Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RGyvenimas.lt | Realus gyvenimas ! | Oficialus aprašymas.


Yogho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2b58b66785e38a2fbd270fa28a3e651a38.jpg

 

Serverio IP: 77.241.206.30:7151

TS IP: 185.5.52.156

Radijas: radiją rasite forume

Tinklapis: www.RGyvenimas.lt

 

 

Rgyvenimas.lt- Tai sa-mp projektas,  kuris yra pradėtas kurti jau 2013 metuose. Šiuo metu jo veiksmo vieta yra San Fierro miestas, o stilius GRP. Pasirinkome šį stilių, nes Lietuvoje jis yra geriausiai suprantamas, bei jame galima sulaukti daugiausiai žmonių. Nors stilius yra GRP, nes pažadame, kad serveryje rasite įdomių sistemų, gražus map darbus, bei daug kitų įdomių dalykų, kurių nerasite niekur kitur.

 

Rgyvenimas.lt-Projekto istrorija- Viskas prasidėjo nuo vieno žmogaus- Dainoro. Jis buvo šio projekto ir modifikacijos pradininkų. Jam sekėsi gan neblogai, projektas sulaukė nemažo lankomumo, bet ne visų nervai gelėžiniai. Dainoras projektą pardavė 2014 metais. Pardavė ne bet kam, o Ernestui (Divito) ir Gintarui. Šie du žmonės projektą toliau plėtojo, tobulino ir netgi pasiekė 42 žmonių rekordą. Galbūt tai nėra įspūdingas rezultatas, bet ir nėra prastas. Šiek tiek vėliau, jie nusprendė parduoti projektą ir galiausiai jis atiteko man (Yogho) ir mano draugui Kewin’ui. Nuo to laiko, kai perimėm projekto valdymą buvo šiek tiek nesklandumų, bet dabar viskas yra tvarkoje ir projektas yra plėtojamas. Modifikacija (Dainoro) yra tobulinama kiekvieną dieną.

 

Rgyvenimas.lt-Kodėl mes?- Manome, jog skiriamės nuo kitų projektų, nes MES bandome sukurti unikalią, nematytą modifikaciją, kurioje kiekvienas žaidėjas galėtu viską tinkamai suprasti ir Joje linksmai, užtikrintai žaisti. Žaisdami Mūsų projekte, Jūs tikrai negalėsite nusipirkti paslaugų (administratoriaus postų ir pan.), tai reikės užsitarnauti, (aktyviai žaisti bei suteikti didelę pagalbą naujesniems žaidėjams). Mūsų serveryje – yra VISI LYGŪS! Daugybėje serverių Jūs galite tiesiog ateiti ir nusipirkti bet ką (ko Jūsų širdis geidžia). Čia Jūs to padaryti tikrai negalėsite, tuo ir serveris tampa patrauklesnis  bei savaime aišku, kad žaidimas tampa dar įdomesnis.

 

Rgyvenimas.lt- Tikslas- Mūsų projekto tikslas yra sukūrti unikalią, bei visiems prieinamą modifikaciją, kuri patiktu visiems žaidėjams.  Nors pradėdame daryti nuo pačių papraščiausių dalykų ir galbūt iš pradžių nieko įspudingo nepamatysite,  mes stengsimes jus sužavėti su kiekvienu atnaujinimu. Norime pradėti nuo paprastumo ir siekti aukštumų. Be to, mes norime, jog kiekvienam projekto nariui patiktu tiek projekto forume, tiek serveryje- mes norime visur sukūrti jums jaukią ir malonią atmosferą.  Dar vienas iš tikslų- turėti stabilų žaidėjų skaičių. Mes nenorime siekti didelių rekordų, nesvajojame apie nerealius skaičius, bet stengsimes surinkti padorų žmonių skaičių serveryje.

 

Rgyvenimas.lt- Miestas- Visas veiksmas vyks viename iš San Andreas miestų- San Fierro. Pasirinkome šį miestą, nes šis miestas yra visiems gerai žinomas, tiek visai administracijai, tiek daugeliui žaidejų. Vienas iš svarbesnių faktorių- pati administracija norėjo kurti šiame mieste. Mes norime ,,atgaivinti‘‘ šį miestą, atnešti jam naujovių, naujų architekturos darbų, bei kitų dalykų, kurių jus dar niekur neesate matę.

