Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.TKG.LT | Tikras kaimelių gyvenimas!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c76417b1bfda0fafbd55c65eb447274a858.gif


 


Sveiki visi, taigi kaip matote TKG.Lt serveris ir vėl bando prisikelti iš pelenų t.y grįžti atgal į SA:MP žaidimo istoriją ir vėl sužibėti, kaip ir ankščiau. Šį kartą grįžta su šiek tiek pasikeitusi komanda, tačiau vienas asmuo - išliko savininku t.y Arminas, prie jo komandos prisidėjo Tautvis ir Justas ( t.y Big Smoke ). Šį kartą į šį projektą jau žiūrima kiek rimčiau, stengsimės viską pateikti taip, jog galėtumėte žaisti be jokių sutrikimų ar kitų bėdų - stengsimės daryti tik dėl jūsų. Šis projektas bus tikrai neišplautas t.y neparduotas vien dėl to, jei nepasiseks ar bus įvairiausių sunkumų - viskas ateis su savo laiku, tiesiog visko reikia sulaukti geru momentu.


 


Galiausiai atėjo tą diena, kai reikia ir startuoti - ji yra jau šiandieną ! Serveris yra skubiai ruošiamas serverio startavimui, viską darome tik dėl jūsų t.y paruoštas ir helovyno eventėlis, kurio metu privalėsite ir turėsite rinkti šimtus moliūgų ( jų bus apie šimtą ) ir už tai gausite kiekvieną paėmęs prizą. Prizai gali būti nuo administratorių iki tiesiog, tuščio moliūgo. Plačiau apie šią sistemą skaitykite žemiau.


 


 


Informacija apie serverio architektūros ( mappinimo ) darbus :


Šiuo metu šie darbai dar yra kas kartą atnaujinami ir tobulinami. Pasiklausęs Armino ir Tautvio ar galėtu atsiųsti jų kaip pavyzdžių į nuotraukas - jie atsakė ne, tad visi pagrindus sužinos, kur gali būti paslėpti holovyno moliūgai ir kita. Tad kalbant apie architektūros darbų nuotraukas - jie bus įkelti vos startavus serveriui, jog žaidėjai nežinotu kokie darbai jų laukia, o gal jie labai gražūs ir patiks visiems, tai ir pakvies žaidėjų jungtis į serverį ? Niekas nežinome išskyrus pagr. administracija.


Bet kokiu atvėju, kas šiuos darbus atlieka - teko pačiam matyti vieną, juos atlieka labai puikiai.


 


 


Kita svarbi informacija apie vykstančias atrankas, bei kita :


Tuo pačiu noriu iškart paminėti, kad poto nepamiršti - vyksta atrankos į serverio administratorių gretas iki šio sekmadienio t.y iki 02 lapkričio mėnėsio dienos. Administratorių nemokamų komanda yra renkama dar pirmą kartą, o tai parodo, kad jūs turite didelius šansus tapti administratoriumi, o kodėl gi neužpildžius ? Užsiregistruokite į forumą ir būkite vienas iš aktyvesnių, tad turite didesnius šansus tapti administratoriumi : http://www.tkg.lt/index.php?/forum/129-atrankos-%C4%AF-administracij%C4%85/


Taip pat, nenutraukos atrankos dar ir į direktorius ( berods liko vienas ar du postai ), tačiau, kad ir netrukus uždarys jas - nenusiminkite, direktoriai keisis nuolatos, kadangi tikrai nežais visi čia visą laiką. Plačiau rasite čia : http://www.tkg.lt/index.php?/forum/76-atrankos-%C4%AF-darb%C5%B3-direktorius/


 


 


Pagrindinių serverio sistemų aprašymas :


Ties šiuo punku norėčiau pakalbėti apie keletą svarbiausių sistemų, kurių startavimo metu bus ne per ilgiausią laiką t.y kaip helovyno laikina sistema ir panašiai, tačiau žinoma, kad keletą bus ir nuolatinių pavyzdžiui išskirtinių sistemų, kurios nėra tokios paprastos kaip kituose serveriuose arba jos šiame serveryje yra daugiau išryškintos.


