Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ieškau samp serverio.Butina kad butu atrankos i prižiuretojus


Linas121

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, kviečiu tave ė rpglife.lt smagus serveris, tik kad mažas žaidėjų skaičius, bet mums tai nebeda dažni atnaujinimai, ir tikrai gan dažnai renka prižiūrėtojus, tiuk iš pradžiu riekia palošti savaitę, dvi, niekas negauna tik atėjęs į serverį, nebent serveris dar nestartąvęs :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

FORUMAS ATIDARYTAS ! - http://havanalife.lt

ATRANKOS Į POSTUS ! DISKUSIJŲ FORUME !!

Viskas prasidėjo vieną niūrų vakarą, kuomet aš, Mantas ieškojau "kabliukų" nuo kurių galėčiau rasti partnerį ir pradėti kurti naujos kartos SAMP serverį. Ir radau - tai buvo Tomas, žmogus jau turintis šiokį tokį pagrindą.

Taigi viskas prasidėjo nuo to jog susipažinome labai lengvai, iškart vienas kitą supratom ir mokėjome susišnekėti. Taigi jau Rugsėjo 3 dieną prasidėjo darbas prie svetainės, po svetainės darbų dar ilgai galvojome kurioje vietoje kurti pagrindinį serverio veiksmą, ir po ilgų dvejonių su, Tomu viską gerai apgalvojome ir nusprendėme, kad geriausia serverį įkurti būtų RedCoutry kaimeliuose netoli Los Santos miesto, mūsų pagrindinis tikslas bus sukurti kuo įdomesnį žaidimą jums ir sulaukti kuo daugiau pagyrimų apie mūsų projektą. Norėdami pritapti mūsų projekte jūs turėsite niekuo neišsiskirti iš kitų žaidėjų būti draugišku ir maloniu kitiems, laikytis nurodytų taisyklių.

Keli dalykai apie serverį.

Pirmą kartą apsilankius mūsų serveryje jūsų prašys prisiregistruoti, todėl jums teks įvesti norimą slaptažodį pasiringti lytį, ir išvaizdą. Tuomet jūs būsite supažintas su serveriu, po kelių akimirkų jau galėsite gyventi savo gyvenimą, laikytis teisęs, įsigyti būtiniausius dalykus, pradėti dirbti, o galbūt net ir įsigyti automobilį. (Kad lengviau pradėtumėte žaidimą jums padės GIDAI esantys mūsų forume, "Įvado" kategorijoje).

» Serveryje yra vieną iš geriausių verslų sistemų.

» Serveryje bandomą atkurti kuo realistiškesnį gyvenimą todėl, ekonomika yra labai stipri.

» Serveryje jūs būsite naujokas pirmąsias savo 4 žaidimo valandas, todėl daugybė dalykų jums bus nemokamą arba 50% mažesnė kaina.

» Norėdami pagerinti žaidimo kokybę mes stengiamės išnaudoti kiekvieną SAMP leidžiamas galimybęs todėl mūsų serverio atnaujinimai dažni ir nepakartotini.

» Serveryje yra viena geriausių direktorių sistemų - /dirpultas !

» Serveryje turėsite mob. telefoną kurį turėsite, pakrauti, papildyti saskaitą, ir dar daugiau funkcijų.

» Serveryje norint išlaikyti kuo didesnį rimtumą ir realistiškumą sukurta naujovišką XP sistema, tad jums plėšikaujant ji kone du kartus lėčiau kils, o būnant geru ir taikiu piliečiu, ar dirbant teisėsaugoje, būnant VIP, ADMIN ji didės kone du kartus greičiau !

Kodėl turite ateiti į mūsų projektą ir jame pasilikti?

Manome, jog būsime po laiko vienas kokybiškiausių serverių Lietuvoje. Išsiskirsime savo unikalumu, tiek serverio, tiek svetainės ir forumo veikloje. Visada padėsime žaidėjams bet kokioje situacijoje. Bausime nusižengėlius, surinksime nuostabų žaidėjų ir administratorių būrį, kuris bus vienas galbūt top vietoja ne pirmas bet ir ne paskutinis.

Ką siūlome jums mainais, kad liksite mūsų žaidėjų?

Galite pagalvoti iš pradžių, kad mes esame eilinis serveris, kuris skleidžia tik pažadus - Jūsų žinioms, tokių dalykų čia nėra ir nebus. Mūsų administratorių komanda siūlo nuostabų žaidimą, su nuostabiais nariais ir administratoriais. Čia iš administratorių sulauksite pagalbos mažiau nei per minute, nes visgi serveris Realaus gyvenimo tipo, todėl administratorius ignoravęs narius bus įspėtas,ir galbūt dideli pažeidima padares bus be galimybės sugrįžti. Turime kaip ir kiekvienas taisykles, kurių reikia laikytis, bet šių taisyklių pažeidimas - lygus užblokavimui žaidime arba įspėjimų. Siūlome visiškai unikalias bei nematytas įdėjas, kurių neturi nei vienas serveris ir manome, kad neturės dar ilgokai. Tarkime automobilių sistemos, namų - viskas bus aprašyta žemiau ir galėsite labiau susipažinti. Žinoma, kad mes turime ir direktorius, kurie prižiūri savo firmą - mūsų direktoriai skiriasi nuo kitų savo tvarkingumu, raštingumu. Nemanau ar tai ką pamatysite čia, pamatysite kur nors kitur... Mes tau siūlome - Naują tvarką, gerus laukiančius serverio starto būsimus žaidėjus, išrinktą, patikimą, savo darbą puikiai atliekančią administraciją, ekonomiką, jaukia ir šiltą atmosferą. Naujokai sutinkami ne taip kaip kitur, stengiamės kiekvienam viską paaiškint, aprodyt, nuvežt, pasikalbėt ir padiskutuot. Kiekvieną asmeniškai kviečiame, siūlome. Mes nedaliname Administratorių teisių kiekvienam kuris paprašo ar kažką padaro mūsų naudai. Mes tau siūlome rimtą valdžią su gera bendruomene!

Tad žmogau, ko tu lauki, prisijūnk prie mūsų diskusijų forume ir padėk mums plėstis!

» Tinklapio nuoroda: http://HavanaLife.lt/

» TeamSpeak IP: ts.HavanaLife.lt

» Serverio IP: samp.HavanaLife.lt

» Serverio žemėlapis : Kaimeliai (RedCountry, Los Santos (šiek tiek po starto).)

» SERVERIO IP : samp.havanalife.lt

Serveryje bus dar daugybė unikalių sistemų kurių neaprašinėjama jas galėsite pamatyti žaisdami serveryje, nes visko neaprašysi geriausia pamatyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...