 

Rgyvenimas.lt- Administracija- Projekto administracija bus renkama kruopščiai, ilgai, bei su apklausomis. Pirkti administratoriaus postą galėsite tik mažiausio lygio, didesnių lygio administratoriai nebus parduodami. Taigi, galima sakyti, jog projektas yra kuriamas ne dėl pelno, bet tik dėl pačių žaidėjų. Administracijos tikslas – padėti, bet kada ir, bet kokiam žaidėjui bei palaikyti gerą atmosferą serveryje. Administratoriai bus griežtai prižiūrimi,  tam, kad darytų kažką vardan projekto.

 

Rgyvenimas.lt-Modifikacija- Kaip ir minėjau, mūsų tikslas paprastumas ir įdomumas, todėl mes galime jums pristatyti viena iš įdomiausiu GRP serverių, kuris sparčiai tobulėja! Prašnekant apie modifikaciją, pagrindo modifikacijos autorius - Nežinomas, editorius - Dainoras, kurio darbą perims projekto skripteris. Pasakius žodį "Editinta" jus neišsigąskite, kaip ir minėjau tai vienas įdomiausiu GRP serverių, kaip ir minėjau kuris sparčiai tobulėja! Buvo išrastas pirmas dviratis, o daugiau jį visi tobulino.

http://www.part.lt/img/7c8503dcc806ff444394eaf74d7123a6674.png

 

1b57790394a6206791ced83d3670184f869.png

 

Rgyvenimas.lt- Transportas-  Uždirbę pinigų, kiekvienas žaidėjas galės nusipirkti savo nuosavą transporto priemonę. Norėdami ją nusipirkti, visų pirmą turėsite nuvykti į mašinų turgų. Ten jus galėsite pasirinkti vieną iš trijų mašinų stilių: paprastos mašinos, sportinės mašinos, motociklai. Pasirinkę vieną iš stilių, galėsite atrinkti norimą mašiną. Pasirinkę norimą transporto priemonę, galėsite ją nupirkti. Nupirkę visą informaciją galėsite rasti parašę- /masina.  Ten jus galėsite pasižiūrėti jūsų transporto priemonės būseną, kokį kuro tipą naudoja, rasti transporto priemonės vietą, bei visą kitą. Be to, galėsite transporto priemonę parduoti, tiek žmogui, tiek serverio savyvaldybei ( aišku už tokį pardavimą gausite mažiau pinigų).  Be pardavimo, galėsite ir tiesiog atiduoti savo transporto priemonę kitam žmogui.  Po nusipirkimo, jums reikės visų pirmą užregistruoti savo mašiną, kitaip teisėsauga galės jus stabdyti ir duoti baudą.  Be registracijos, jums reikės savo transporto priemonę apdrausti tame pačiame garaže, nes kitaip sudaužius ją jus negausite jokio atlygio ir patiems už savo pinigus reikės remontuoti atomobilį. Draudimą jums reikės kas kažkiek laiko per naują pirkti, nes jo galiojimo laikas baigiasi. /masina > Bagažinė Taip pat serveryje yra bagažinės sistemą, kurioje jus galėsite ginklus, narkotikus, bet visų pirma ją reikės įmontuoti į mašiną ( 1.000LT )

http://www.part.lt/img/ec7cbff9417f9ae053215a6d0e25da09804.png

http://www.part.lt/img/4762c5306ff01d51e735249a52c31fbd661.jpg

http://www.part.lt/img/f307567814f625c6a67395866bcf4827645.png

http://www.part.lt/img/53ad92c3c76ea1609bac9557a4155409675.png

http://www.part.lt/img/5ed84bf69ca400e5dd6ccc298dd912e2313.png

http://www.part.lt/img/de73270184ca2935e02e0221a6536374331.png

 

Rgyvenimas.lt-Namai- Visame San Fierro mieste bus išdėstyti namai. Norėdami nusipirkti namą, jums reikės turėti  100 XP taškų ir be abejonės reikiamą skaičių pinigų. Norėdami nusipirkti namą, jums reikės užlipti ant namo ženkliuko ir paspausti [ENTER]. Nusipirkę namą, įeję į vidų galėsite valdyti jį su komanda- /namas. Norėdami atrakinti namą, jums reikės parašyti - /nraktas. Name jus galėsite pavalgyti, išsaugoti savo žaidimą, bei padėti pinigus į namo seifą. Namą bet kada galėsite parduoti tiek žaidėjui, tiek serveriui ( aišku kam parduosite, nuo to priklausys pardavimo kaina). Taipogi galėsite namą tiesiog atiduoti- padovanoti bet kam. Be viso šito, jus galėsite remotuoti savo namą. Kai suremontuosite namą, jus pakelsite namo lygį ir namas turės gražesnį bei didesnį vidų. Kiekvienas aukštesnis lygis jums kainuos daugiau. Kai jus pasieksitedidžiausią lygį, jums bus parašyta, jog daugiau tobulinti/remontuoti namo negalėsite.

