Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vLife.LT


Consultation

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3485 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

b248b7f086b5b688ebb1675b48cde7de695.png

Sveiki, truputėli papasakosiu apie "
vLife - Village's Life" projektą. Šis projektas savo veiklą pradėjo birželio mėnesi ir sėkmingai startavo su 79-ių žaidėjų skaičiumi. Viskas ėjosi tikrai gerai, laiko buvo ir panašiai, bet visada atsiranda tam tikrų priežasčių dėl kurių projektas turi nustoti testi savo veikla, todėl vienas pagrindinių administratorių turėjo išvykti į užsienį keletai mėnesių, projekta uždaryti nesinorėjo, tačiau nelabai buvo ir kam jį palikti toliau laikyti, tačiau kas nerizikuoja - negeria šampano. Palikome projektą vienam asmeniui, kuris nelabai sugebėjo išlaikyti projektą, gal buvo laiko stoka ir panašiai. Gryžes iš užsienio, vėl imuosi darbų iš šį kartą pasistengsiu jūsų nenuvilti!

Dabartinė projekto valdžia:
Bruno_Damian [ administracija ]

Bičas [ programuotojas ]

 

5440adfef3e00269b8326203e3947dbb370.png

Apie vLife.lt serverį.

 

Visas veiksmas vyks keturiuose kaimeliuos (MontGomery, Palomino Creek, Dillimore, BlueBerry). Serveryje yra tikrai daug įdomių sistemų ir manau kad jūms nereikės palikinėti serverio dėl tokių dalykų kaip "nebėra ką veikti serveryje" nes mes stengsimės užtikrinti puikų žaidimą, bei visuomet sugalvoti ar įdėti kažką naujo, o miesteliai tikrai šauni vieta naujoms įdėjoms. Modifikacijos pradininkas: Renas_Faustino, ją atnaujino Lukas_Ganjaman. Dabar šios modifikacijos pratesėjas yra Bičas. Taip, manau šia modifikaciją jūs puikiai žinote. Tuščios modifikacijos kurimas užtruktu labai ilgą laiką, tačiau manome kad rezultatą gautumėm ta patį. O ši modifikacija išties tvarkinga, bei manau kad žaidėjams įdomus yra kokybiškas žaidimas, o ne modifikacijos atsiradimo istorija.
 

Įdomybės serveryje

 

» Serverio pradėjimas žaisti bus tikrai lengvas, taip pat jums užsiregistravus ir prisijungus į serverį, bus parodomi apmokymai, kad žinotumėt kur kas randasi, bei nereikėtu blaškytis. Taip pat prisijungus jūms padės administracija įvairiais klausimais. Jūs galėsite pasirinkti savo gyvenimo istorija bei išvaizda, tada gausite tam tikra indelį gyvenimo pradžiai kaimeliuose!

 

» Gaujų sistema bus tikrai įdomi, gaują galės sukurti ne kiekvienas žmogus. Nes serveryje jau gyvuoja dvi gaujos tai "Imperial Gangsters" ir MS-13. Todėl norint įkurti gauja serveryje jūms reikės turėti didelį kiekį patirties, kad galėtumėt kelti reputacija, bei nepalūžti, nes spaudimas tikrai didelis. Galėsite savo gaujai pirkti skinus, turėsite savo zonas, bei galėsite įsigyti kitus patogumus savo gaujai.


» Kaip ir kiekvienas asmuo norėdamas vairuoti tr.priemone turės įsigyti vairavimo licenzija. Jūms reikės nuvykti į vairavimo mokykla, išlaikyti teorinius klausimus ir galėsite sėsti prie praktinio vairavimo miesteliuose. Jums instruktorius paaiškins klaidas, bei išduos pažymėjimą jei jūs būsite jo vertas.

 

» Jūs galėsite įsigyto savo būsta, su įvairiausiais interierais. Visi interierai priklauso nuo kainų, serveryje yra tikrai įdomiu interierų, viskas priklausys nuo jūsų skonio ir finansų. Serveryje puikios sistemos neleis jūsų interierams bugintis, todėl be jokių priekaištų galėsite įsigyti norima gyvenamaja vietą.

 

» Jeigu jūms bus sunku gyventi kaimeliuose ir teks elgetauti, tai kaimeliuose galite rasti konteinerių, kuriuos galėsite apieškoti ir ten rasti užkasti, nes alki jūms reikės būtinai numalšinti. Konteinerį galėsite apieškoti su komanda /apieskoti.

 

» Verslų sistema tikrai įdomi, todėl verslininku galės būti ne betkas. Nes jūsų verslui reikės įmantrios priežiūros, turėsite užsisakinėti prekes ir visa kita priežiūra teigti savo verslui. Jūsų užmokestis nuo verslo pareis kas 30 minučių.

 

 

Serveryje taip pat turėsite kitokios įdomios veiklos, yra įdomi mašinų sistema kurioje atsivers textdraw langas su pasirinkimais. Įvairios fūnkcijos jūsų transportui bei kiti papildymai. Taip pat jeigu jūs norėsite užsidirbti papildomai galėsite vygdyti misijas, pavyzdžiui: ieškoti 15 dolerių įvairiuose vietuose, juos atradus gausite tam tikra užmokestį į savo kišene. Labai įdomi narkotikų sistema, tačiau jeigu norėsite užsiimti narkotikais turėsite būti labai atsargus, nes policija jums akylai stebės, narkotikams atsiradus vyksta kovos prie sandėlio tarp nusikalstamosios veiklos ir teisėsaugos, yra įvairių narkotikų rušių. Jūs turėsite savo ginklų inventorių kuriame galėsite laikyti ginklus, viskas yra saugoma serverio bazėse, todėl ginklai jūms nedinginės.
Jeigu jūs dirbsite darbą su pakvietimu, jūsų direktorius turės labai daug funkcijų, kuriomis galės padaryti įdomesnį darba, visos direktorių komandos rasite paraše: /dpultas. Uždėti / pridėti įspėjimus, išmesti iš darbo, pažiūrėsiu prisijungusiu / atsijungusių darbuotojų informacija ir dar daugiau!


d59c447da016ee0524a2cc4b29216be7268.png

 

Darbai

Policijos departamentas

Medikai

Taksistai

Reporteriai

Mechanikai

Aras

Gaujos

Imperial Gangster's.

MS 13. [ Mara Salvatrucha ]

Taip pat jūs galėsite įsteigti savo norima grupuote.



Serverio atidarymas: 2014-09-28 sekmadienį 19:00
 

Redaguota , nario Lewis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3485 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...