Kiekviename miestelyje svarbūs objektai išdėstyti taip, kad nebūtų sunku juos rasti. Užsiregistravus naujokas pirmiausia turės galimybę susipažinti su pačiu serveriu, jo išore. Tai padarius, rekomenduojama išsilaikyti vairuotojo pažymėjimą. Vairavimo mokykla mini-žemėlapyje pažymėta Z raide. Atlikus vairavimo testą ir jį sėkmingai išlaikius, rekomenduojama įsidarbinti picerijoje. Ją rasite tame pačiame miestelyje, kuriame pradėjote žaidimą. Dirbant picų išvežiotoju, jūs labiau susipažinsite su miesteliais, susipažinsite su naujais žmonėmis. Susikaupus pakankamai patirties taškų, galite ieškotis kito darbo, dalyvauti atrankose ir patekti į darbus su pakvietimais arba pasirinkti mafijozo gyvenimą, platinti narkotines medžiagas, gabenti kontrabandą ar pnš. Plačiau apie naujoko informacija galėsite sužinote žaidime.


 


 


Prisijungimas:


 


21d0f198fbd8a435eebbd6fde3d5254a502.png


 


Serverio prisijungimo principas yra kitokio tipo, kuriame yra pateikiama ir detalesnė informacija. Registruoti žaidėjai, prisijungę šiuo metu ir kita informacija.


 


Spawnas:


 


Sekmingai užsiregistravus mūsų serveryje, atsirasite mūsų serverio naujokų vietoje, saugioje zonoje. Jums bus suteikta sistemos pagalba ir galėsite pradėti žaisti nKG.LT serveryje !


d0d26711c92f522894d5b7442f306920210.jpg


Prisiregistravus naujokų vietoje galėsite rasti serverio apmokymų punktą, kuris aprodys tam tikras būdingiausias serverio vietas - supažindins jus su jomis.


Na, o dabar aprodykime serverio frakcijas. 


 


 


Picų išvežiotojų sistema:


Dirbdami picų išvežiotoju, jūs turėsite galimybę susipažinti su kaimeliais, kadangi tai yra tas darbas, kuris yra pats pirmas naujokams. Jums reikės: Pasiimti motorolerį >> Nuvykti į valgyklą, pasiimti užsakymą >> Važiuoti pas užsakovą ir pristatyti picą. Atliekant visą šį veiksmą, atsisėdus į motorolerį jūs matysite, kiek iš viso esate nuvežęs picų. Bet, užsakymą pristatyti turėsite per nustatytą laiką.


 


 


 


 


Elektrikų sistema:


Tai yra susipažinusiems su serveriu žaidėjams darbas. Jūsų tikslas - važiuoti prie kiekvieno stulpo ir patikrinti jį, ar jis nėra sugedęs. Jeigu sugedęs, jums reikia pasistatyti kopečias ir sutaisyti stulpą. Elektrikų darbas yra svarbus tuom, jog jeigu nors vienas stulpas neveikia, kažkuriam name nebus elektros, gatvės bus neapšviestos.


 


Mafijozai:


Mafijozai, nusikalstamoji grupuotė, kurios tikslas - grobti, reketuoti, pristatyti nelegalias prekes Juodosios Rinkos Atstovams. Plačiau apie prekių pristatymą - Nelegalias prekes pristato fūristai, kai tai tik atsitinka, sandelys papilnėja. Mafijozai iš budėtojo gauna pranešimą, jog reikia vykti pasikrauti prekes. Nuvykus, direktorius ar pavaduotojas pradeda prekių pasikrovimą, kuris trunka penkias minutes. Vos tik Mafijozai pradeda krautis prekes, apie tai informuojama teisėsauga. Mafijozų tikslas - saugiai pristatyti prekę Juodosios Rinkos Atstovams, o policijos - juos sustabdyti.


 


3e1792da9d8a60e58f69f1f6ee0337e8856.jpg


 


 


 


 


Tolimūjų reisų vairuotojai:


Fūristai - bene svarbiausia serverio darbo srytis. Be šių žmogėnų, serveris nebūtų aprūpintas maisto prekėmis, buitine technika, kuru ar prekėmis, kurios yra uždraustos. Jų tikslas yra paprastas, pasiimti užsakymą, prekę nuvežti iš taško A į tašką B ir padėti plėstis serveriui. Su šiuo darbu surišta visa serverio ekonomika.


 


Ligoninė ir medikai:


Patekus į ligoninę, priklausomai nuo sužeidimų, jūs turėsite laukti atitinkamą laiką kol sugis jūsų žaizdos. Kalbant apie medicinos darbuotojus, jūs galite kviestis juos, kad išgydytu jus arba išblaivytų. Iš ligoninės galima išeiti ir greičiau, sumokėjus įstaigai. Taipogi yra išskirtinė mirimo sistema.


 


 


Mechanikai: 


 


Mechanikų sistema yra labai plati, prie jos padirbėta gan stipriai. Mechanikai kaip ir visur - prižiūri serverio tvarką mašinų atžvilgiu, bet nkg.lt serveryje jie turės daug daugiau galimybių. Mašinos tuningavimas užims apie 10 minučių su viskuom. Vienu metu galima tuninguoti tik viena mašiną tuningavimo vietoje. Išskirtinis mašinos perdažymas su Flakonėliu, realiai atvaizduoti visi montavimai [Ratai, nitro, ...] .


Tuningavimo meniu labai platus, taigi mechanikai neliūdės.


