Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RPGLIFE.LT - 2014/08/26 EVENTŲ IR PREMIJŲ VAKARAS 20 VALANDĄ


KliuSiuS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

309c571da6e222d23a6d88c246f78ce2446.png


 


RPGLIFE.LT - Gaisrų sistema. Serveryje dažnai užsiliepsnoja pastatai, ar žaidėjų turimi namai. Aišku supleškėti jie negali, tačiau žmogus priėjęs prie ugnies per arti, užsiliepsnos, ir galiausiai numirs. Namus gesinti privalo gaisrininkai. Šis darbas yra su direktoriaus pakvietimu. Kai užsiliepsnoja namas, ar koks nors, pastatas gaisrininkams į raciją būna pranešima - "[RACIJA] - Užsiliepsnojo namas / pastatas, turite tiek ir tiek laiko užsigesinti jį važiuokite į tą tašką kuris pažymėtas geltonu tašku, žemėlapyje". Nuvažiavę ir užgesinę gauna tam tikrą kiekį pinigų. Kadangi sistemas žiūrėjau vienas, tai tiek daug nuotraukų daryti negalėjau, tiesiog nebuvo laiko. Viršuje išmes juostelę, kuri bus apytiksliai 2 minutes, kol užgesinsite gaisrą jį užgesinęs gausite pinigų.


 


RPGLIFE.LT - Eventų sistema. Serveryje administratoriai dažnai rengs įvairiausius eventus. Į kuriuos atsiteleportuoti galėsite savo noru. Parašę žodį /ievent ir administratoriaus idą žaidime. Į renginį galėsite teleportuotis tik vieną, kartą, arba tol kol baigsis vietos. Nuotraukas išvysite žemiau.


 


RPGLIFE.LT - Biliardo sistema. Serveryje galėsite žaisti biliardą, klube prie groove street rajono, priėję prie biliardo stalo, paspausite enter, tuomet nusitaikysite į pagrindinį baltą, kamuoliuką, palaikę enter, tam tikrą laiką nustatysite smūgio stiprumą, kokiu smūgiu norite mušti, ir panašiai. Po kiekvieno smūgio turėsite paspausti pelės mygtuką, kad patvarkytumėte lazdos galą, jeigu žaisite vienas, mušti kamuoliuką galėsite tik vieną kartą, jai dviese galėsite tol kol visi kamuoliukai bus įmušti. Vėliau užlipę ant pick'upo galėsite nusipirkti kamuoliukų.


 


RPGLIFE.LT - Banko plėšimo sistema. Serveryje gaujos galės plėšti bankus, atsistojęs banke lyderis, turės stovėti 10 minučių laikydamas "alt" mygtuką, jeigu per tą laiką jį kažkas nušaus, banko apiplėšti nepavyks, jai pavyks - tuomet kiekvienas narys privalės pasiimti po vieną maišą, su pinigais ir vežti į gaujos būstinę, kur turės padėti maišus. Kuo daugiau narių tuo daugiau pinigų, gaus grupuotė. Tačiau jeigu gaujos narys mirs su maišu, pinigai bus prarasti.


 


RPGLIFE.LT - Žolės auginimo sistema. Serveryje žaidėjas nusipirkęs žolę, ją auginti galės savo paties namuose, nusipirkęs sėklų iš dylerių, pasodinęs jas savo namuose ir laistydamas 2 savaites iš eilės, jeigu žaidėjas nepalaistys savo žolės per 30 valandų nuo paskutinio laistymo, žolė nuvys, ir žaidėjui teks ją augintis per naujo, iš naujų sėklų. Jeigu nenuvys tuomet žaidėjui po 2 savaičių išdygs lygiai 200 gramų žolės, kurią jis galės /pūsti arba pardavinėti, kitiems žaidėjams.


 


RPGLIFE.LT - BMXERIŲ  sistema. Serveryje naujokai galės mėgautis įvairiausiomis pramogomis, važinėti dviračiais, autobusais ir panašiai. Dviračių sistema bus įdomesnė. Kiekvienas naujokas įsidarbinęs į bmxerius galės važinėti po miestą, šokinėti ant pastatų, vežiodami kuprines, užšokę ir padėję kuprinę žaidėjai gaus 1xp tašką ir atsitiktinį kiekį pinigų iki 25 litų.


 


RPGLIFE.LT - Biznių sistema. Serveryje galėsite turėti tik vieną biznį, ant to pačio vartotojo. Visame serveryje yra tik 30 biznių. Serveryje biznių pelnas auga kas 1 minutę. Po 10 litų ar panašiai, reikia tobulinti biznių efektyvumą, tai yra lygius kurį patobulinus vienu lygiu gaunate 1 litu daugiau į minutę, kartais pasitaiko 15 litų biznis su 0 lygiu, kartais mažesnis. Taipogi privalote darbuotojus aktyvuoti, ta prasme patvarkyti kas 24 valandas, nes jų produktyvumas nukris, ir jūs negausite pelno.


