Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomi C# žinantys žmonės


Patrikas King

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3473 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

Sveiki, taigi, pradėsiu nuo įvado. Projektas, pavadinimu RammNet, ieško programuotojo mokančio C# kalbą. Papildomas reikalavimas yra, jog žmogus taipogi mokėtų kurti .dll failus, mokėtų juos kompilinti, 'deobfuscate'inti ir pan. Be viso šito, suprantama žmogus turi mokėti labai gerai dirbti su šia kalba. Trumpai, ieškomi žmonės, kurie minimum gerai yra įvaldę C# kalbą, mokėtų su ja dirbti ir pan. 

 

tFo2W1l.png

 

'RammNet' tai yra maža komanda atrasta 3 žmonių, 2 iš Rumunijos ir 1 iš JAV. Core ir Shadow Doctor K yra tikrieji komandos Apocalypse Modding Team(AMT) įkūrėjai, kuri vėliau pervadinta į 'RammNet' pagal Core ir Ramm.

Komandos pagrindinis tikslas yra ,crack'inti žaidimus ir sukurti vietą žaidėjams juos išbandyti, t.y. sukurti serverius. Komanda turi žaidimus kaip:

 

*7 Days to Die

*Rust

*Life is Feudal

 

Yra planuojama daugiau žaidimų, tačiau nėra didelio pasirinkimo, nes atrasti gan gerą žaidimą ne visada taip lengva. Visada galite pasiūlyti kokį nors žaidimą(būtinai su multiplayer funkcija), ir gal būt tai bus įgyvendinta.

 

Komanda turi fotošoperius, administratorius, įvairių kitų specialybių žmones, tuo tarpu ir 1 C#/PHP koduotoją, tačiau jis nėra toks patyręs ir komanda ieško papildomo žmogaus, kuris tikrai geriau išmanytų kodavimą negu jis pats. Sudėtis:

Patrikas(aš)/Liberty - Fotošopinimas

Ramm - C#/PHP koduotojas, vienas iš įkūrėjų/atradėjų

Core - vienas iš įkūrėjų

Shadow Doctor K - vienas iš įkūrėjų

ir t.t.

 

Komandą sudaro ir kiti administratoriai ir kitų specialybių žmones, tačiau kol kas jų išvardinti negaliu, visų žmonių pareigų šią minutę nežinau. Komanda jau yra susilaukusi visai didelio dėmesio, turime taipogi savo paleidiklį(launcher'į), kurio funkcijas galite sužinoti mūsų puslapyje - www.RammNet.com Prieš kelias savaites jis jau turėjo net virš 3000-ių vartotojų, šią minutę negaliu pasakyti kiek jų yra. Taipogi, komanda pakankamai populiari ir todėl, kad turi sukūrusi ir įvairių žaidimų torrent'ų. 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

Taigi, perskaitę visą tai, nusprendę, jog jūs tinkate šioms pareigoms, esate pakankamai išsimokslinęs, galite man parašyti į skype: bratka146   | Būtinai turite parašyti, jog rašote dėl to.

 

 

PERSPĖJIMAS - PINIGAI UŽ DARBĄ NEMOKAMI.

Susilaukus projekte didelio pelno, liekant pinigų po visų mokesčių už serverius ir kitą, pinigai bus padalinti visai komandai.

 

 

Pagarbiai,

RammNet komanda

Redaguota , nario botagas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pabandyti vistiek galima. Nusprendžiau pradėti nuo man geriausiai žinomos vietos, kurioj galėčiau žinoti. Galbūt žinai vietą, kurioj galėčiau rasti žinančių C#?

 

Jeigų norėtum surasti žmogų, kuris gerai mokėtų C# kalbą, reikėtų dieną ir naktį stebėti internetą ir netik. Prisimink: C# yra viena iš rimtesnių kalbų. Pasižiūrėjus vien į lietuvišką sa-mp pasaulį, galima pamatyti kokie šansai yra atrasti reikiamą asmenį. Žmonės apgaudinėja, atsisiunčia iš interneto gamemod'ą, pakeičia kažką šiek tiek ir sako kitiem, kad tai jų kurta, pastoviai rašomos pagalbos temos, kuriose dažniausiai niekas nepaaiškinama ir tik laukiama, kol bus numestas sutvarkytas kodas.

 

Ir dar vienas dalykas, kuris labai lemia ar tas asmuo norės kartu su jumis dirbti:

 

PERSPĖJIMAS - PINIGAI UŽ DARBĄ NEMOKAMI.

 

Ir šiaip kiek galiu pasakyti, kol kas Lietuvoje informacinėm technologijom dabar mažai kas domisi ir stengiasi toje srityje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės ieškant, bet svetainė man nepaliko įspudžio nieko gražaus bei biški ilgokai krauna ( gal man tai dėl interneto nežinau :c ) 

Pirmiausiai, įspūdžio gal ir nepaliko, kadangi ne aš tą grožį kūriau, tačiau valdžiai tai patinka ir jiem to pakanka. Taipogi, tau krauna ilgai dėl interneto, nes visiems krauna nuostabiai gerai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3473 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...