http://www.part.lt/img/4efbf0e7526c42bccaba89ffdfedb51e343.png

http://www.part.lt/img/2edf91c6590f5bc4bfc57b1d24e8c4aa615.png

 

Rgyvenimas.lt-Garažai- Tai puiki vieta jūsų transporto priemonei saugoti. Garaže galėsite laikyti bet kokią savo nupirktą automobilį. Serveryje garažu bus tikrai nemažai, tad jų užteks visiems. Nusipirkę garažą, jis priklausys tik jums ir daugiau niekas jo valdyti negalės.

http://www.part.lt/img/04e55c6a1ac3dddd1635e5567a84a866214.png

http://www.part.lt/img/b55fbac9856b3d924cc31dbd3e5b54f4558.png

 

Rgyvenimas.lt-Verslai- Visame San Fierro miese bus išdėstyti  verslai, taip pat kaip ir namai.  Jai jus nemiegstate dirbti, turite daug pinigų- tai puikus būdas investuoti savo pinigus į verslą, o vėliau nedirbant gausite pinigų. Norėdami nusipirkti verslą, visų pirmą jums reikės surinkti reikiamą pinigų sumą. Kai turėsite pinigų, jums reikės nuvykti į parduodamo verslo ženklelį ir paspausti [NUM4] – taip nusipirksite verslą. Nusipirkę verslą jus galėsite jį valdyti. Valdyti galėsite paspaudę [NUM4]- jums bus parodyta gui lentelė, kurioje galėsite pasirinkti opciją. Galėsite parduoti verslą kitam žmogui, taipogi galėsite parduoti verslą serveriui . Be pardavimo, jus galėsite padovanoti/atiduoti verslą kitam žaidėjui. Be viso to, bet kada galėsite peržiūrėti savo verslo uždarbio balansą, bei kada tik panorėsite pasiimti jį sau į rankas. Kuo ilgiau turėsite verslą, tuo daugiau uždirbsite. Norint, kad iš verslo jums eitu pinigai, būtinai turite būti prisjungęs prie serverio. Visa informacija, bei visas opcijas rasite užlipę ant verslo ženkliuko ir paspaudę [NUM4].

http://www.part.lt/img/5ccc1a7418454d2256e7aca82e6ccdf8900.png

http://www.part.lt/img/4721770def43d0e4d4adf5c5030beb16985.png

 

Rgyvenimas.lt-Degalai- Serveryje yra trys kuro tipai tai - Dyzelinas(4LT), Benzinas(5LT), Dujos(2LT). Turėdami benzinu varomą t.p galėsite įsidėti dujų įrangą ir taip vietoj 5LT už litrą galėsite mokėti tik 2LT. Serveryje galėsite nusipirkti transporto priemonę su kokių tik norėsite kuri tipu. Prieš pirkimą informacijoje jums bus nurodyta kokį kurą naudoja jūsų norima mašina. Dujų montavimo servisą rasite(/navigacija).

 

Rgyvenimas.lt-Bankas- Padaryti bankomatai ir padaryti 2 bankai t.y Swedbank ir DNB. Turėsite susikurti banko kortelę ir kuriame banke tai padarysi, tai to banko paslaugomis tegalėsite naudotis. Palikę banką galėsite susikurti kortelę kitame banke, jeigu prieš banko palikimą buvo ten pinigų, tai jie nedings, jie atsiras kai susikursite vėl tą patį ar naują.

http://www.part.lt/img/fbde77a2ca122e6fd495b55905a5ae73899.png

http://www.part.lt/img/cd3106079cf88df25f3f8aabfe8092ca306.png

 

Rgyvenimas.lt-Veikla serveryje- Serveryje galėsite užsidirbdami žvejojant ar tiesiog praleisti savo laiką, o dėl uždarbio viskas priklausys kiek KG žuvies pagausite!Taip pat serveryje galėsite grybauti, norėdami užsidirbti pinigų galėsite eiti į grybavimo plantacija, ten grybauti ir už rastus grybus gauti atlygio juos pardavė. Vieno grybo kaina 50 LT.