 


RPGLIFE.LT - Namų interjiero tobulinimas. Žaidėjai nusipirkę namą galės tobulinti jo vidinę išvaizdą, paplodami nemažą pinigų sumą. Vidaus išvaizdų bus 7, pasirinkę vieną galėsite apžiūrėti, ir panašiai kaina už jį bus parašyta. Todėl ir iš lūšnos bus įmanoma pasidaryti išvaizdingą namą [ iš vidaus ].


 


RPGLIFE.LT - Namų dingimas. Žaidėjai, nusipirkę, namą, ir per 2 mėnesius nesumokėję mokeščių neteks namo. Namas pradings, ir atsiras ant serverio, kaina bus tokia pati kokia buvo patį pirmą kartą, kai jis buvo parduodamas.


 


RPGLIFE.LT - Lygių sistema. Serveryje vietoje eilinių patirties taškų [ xp ], bus lygiai. Jie kils pagal prabūtą laiką, į darbą bus galima eiti nuo 0-linio lygio, tačiau algos kils pagal jį. Biznį / namą bus įmanoma įsigyti tik nuo antro lygio, lygis kils pagal prabūtą laiką serveryje, paviždžiui žmogus serveryje prabūna 10-imt valandų gauna pirmą lygį, žmogus prabūna 25 valandas gauna antrą, tada gali įsigydti biznį / namą.


 


RPGLIFE.LT - Kuprinės sistema. Serveryje nuolatos turėsite nešiotis kuprinę, ją atvaizduos parašiutas. Kai turėsite kurpinę, ant nugaros galėsite rašyti /k joje, galėsite pasidėti savo turimus ginklus, gėrimus ir panašiai. Kai neturėsite kuprinės, būsite ją paslėpęs, ar pasidėjęs namuose, /k komandos naudoti negalėsite.


 


RPGLIFE.LT - Darbų be pakvietimų algos. Serveryje darbai be pakvietimų bus nuo 0-linio lygio. Kas 30-isdešimt minučių, į banką gausite po 300-imtus litų. Tačiau norėdami gauti pinigus, turėsite neatsijungęs pražaisti 30-isdešimt minučių, kitaip algos negausite. Prabuvę 30-imt minučių, gavę algą šone išvysite tekstą *Gavote 30-imties minučių atlygį iš darbo fonto [ 300 litų ].


 


RPGLIFE.LT - Darbo kontaktų sistema. Serveryje ant darbų su pakvietimais bus 3-ijų dienų kontraktas, kurį pasirašę iš darbo negalėsite išeiti 3-is dienas, po kontrakto pasirašymo. Darbuose be pakvietimų kontraktas bus 3-ijų valandų. Jai būsite atsijungęs, kontrakto laikas, neis.


 


RPGLIFE.LT - Automobilių akumuliatorių sistema. Automobiliai kaip ir realybėje turės akumuliatorių, kuris galės išsikrauti, ir aišku jūs, automobilio savininkas galėsite jį pakrauti per 5 minutes, akumuliatorių rodys prie spidometro. Jeigu jis bus visas raudonas, bus užkrautas, jai tuščias, reiškes išsikrovęs.


Šiek tiek nuotraukų.


e48a0829d63d03df8c605449dfbefe13261.png


54796584c76d76a222a600bacc7228e8454.png


f356e518684843ab34e5afbeaf4459f0615.png


 


 


30ffbe19c12298b546fab7f33eac4d2f337.png


 


RPGLIFE.LT - Gaujų zonos. Serveryje gaujos galės užsikariauti savo gaujų zonos, iš to jos gaus reputacijos taškus. Norint pradėti gaujos zonos puolimą zonoje turi būti 4 gaujos nariai, jeigu tos gaujos nariai, kurios zoną grobia, tos gaujos nariai jų nenužudys per 7 minutes, tada gaują iškovos užgrobėjai. Jeigu nužudys ir užlips ant zonos grobimo pickup'o, atsikovos savo zoną, ir sekantį kartą kita gauja galės grobti tą zoną tik po 1 valandos.


 


RPGLIFE.LT - Gaujų paketai. Serveryje gaujos kiekvieną dieną 21:00 galės kovoti dėl ginklų / žolės / reputacijos paketų. Kurie atsiras las-venturas mieste, važiuojant nuo los-santos, į las-venturas pagrindiniu greitkeliu. Prie sandelių. Gaujos narys užlipęs ant paketo turės nemirti ir prie jo bėgioti 30 sekundžių, kad ant jo neužliptų kitos gaujos narys arba saviškis, kitaip jie kovos per naujo, kol galiausiai užlipęs narys, prabus prie paketo 30 sekundžiu, ir ant jo neužlips kitas. Paėmę vieną paketą gaujos nariai laimės 5 reputacijos taškus.