 


af0fad8ce0e0e079d015a7f829bd16a4472.jpg


 


d3044437ed05f2d21f3644e6b64c53a3158.jpg


 


Policija:


Serveryje teisėsaugos sričių yra ir kolkas bus tik viena, tai Policija. Ji atsakinga už grobimus, reidus, šturmus, gabenamas medžiagas ir tvarka miestelyje. Policija daug kuom neišsiskiria, bet gi kaip gi aš paliksiu darbą be unikalaus dalyko. Kiekviename darbe yra įdiegta kažkas unikalaus, taipogi ir šiame. Tai būtų tazerio sistema su pašovimų skaičiavimu ir kulkų kiekiumi.


a35d2d05d4776f3e2a80572d5920ae3e887.jpg


 


Taxi:


Serveryje taksistai užima labai svarbų vaidmenį, kadangi dviračių ant visų kampų nebus, o ir mašinų niekas neturės iškarto, taigi teks kviesti taksistus. Taksistai turi išskirtinę taksometrą sistemą palei 1 metro dolerio kainą, keleivių įsėdimų. Jeigu 3 keleiviai, tai suma pasidalins į 3 dalis, vienam išlipus. Taksistai gali užsidėti taksi ženklą, kai dirba. Mašinos yra kitokios, negu paprastos taksi.


 


a6c60af7712a86c8ac9dd2062a4d4b71632.jpg


 


Juodosios rinkos atstovai:


Šis darbas atsakingas serveryje už narkotikų, bei ginklų veiklą. Jeigu jie negamintų ginklų, ginklų serveryje beveik nebūtų, o narkotikai - tai vieninteliai pas juos. Sukurtas visiškai išskirtinis narkotikų poveikis, poveikis labai stiprus, patartina vartoti mažą dozę. Yra išskirtinė ginklų, bei narkotikų pasigaminimo sistema. J.R.A susieti su mafijozais, bei fūristais, jie bendradarbiauja.


 


 


 


Ginklų gaminimo sistema:


Gaminti ginklus gali tik Juodosios Rinkos Atstovai. Visu pirmiausia, ginklų dalis turi atvežti mafijozai kartu su nelegalių prekių paketu. Užlipus ant ginklų gaminimosi pickup'o, turėsite laukti vieną minutę, kol ginklai bus pagaminti. Atlikus šį veiksmą, galėsite pasiimti ginklus.


 


Konteinerių sistema:


 


Serveryje taip pat buvo sukurta knisimosi po konteinerius sistema naujokams. Knisdamasis gali rasti naudingų dalykų, kurie pravers bedarbiams/naujokams. Prie mechanikų miestelio yra 4 konteineriai, priėjus prie vieno iš jų pradėsite knistis. Knistis galima tik kas 1 minutę.


Knisdamasis užtemsta vaizdas ir girdisi šurmulys.


 


f435799d6db9b42c97cf38e48401109c923.jpg


 


Mašinų sistema:


 


Mašinų sistema nkg išplitusi plačiai. Serveryje galima turėti 2 mašinas. Visas mašinos komandas galite pamatyti per /mašina . Mašinos pirkimas - automobilių salone.


Automobilių saloną galite rasti pirmame serverio miestelyje, žemėlapyje tai pažymėta Automobilio ženklu.


 


 


 


Verslų sistema:


 


Verslus serveryje galima pirkti nuo 10.000 patirties taškų. Serveryje yra ~30 verslų, kurie išdėstyti prie visokiausių pastatų.


Verslų informacija atvaizduojama iškart žaidėjui priėjus prie verslo. Žaidėjui nusipirkus verslą pateikiama dar platesnė informacija, kuri atvaizduojama gui lentelėje.


Verslo valdymas visas ant GUI. Verslą galima parduoti serveriui už pusę kainos, nuo pirktos. Galima perrašyti kažkam kitam. Verslo pelnas gaunamas kas 8 valandas,


tik skirtumas tas, kad pelną dar reiks persivesti į savo banko sąskaitą.


 


 


 


Banko sistema:


 


Bankas yra valdomas palei 4 punktus. Operacijų tvarkymą, banko sąskaitos valdymą,banko sąskaitos pinkodo keitimą, bei banko kvito valdymą.


Pirmiausia norint susikurti banko sąskaitą reikia užsisakyti kvitą, ir laukti tam tikro laiko, kol galėsite prieiti prie operacijų tvarkymo. Ten galėsite susikurti banko sąskaitą.


Sukūrus banko sąskaitą su jūsų įvestu pinkodo, galėsite vaikščioti per kitus 3 punktus ir tvarkyti savo sąskaitos duomenis, tikrinti likutį.


 


e697ec0e22adb3fa0403aa36477bedab858.jpg


 


Parkas ir AFK sistema:


Viename iš miestelių yra didelis parkas, kuriame galima, rukyti, sedėti ant suoliukų, pešti žolę. Vidurį parko zonos yra pastatas, kuriame žaidėjai būdami afk gaus tam tikrus pliusus, negu paprastai.


 


 


 


 


 


Aprašytos sistemos neturi didelės įtakos. Kiekvienos sistemos neatskleisi raštu, ją reikia pamatyti pačiam, kad suprastum ar ji šio to verta ar ne.


Ir tai tikrai ne visos serverio sistemos, nėra prasmės rodyti daugiau, kai užtenka pamatyti ir tiek .


 


Prasidėjo atranką į Direktorių Prižiūrėtoją


Kontaktai


Serverio IP: samp.nkg.lt


Team Speak IP: ts.nkg.lt


WEB url: http://nkg.lt/forumas/


Serverio Administracija: Almantinas_Ralistas ir Lukas_Ganjaman


Serverio administracijos skype: almantas1989/lukysnba1


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3460 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...