 


1-oji mano aprašoma sistema būtų HELOVYNO MOLIŪGŲ RINKIMAS - gal tai skamba gan keistai, tačiau pasidomėjus sistema viskas sueina labai įdomiai. Pavyzdžiui, prisijungiame visi į serverį ir laukiame, kol pagr. administratoriai įjungs mums šią sistemą. Jie įjungs, o mums iššoks moliūgai, jų gali būti apie šimtą, o gal ir daugiau. Moliūgus mes turime paimti ir gausime įvairių prizų, na pavyzdžiui radau moliūgą ( moliūgą gali paimti žmogus tik vieną kartą, jei kas jau jį paėmė - nieko negausite ), o užlipęs ant moliūgo jis nebuvo niekeno paimtas ir paėmęs jį radau Administratoriaus statusą ( pasidarau nuotrauka dėl to ) ir jei neužsideda nusiunčiu pagr. administratoriams ir toliau bėgu kitų moliūgu ieškoti su žaidėjais kitais, taip visi ir gauname skirtingus ir įvairius prizus.


 


2-oji mano aprašoma sistema būtų VAIRAVIMO MOKYKLOS TESTAI - šie testai gal yra panašūs ir paprasti kalbant su kitais serveriais, tačiau praktinis vairavimas jus supažindins pilnai su visais miesteliais, jūs išlaikę jį - žinosite viską, ko dar nežinojote arba išviso nieko nežinoję buvote. Vairavimo mokykloje jūs galėsite išsilaikyti tr. priemonių ir motociklų teises- jas išsilaikę galėsite eiti dirbti į visus serverio darbus, tačiau yra dalykai, už kuriuos teisėsauga jūsų teises galės atimti - teks laikytis iš naujo, o plačiau apie viską - susižinosite žaidimo, bei teisių laikymo metu.


 


3-asis aprašomas mano dalykas būtų PRIŽIŪRĖTOJŲ SISTEMOS - gal tai yra taip pat kiekviename serveryje, tačiau šiame stengsimės išskirti ir šią sistemą, kadangi pats neturiu prižiūrėtojo - apie komandas, bei kitus dalykus, ką prižiūrėtojas gali padaryti ( kaip atsiimti algą ir kitą ) - pasakyti negaliu, tačiau kiekvienas prižiūrėtojas, kad net ir gaujų galės naudotis tam tikrais privalumais pavyzdžiui uždaryti vieną ar kitą frakciją, galės nubausti ir nuimti įspėjimus VIP nariams arba administratoriams, bei direktoriams - čia viskas originalu, tačiau gavau informaciją, kad prižiūrėtojams bus taikoma vis daugiau teisių ir didesnių privilegijų, nei nuolatinės tos komandos.


 


• Galutinai noriu pasakyti, jog šios sistemos gal nėra tokios nuostabios, tačiau jos svarbios. Pats serverio nemačiau, tačiau laukiu jo su nekantrumu, jog galėčiau pamatyti vis daugiau naujovių, gal čia šis serveris kurio ieškojome - to niekas dar nežino.


 


Keletas nuotraukų iš pačio mūsų serverio!


 


85a45977ecc1e237523caa43bb7805bd601.png


 


»TKG.LT MEDIKAI


 


341c39ae8da101522107f0c144bceaf3238.png


 


»TKG.LT POLICIJOS DEPARTAMENTAS


 


565fc4649ff0a6b3bf0c1778e757e3cb602.png


 


»TKG.LT ARAS BŪRYS


 


24a86bae6b721380c325aa69eaefd588262.png


 


»TKG.LT DYLERIAI


 


1a0952b6394d7219ad6930a6dfb29906790.png


 


»TKG.LT FURISTAI


 


9264ca30853b0a39d1f8c86391414289666.png


 


»TKG.LT MECHANIKAI


 


769f94127db45c2005857fd7a05e145051.png


 


»TKG.LT TAKSISTAI


 


 


 


@ Jason_White


 


c7384358eff878da792c392cd2c9a831371.png


Redaguota , nario Tautvex_Adidas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ką žinau. Serveryje egzistuoja darbai kaip teroristai , kekvienas žmogus su pūška rankoje. Kaimeliuose išdygė neaiškus dangoraižiai kai aplink jį stovi kaimo lūšnos. Viskas labai bent jau man nepatiko. Bet sekmės jums gal sutrauksit žaidėjų bendruomene kuriai patinka tokie dalykai. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės ;)

 

Ačiū.

 

 

Ką žinau. Serveryje egzistuoja darbai kaip teroristai , kekvienas žmogus su pūška rankoje. Kaimeliuose išdygė neaiškus dangoraižiai kai aplink jį stovi kaimo lūšnos. Viskas labai bent jau man nepatiko. Bet sekmės jums gal sutrauksit žaidėjų bendruomene kuriai patinka tokie dalykai. :)

 

Ačiū.

 

P.S

 

Šiandien 18:00 valandą serveryje premijų vakaras. IP: SAMP.TKG.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...