 


RPGLIFE.LT - Gaujų reputacija. Serveryje gaujos reputaciją išsikovoti galės žudydami kitų gaujų narius, užsigrobdami gaujų zonas, ar imdami paketus. Kai gaujos narys nužudys civilį jų gaujai atsiminusuos 2 reputacijos taškai kai nužudys priešą prisidės 1 reputacijos taškas, kai paiims paketą prisidės 4 reputacijos taškai. 


 


a85a3c24be7a0f32418252045c76ba1f899.png


 


RPGLIFE.LT - Administratorių sistema. Administratoriai turės komandą /aod kuria galės naudotis norėdami pradėti / baigti darbą. Išjungę /aod rėžimą jie negalės naudoti administratoriaus komandų, teikti pagalbos žaidėjams, ar panašiai. Administratorius įjungęs /aod rėžimą galės teikti pagalbą žaidėjams, teleportuotis pas jį, rinkti pagalbas, būti su aod, už tai eina laikas, kiekvieną savaitės galą, bus įmanoma pažiūrėti kiek administratorius prabuvo su įjungtu /aod rėžimu, kiek pagalbų surinko ir panašiai. Administratoriai galės rengi eventus naudodami komandą /eventas [pavadinimas] [dalyvių skaičius]. Bus įmanoma dalinti kulkas, kas tam tikrą laiką naudojant komandą /lgun, prie pat esantys žaidėjai gaus po 50 shotgun ir deagle, ši komanda skirta deathmatch eventams. Taipat bus įmanoma dalinti parašiutus naudojant komandą /lpar, ši komanda dažniausiai naudojama išlikimo eventuose, šuoliuose su parašiutais, ar panašiai. Daug daugiau išvysite atėję į serverį.


 


83b8c20da16432dddb8adc5233566282400.png


RPGLIFE.LT - Darbai su pakvietimais.


Vairavimo mokykla 0-linio lygio,


Medicinos departamentas 0-linio lygio,


Taksistai 0-linio lygio,


Gaisrininkas 0-linio lygio,


Fūristai 0-linio lygio,


Mechanikai 0-linio lygio,


Samdomi žudikai 0-linio lygio,


Skelbėjai 0-linio lygio,


S.W.A.T 0-linio lygio,


Dyleriai 0-linio lygio.


Darbų nuotraukos - http://imgur.com/a/fu9bR


RPGLIFE.LT - Darbai be pakvietimų.


Pašto darbuotojas 0-linio lygio,


Picerijos darbuotojas 0-linio lygio,


Autobusų vairuotojas 0-linio lygio,


Šlavėjai 0-linio lygio,


Los-Santos geležinkeliai 0-linio lygio,


Bmx'eris 0-linio lygio,


Šiukšlevežiai 0-linio lygio,


Pilotai 0-linio lygio,


Pakrantės apsauga 0-linio lygio.


 


 


 


• Serverio IP: SAMP.RPGLIFE.LT 


• TEAMSPEAK IP: TS.RPGLIFE.LT 


• VARTOTOJO VALDYMO PANELĖ: HTTP://WWW.RPGLIFE.LT 


• FORUMAS: HTTP://WWW.RPGLIFE.LT/DISKUSIJOS 


• SKYPE: SAMP.RPGLIFE


 


 


 


 


 


2014/08/26d   20H EVENTŲ IR PREMIJŲ VAKARAS


 


 


 


http://www61.zippysh...57682/file.html - SKYPE BOTAS, jei norit prisidėti bent mažyte dalyte ir padėti mum plėstis paleiskite jį, kuo daugiau reklamuosim, kuo daugiau žaidėjų ateis šiandien per premijų vakarą, tuo daugiau prizų išdalinsim.


Redaguota , nario Matūlė
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

http://www61.zippyshare.com/v/66457682/file.html - SKYPE BOTAS, jei norit prisidėti bent mažyte dalyte ir padėti mum plėstis paleiskite jį, kuo daugiau reklamuosim, kuo daugiau žaidėjų ateis rytoj per premijų vakarą, tuo daugiau prizų išdalinsim.


Redaguota , nario Matūlė
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ATRANKOS/LINKSMA KOMPANIJA/ NAUJAS DIZAINAS/ BEST GM/ >> 2014.08.28 STARTAS. PLAČIAU : http://www.supergames.lt/topic/190727-rgyvenimaslt-realus-gyvenimas-oficialus-apra%C5%A1ymas/

tuoj ateisim reklamint i jusu serva jei taip darot ir lendat kist savo reklama ten kur nereike

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...