Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RKGP.US.LT - Jau 1 mėnuo.


#Andrius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

b612bc2852d4b427fdf4b93457a0a351428.png


 


Sveiki visi supergames lankytojai ir nariai. Šiandiena jums norėčiau pristatyti kaimelių serveri, kuris jau kaimeliuose yra isikūręs apie mėnesį. Pradinis mūsų gamemodas buvo ganėtinai geras, bet su laiku pradėjo bugintis mysql sistema ir viskas susigadino, persikėle į san fierro taip pat nieko gero nenueikėme, o dabar gryžtame atgal į kaimelius, nes tai vienintele vieta kur galima tikrai praleisti gerą laiką, susirinkti gerą kompaniją ir pasilinksminti su kitais žaidėjais ar kitais naujokais. Mūsų serverio rekordas 40 online, kurį jau senokai suskėlėme. Dabar mūsų forume www.rkgp.us.lt renkami 6 prižiūrėtojai, patariu jums pildyti ir stenktis patekti. Taip pat forume tvirtinu narius kiekvieną dieną ~16:30 iki 22:00, taip, kad jei nepatvirtinsiu neliūdėkite ateis kita diena ir būtinai viską sutvarkysiu, kadangi man pačiam į mokyklą ir sedėt po 8-9 pamokas.


 


Sistemos:


 


Verslų sistema - Tai galima sakyti eilinė verslų sistema. Nusiperki verslą, kurio vėliau valdymas priėjus prie verslo ir paspaudus enter mygtuką. Galima pasiimti iš biznio fondo pinigus, parduoti savivaldybei versla, perrašyti kitam žaidėjui versla ir beabėjo parduoti kitam žaidėjui verslą. Į verslo fonda ateina pinigai per valandą, brangiausias verslas serveryje yra už 50.000.000LT, kuriame duoda 50.000LT/valandą, čia jau vėliasniam laikui padariau, kurį esu pats nusipirkęs, bet bus dar tų verslų.


 


Investicijos, bankas - Jau galbūt kiekviename serveryje yra toke sistema tai investicijos, kažkada vienas geras skripteris padarė ir paliko dalelę viename iš keliu gamemodu. Sistema paprasta, nueini į vyriausybę ir užsisakai norimą investicija pagal savo pinigų kiekį, atsijungus nuo žaidimo investicijos nedidėja, turite būti žaidime arba afk afkzonoje kurią galite rasti /navigacija.


 


Namų pirkimas - Namū pirkimas taip pat paprasta sistema, tik tiek, jog savininkas gali tiesiog per serverį sukurti namą ir jūs jį nusipirkti. Namų pakolkas serveryje yra visuose kaimeliuose, kur lužnos dar dedama, nes po truputi jau plečiu namus į los santos nama, keliu luūžnas, vien dėl to jog būtų smagiau šiektiek žaisti, juk vien kaimeliuose nesivažinėsi, norės apklankyti ir miestus, nes klubai ar mafijos yra už kaimelių ribų.


 


Furistų pakrovimas/iškrovimas, nelegalios prekės - Šio darbo furistai tikrai pasiryže viskam, ypač kai reikia vežti nelegalius krovinius po visus kaimus ir stenktis jog policija taves nesučiuptų, tai dar vienas eilinis ir rizikingas darbas, kuriame tikrai patirsite daug nuotikių, susirasite bendraminčių galbūt vieni iš geriausiūjų galite patapti per keles minutes, nes ant kiekvieno kampo galbūt stovi policija, kiekvieną furistą tikrina ką jis veža, baudžia nusikaltėlius ir žino ką daro dėl kaimelių labo.


 


/ misija paprasta motociklų paieška - Kaimeliuose taip pat yra ne vien žvėjybos ar grybavimo užsiemimai kurie tikriausiai jau nusibodę, bet dabar jau ir /misija. Vykdydami misija turėsite surinkti 3 motociklus, vieną radus iš trijų gausite 10.000LT ir 2000XP patirties, visus suradę šiektiek bus lengviau pirkti mašinas, taupytis ant namo ar verslo, pradėti naudotis /paslaugos ir gyventi mūsų paprastą kaimelių gyvenimą.


