Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.TKG.Lt - Tikras Kaimelių Gyvenimas !


Karolis.exe

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3467 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c76417b1bfda0fafbd55c65eb447274a858.gif


 


Bonžiūr sakau visiems ! Po daug mėnėsių, po ilgo laiko pagaliau vėl grįžo TKG.Lt SA:MP tipo projektas.


Šis pavadinimas jau tikrai daugumai žinomas vien dėl to, kad jis bus pirmiau naudojamas pagal paskirtį, galiausiai parduotas ir tad jį valdė visi tie - kas netingėjo t.y vieni įsilauždavo, jį pavogdavo, parduodavo ir panašiai.


 


Po ilgų savaičių sprendimų, po ilgų ir bemiegių naktų pagaliau šis TKG.Lt vardas t.y domenas grįžo į tikro savininko rangas - Armino, galiausiai Arminas nusprendė vėl suburti komandą ir kurti šį projektą. Prie Armino šiame projekte prisijungė Mindaugas, asmuo kuris užsiima modifikacijos darbais ( prie to pačio padeda dirbti ir Arminas ).


TKG.Lt oficialiai atsidarė su nauju žaidimu, naujais administratoriais, nauja komanda 2014-09-28 t.y svetainės startavimo diena !


 


• Serverio sistemų aprašymas :


1. Pirmoji aprašoma sistema REPUTACIJOS SISTEMA IR JOS VALDYMAS - kiekvienas asmuo šiame serveryje turės savo nuosavą t.y asmenišką reputaciją žaidime. Reputacija nebus tokia, kaip yra forume t.y ji bus atskirai žaidime ir bus atskirai forume. Žaidime reputaciją jums galės uždėti žaidėjas su komanda, tuo pačiu įvedęs jūsų žaidimo slapyvardį arba jūsų žaidimo ID numerį jūs gausite reputacijos vieną tašką. Asmuo privalės įrašyti priežastį, už ką uždėjo tą reputaciją. Reputaciją galės dėti jums kas ~ 2-i minutes.


822f3a5eb2353bd54597e3392ba0d517589.png


 


2. Antroji aprašoma sistema PASIEKIMŲ SISTEMA IR JOS DETALĖS - ši pasiekimų sistema šiame serveryje tikrai yra plataus masto t.y galėsite gauti papildomos patirties, serverio valiutos ( pinigų ), o gal suteiks ir kreditų už pasiekimą. Serverio pasiekimai yra trijų rušių : vietos pasiekimai, apsipratusio asmens pasiekimai, bei žinoma daigtų turimų pasiekimai. Vietos pasiekimuose jums reikės surasti tam tikras vietas ( šiuo metu yra vos dvi, tačiau jos nuolat bus pildomos ), apsipratusio asmens pasiekimuose reikės turėti visas teises t.y visų transporto priemonių, tačiau čia yra tik šiuo metu sukurti pasiekimai. Ir galiausiai daigtų pasiekimuose turėsite turėti tam tikrus daigtus savo inventoriui ( pvz.: telefoną, maisto, papildymai ar kita ).


5406dd4bb74405b9ab56b22d10ceecb7349.png


 


3. Trečioji aprašoma sistema MISIJŲ SISTEMA IR JOS DETALĖS - misijos yra taip pat trijų pasirinktų rušių. Galite pirmiausią rinkti banglentės išsimėčiusias po kaimelius, o gal net ir San Andreas visą miestą. Surinkus 10-imt banglenčių jūs gausite tam tikrą prizą t.y gali būti serverio pinigai, patirties taškai, o gal net ir kreditai. Antra galimybė surinkti pinigus t.y turėti rankuose tam tikrą sumą, už tai taip pat galite gauti tokius pat prizus.


4a53437f18f1864a8c953670258de994133.png


 


 Informacija dėl serverio architektinių darbų :


Šiuo metu prie serverio architektūros darbų dirba asmuo Nimas, manau, kad jis iš tiesų daugumai žinomas.


Aprašymo ši skiltis bus iškart papildyta, kai bus pranešti nauji architektūros darbai, kurie atsiras mūsų TKG.Lt serverio modifikacijoje, bei pačiame serveryje. Nuotraukos bus įkeltos, bei bus apie jas padiskutuota, aprašyta ir paaiškinta, kas tai yra, kokiu tikslu daryta ir panašiai.


 


 


• Informacija dėl serverio atrankų, bei galutinė informacija apie projektą t.y aprašymo pabaiga :


Šiuo metu atrankos vykstą į forumo moderatorių postus t.y anketa iš tiesų yra lengva, pagrinde rinkimas vyksta pagal forume praleistą laiką t.y aktyvumą, jūsų pačio kaip asmens reputaciją, bendravimą, bei jūsų pranešimus, gebėjimą nuoširdžiai ir aiškiai komentuoti, reiškti mintis ir kitą.


 


Taip pat, paskelbtos atrankos ir į Emigracijų prižiūrėtojo postą, bei į VIP narių prižiūrėtojo postą.


Anketos taip pat nėra labai sunkios, kadangi norime sulaukti kuo daugiau anketų, pagal viską stengsimės atrinkti asmenis kurie yra tikrai patyrė tiek šiuose postuose, tiek bendravime, tiek prižiūrėtojų pareiguose.


 


Taip pat atrankos paskelbtos ir į direktorių postus, šiuo metu vyksta į Policijos firmos direktoriaus postą.


 


 


c7384358eff878da792c392cd2c9a831371.png


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na palinkėsiu sėkmės Arminui bei visai jo komandai. Tikėkimės, jog šis projektas bus galutinis Armino sprendimas, kadangi vieną kartą visgi reikią sustoti bei apsistoti ilgam.

Butu gerai kad tai butu vienintelis ir paskutinis, kadangi jau juokinga darosi, kiek arme bekurtu tuos projektus jam nesiseka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Butu gerai kad tai butu vienintelis ir paskutinis, kadangi jau juokinga darosi, kiek arme bekurtu tuos projektus jam nesiseka.

 

Galbūt tam yra kažkokios priežastys kurių išvengti nepavykstą.

 

Patarimas iš mano pusės:

  • Prie serverio kodo dirbti vienam bei tobulėti, kadangi šiais laikais šimtaprocentaliai patikimų žmonių vargu ar pavyktų atrasti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3467 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...