Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAMG.LT - Pakeistas pavadinimas iš MG.LT // SanAndreas Miestų gyvenimas // Forumo startas jau 09.01 //


Būmčikas _-_

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3514 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3fa4ee1097620aca19890c1c2e2d0b1575.jpg

 

SAMG.LT - Serveris pradėjo savo veiklą jau 2014-07-29, ir iki dabar stengiamės padaryti kuo didesnį įdomumą žaidžiant mūsų serverije. Niekada negalvojau, kad tiek daug pasieksim ir padarysim tiek daug su "Modifikacija". Nesakau kad modifikacija pilnai daryta nuo 0%(Tuščio lapo), bet dagelis scriptų patys darome. Rugsėjo 1d. bus jau atidarytas forumas, pilnai sutvarkytas, įdiegti hook`ai, sutvarkytas ir nupieštas dizainas. Kodėl darom Rugsėjo 1d. Todėl, kad rugsėjo 1d. visi moksleiviai pradeda savo mokymosi metus, o mes pradedam savo gyvavimo metus sa:mp pasaulyje. Mes neprižadam kaip kiti, kad kažkas nenusiseks, nes reikia to siekti, bandyti, meginti, nors ir nenusiseks, bet vėl pradėsime kilti iš žemumos ir tikėsimės gerų pasiekmių. Tikiesi blogų ? Reiškias tokias ir gausi, bet mes tikimės gerų pasiekimų. Serverio veiksmas vyksta tiek LasVenturas,LosSantos,SanFiero.

 

 

44e6c8bfdbaf5132af07369db3d47699324.jpg

 

Transporto sistema - Kekvienam serverije kekvienas žaidėjas gali turėti po 2 mašinas. Pas mus jis galės turėti net 3 mašinas. Kam skirta 3 mašina ? Trečią mašiną galės pats pasirinkti žaidėjas ir ją pardavinėti, bus pardavimo numeriai. Tuos numerius žaidėjas turės užregistruoti mašinų regitroje, ir numerius turės žaidėjas keisti kas 1 savaitę, tai bus panašiai į garažinius numerius. Numerių pavadinimų bus net 3, ir juos reikės keisti po kažkiek laiko, kurios pamatysite serverije.

 
Namų sistema - Serverije bus leistina turėti tik po 1 namą. Juose galėsite keisti savo baldus, juos stumdyti, nusipirkti seifą ir jame dėti savo sukauptus pinigus, galėsite tobulinti spintą iki 5 lygio, kurioje laikysite savo ginklus ir narkotikus. Namų vidus galėsite nusipirkti už serverio pinigus ar net kreditus. Prabangiausias vidus kainuot visiškai nebrangiai tik 49 kreditus.
 
Verslų sistema - Šita sistema visi žino labai gerai. Verslai gali kainuoti labai brangiai, bet gali atsipirkti daug daugiau negu manėte. Įdomiausia tai, kad gausite pinigus į minutę ir į savo algą, kurią rašys /info lentelėję. Verslai bus kaip maisto parduotuvės, elektronikos, degalinės, mašinų parduotuvės ir taip toliau. Verslą galėsite turėti tik vieną. Prie verslo jum išmes lentelę kurioje galėsite pasirinkti ką jūsų verslas gali gaminti taip kaip Degalinė: Benzinas,Dujos,Dyzelis,Eco benzinas, Eco dujos, Eco dyzelis, Elektra. Kodėl degalinėje bus elektra ? Nes bus kai kurios brangios mašinos varomos elektra, kad nekenkti gamtai. Jos taip pat galės krautis savo mašinas degalinėje. Gaminimas užtruks tam tikrą laiką, ir reikės sumokėti tam tikrus pinigus. Pasibaigus jūsų turimam benzinui arelektros įkrovai, jūs vėl turėsite užsakyti savo degalus ar elektrą.
 
Gaujų bei klubų sistema - Serverije bus dvi gaujos, kurių pavadinimų nenorime atskleisti. Tokių dar nebuvo sa:mp kartoje. Pavadinimai nešlykštus, nerėžiantys akiai, jie patrauklūs ir tinkantys serveriui. Klubai bus serverije ir juos galėsite nusipirkti tiek už serverio pinigus tiek už kreditus. Už serverio pinigus galėsite nusipirkti be jokių pastatų mašinų o tik paprastą pavadinimą serverije. Už kreditus nusipirkę klubą gausite Pastatą ir savo teritoriją, malunsparnį, autobusą, porą mašinų ir porą motociklų, turėsite įstojimo iconėlę, ant kurios užlipę įstosite į klubą. Jeigu jūsų klubas norės turėti ginklų dėžę ją turėsite užsitarnauti. Koks klubas ilgiausiai išlaikys kitą klubą, tas klubas gaus ginklų dėžę. Kodėl reiks išlaikyti ? Nes pamatysim kuris klubas yra stipriausias ir galingiausias serverije.
 