 


Laimės valandos - Serveryje papildau yra ir laimės valandos tarp kurias galėsite gauti 2x daugiau algos ir patirties kiekio per minutę. Laimės valandos pas mus trunka tikrai ne po valandą, galbūt šiektiek ilgiau, bet tai vyksta du kartus per dieną, kai galite pasijusti įpatingi ir protingesni nei kiti, kol nėra nieko serveryje galima dirbti, o kai baigiasi laimės valanda galite toliau poilsiauti, žinoma kam dirbti kai per laimės valandas gausi žymiai daugiau visko, taip, kad nepraleiskit progos ir jūs.


 


Trumpai apie serverį ką gausite prisiregistravus ir mažas gidas:


 


  • Serveryje prisiregistravus gausite štai ką:
  • 1. VIP statusą nemokamą 3 valandomis, tai 2x xp kilimas per minutę + 2x alga per minutę.
  • 2. Galėsite pasigydyti nemokamai prie kiekvienos širdutės, kurios yra išmėtytos po visus kaimelius.
  • 3. Galėsite su nuomos mašinomis važinėti kiek norėsite, nes jos naujokams yra visiškai nemokamos.
  • 4. Per visas 3 žaidimo valandas, negalėsite nieko pirkti už kreditus, negalėsite kurti gaujas.

 


Norint pradėti grybauti reikia:


 


  • Prieš grybaujant visų pirma reikia nusipirkti krepšelį kurė galite rasti netoli vairavimo mokyklos kioskelyje, taigi rašome žaidime: /navigacija - svarbios vietos - vairavimo mokykla.
  • Sekantis žinksnis. Reikia nuvykti į vieną iš 4 grybavimo zonų, jas galite rasti /navigacija - pramogos - Grybavimo zona, bus sunumeruota, tai atskirsite manau.

Su laiku bėgant aprašymas pilnės, tai nėra nei pradžia, nei pabaiga.


 


Serverio skripteris/mapperis - Andrius_Juska (susiekimas) 860200793 arba el pastu: [email protected]


Serverio web kūrėjas ir antras serverio savininkas - Modestas_Stasiukas (susisiekimas) skype: samp_man1


Serverio WEB adresas: www.rkgp.us.lt


Serverio IP adresas: gta-host.lt:2221


 


Dar truputis info:


 


Serveryje nedaliname nei pinigų, nei statusų, nei patirties taškų. Tiesiog jei esate naujokas parašote į /admin naujokas, jums bus suteikta emigracija, jei ir neemigruojate, per ją duodama 7000XP ir 50.000LT, tai kaip pasveikinimas jog atvykote pas mus į serverį.


Redaguota , nario *Admin_Juska
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serverio nickai: Andrius_Juska, Edga_Kezaa :DDDDDDDDD Nu tu žiaurus iš Lmg.lt nickus vogia :D Radžis išmokė čiūju :DDD -lugę jūs, bet aš tik sėkmės pasakysiu :DDD

Mano nick Andrius_Juska jau ~5 metus. Edga_Kezza čia paprastas žaidėjas, nežinau ką čia pagalvojai..

 

Net anticheat normaliu nera

Anti-cheatas yra tvarkomas, nes šio gamemodo yra ganėtinai lievas, turiu orginalu FS kuriame yra virš 60 anti cheatu, tik trikia perkurti truputi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 mėnui o žmoniu nėr :D

žmoniū nėra, nes keitėm 2 syk gamemoda, tai po pirmo visi verkė net sunervino ar viską gražinsit, o per kitą dar daugiau dingo, nes kiti pradėjo reklamuot, o mes atostogavom taip galima sakyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  1.  

    nu kai kaimeliuose būvo tai tiek ir žaisdavo bet dabar tai matau :D

    HostName: Laukiami visi naujokai musu serveryje!

    Address:  gta-host.lt:4445

    Players:  0 / 79

    Ping:     16

    Mode:     versija 1.01

    Map:      •San Fierro•

    Tas jau nebe musu. Nupiso kazkoks vaikas :D...

Koks tau skirtumas ar platintas ar ne vistiek losi mulki..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...