Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LittleBay - Sugrįžta ?


J'Split

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3497 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visų pirma sveiki visi, o visų antra noriu pranešti tai jog vėl grįžta LittleBay.LT projektas, kadangi taip jo ir nebaigiau o kaip yra patarlė viską ką pradėjai turi ir pabaigti nusprendžiau pabaigti šia modifikacija taigi su ja buvau nustojas dirbti kai man pasiūlė eiti į kitą projektą, na iš tiesų ten kvailokai padariau kad išėjau galėjau čia likti būčiau jau prie pabaigos buvęs, bet ką jau dabar iš klaidų reikia mokintis. Taigi trumpai apie LittleBay veiksmas vyks ne kokiame tai mieste ar miestelyje, miesteliuose. Tačiau kursime visiškai naują miestą skamba kiek keistai ? na visų pirma miestas bus statomas per keleta kaimelių, per laukus ir pati jo vietovė yra maždaug tarp San Fierro ir Las Venturas miestų taigi viena miesto dalis ribosis su Las Venturas o kita su San Fierro miestas iš tiesų bus gan nemažas, tačiau darbas turėtų atsipirkti ir kaip sakoma pagyvensim pamatysim turėtų šis tas gautis, kadangi serveris bus aktyviai atnaujinamas, bus perkamos reklamos ir patys šiek tiek reklamuosime jį, dėsime unikalias, niekur nematytas sistemas vien tam jog būtų malonu žaisti, serverio procentas šiuo metu yra tarp 7 ir 10 procentų kolkas yra mažokas, bet jeigu darbai vyks sparčiai galėsime tikėtis vis geresnių rezultatų, nebėgstu rašyti eilių ar poezijų tiesiog jeigu susidomėsite ir norėsite kažko naujo, jeigu ne tai ką dabar tiek jau to.

 

Greitu metu išrinksime globalų moderatorių kuris galėtų padėti serveriui plėstis, taip pat turėtų laiko sukurti svarbias temas, bei skilčių taisykles, taigi jeigu susidomėjote prašome registruotis forume, šansų turite visi.

 

Taigi mūsų svetainė (laikina, vėliau bus su .lt galūne) www.Littlebay.Roleplay.lt

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3497 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...