Mokyklos sistema - Tai bus kaip Kolegija, Universitetas, Profesinė mokykla. Norėdamas eiti dirbti į kokį nors darbą reikės gauti diplomą iš šitų mokyklų kaip tikrame gyvenime, kitaip negalėsite dirbti. Policija- reikės treniruotis šaudyti, mokintis vairuoti mašiną. Medikai- Chirurgija ir kiti. Mokyklos darbas bus su Direktoriaus pakvietimu. Dirbti galima bus kaip "Mokytojas(-ą)" "Vyr.Mokytojas(-ą)" "Direktorius(-ė)" "Pavaduotojas(-ė)". Bus "Tarybos komisija", tai jeigu prasižengsite mokyklos taisyklės, jus galės išmesti iš mokyklos, ir vėl tik po kiek laiko galėsite mokintis joje.
 
Medicijos sistema - Tai bus sistema labai įdomi. Jeigu jūs sirgsite sunkia liga kaip "Vėžis", "Skydliaukės liga" jums reikės ją išoperuoti. Tai bus darbas kaip Chirurgas, labai sunkus, nes nuo to priklausys žmogaus givybė. Kai jums išoperuos kokią kūno dalį, jums reikės pagulėti ligoninėje ar nuvykti į "Sanatoriją".
 
Darbo kontrakto sistema - Tai jūs įsidarbinę į kokį nors darbą jums direktorius suteis darbo kontrakto sutartį, nuo kurios priklausys kiek laiko turėsite išdirbti šitame darbe, ir jeigu išeisite iš darbo niekur negalėsite dirbti kol nepasibaigs kontraktas. Jį direktorius gali mažiausiai uždėti 2 dienas.
 
Sanatorijos sistema - Čia žaidėjai galės važiuoti su šeimos klinikos siuntimais ar sunkios ligos sirgimais. Ten juos galės gyditi tiek profilaktiškai tiek vidaus reikalais. Tenais bus darbas kaip "Masažistė" "Psyhologė" "Direktorius" "Pavaduotojas" "Vyr.Gyditoja" "Vyr.Gyditojos pavaduotoja" "Seselė" "Vyr.Seselė" "Logopedė".
 
Ligų sistema - Serverije galėsite sirgti visokiomis ligomis kaip "Kiaulių gripas" "Paukščių gripas" "Vėžiu" "Skydliaukę" ir visokiomis ligomis kurias sergate ištikro. Bus vaistinė ir joje galėsite nusipirkti vaistų jeigu turėsite šeimos gyditojos įšrašą, tada galėsite nusipirkti stipresnių vaistų, kad greičiau pagydumėte.
 
Vaistų knigelės sistema - jeigu sirgsite sunkesniomis ligomis jums reikės ir geresnių vaistų kuriuos turės jums išrašyti šeimos gyditoja. Jeigu neturėsite išrašo jūs negalėsite nusipirkti stipresnių vaistų, tik galėsite nereceptinius vaistus.
 
Banko sistema - Banko sistemos darbas yra pakankamai įdomus. Jie turės vežti pinigus į banką ir apsaugoti su apsauginiais tam, kad perveštų saugiai pinigus į banką ir, kad gauja jų nepasisavintų. Jeigu gauja užgrobia banką, tai banko darbuotojus gali pasiimti kaip įkaitais, tik dėl to tam, kad būtų įdomiau grobti banką.
 
 
491ebdd94b0a5dbb550e196e82a074a0648.jpg
 
Serverio darbai:
  • Policijos departamentas;
  • Medikai;
  • Fūristai;
  • Narkotikų prekeiviai;
  • Ginklų prekeiviai;
  • Taxistai;
  • Mechanikai;
  • Šeimos gyditoja;
  • Gaisrininkai;
  • Bankininkai;
  • Apsauginiai;
  • "****" Gauja;
  • "****" Gauja;

 

Sanatorijos darbai:

  • Vyr.Gyditoja;
  • Vyr.Gyditojos pavaduotoja;
  • Masažistė;
  • Psyhologė;
  • Logopedė;

 

Mokyklos darbai:
  • Mokytojas(-ą);
  • Vyr.Mokytojas(-ą);
  • Tarybos narė(-ys);
  • Vyr.Tarybos narė(-ys);
Redaguota , nario Šnekorius :*
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sekmės žiūrėsim kaip seksis. ;D

Ačiū :)

 

Vienos raidės reikšmė pakeista, bei išimtas žodis Lietuvos ( L ).

Pažiūrėsim kaip po 3 miestus lakstys visi. :D

Nieks nelakstys, jeigu toliau tobulinsim modifikacija. Ir + tenais miesteliai, čia miestai. Didelis skirtumas tarp miestų ir miestelių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3514 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...