http://www.part.lt/img/ec62b3fe452b78ad04d114f18cdbeeca210.png

http://www.part.lt/img/b5c605e04db694c1d9b311b3d713203670.png

http://www.part.lt/img/51481cfbc3f0be5b4a72928e35377997802.png

http://www.part.lt/img/76de567116f369977c787e7580cdd9eb782.png

 

421405aeb810227bbfc57d01faeeb4ea816.png

 

Rgyvenimas.lt-Darbai-Bene svarbiausias dalykas serveryje- darbai. Dirbdami darbe, jus gausite tam tikrą algą, turėsite veiklos, o vėliau tuos pinigus galėsite išleisti savo poreikiams. Turbūt daugelis žinote, kad beveik visuose serveriuose darbai neturi jokios veiklos, reikia tik važinėtis ir rinkti minutes. Čia bus kitap. Kiekvienas darbas turės tam tikrą užsiemimą už kurį gausite papildomus pinigus.  Serveryje bus dviejų tipų darbai: su direktoriaus pakvietimų ir be direktoriaus pakvietimo

 

Rgyvenimas.lt- Policija, SWAT - Teisingumas

Teisėsauginkų darbas yra vienas iš sunkiausiu serveryje, jie turi piržiūrėti žmones pažeidžiančius KET ( Kelių eismo taisykles ) ir juos bausti, prižiūrėti, jog nebūtu muštynių, nevairuotu išgėrę ir jog paklustų visiems įstatymams. Be paprastų įvykių kelyje, bei muštynių, teisėsauga turės kartais tramdyti gaujų bei kitų nelegalių grupuočių karus. Teisesaugos darbuotojai turės skydus, tazerius, bei kitus ginklus, tad apsiginti tikrai galės. Pakliuvai į bėdą? Užpuolė ar apiplėšė? /kviesti policija

 

Rgyvenimas.lt- Medikai - Padėkite žmonėm gyventi

Padeda žmonėm gyventi, gydo juos taip pat išduoda sveikatos pažymėjimą - /spazymejimas išdavus pažymą jos galiojimo laikas bus: 4 paros.  Pažymą galima bus nusipirkti ir medicinos pastate, bet ten ji kainuos jums žymiai brangiau, nei pirkti iš medikų. Reikia medikų pagalbos?! /kviesti medikus

http://www.part.lt/img/6bb0e927496c23c35c52f4673fa82626578.png

http://www.part.lt/img/5a9646c63749963d37c193ed1b158c1a853.png

 

 

Rgyvenimas.lt- Taksi firma - Padeda žmonėn pasiekti tikslą

Taksistai vežioja žmones iš vieno taško į kitą, tai yra nuo taško A iki taško Z. Neturi transporto? Nori kažkur keliauti? Kviesk! /kviesti taxi.

 

Rgyvenimas.lt- Furistai

Tai tolimųjų reisų vairuotojai, jie vežioja įvairius krovinius, be jų tiesiog žlugtų visa pramonė.

Parašius /marsrutai išmes lentelę, pasirinkus jums nurodys kurioje vietoje reikia pasikrauti. Nuo šiol yra ir nelegalių krovinių, kuro ir nelegalių pasikrovimų vietos yra kitur negu legalių t.y legalių krovinių pasikrovimas paprastai yra pavažiavus už miesto ir ten nuėjus į ofisą ir pasirinkus. Kuro prisipylimas į cisterną yra fort carson naftos gamykloje. Taip pat įdėta dar viena komanda - /atkabinti, ją parašius priekabą atsikabins nuo furos.

http://www.part.lt/img/a8304883c81439c80589a20e89d20aac475.png

http://www.part.lt/img/30616c1282a957764b7e44f08b7d9682231.png

http://www.part.lt/img/db369d441d897d9e608be5edc58d50ce786.png

http://www.part.lt/img/be3d511909f51ea42bd4888763846da1936.png

http://www.part.lt/img/ed2f8be4050824aa5f33ce8aa7043fe9921.png

 

 Rgyvenimas.lt- Dyleriai

Pamatę teisėsauga neša į kojas, į juos visa laiką yra nutaikytas policijos ginklo vamzdys, kaip kitaip? Tai gi grupė, kuri pardavinėja žmonėms narkotikus, ginklus ir visas kitas nelegalias medžiagas. Dyleriai turės savo sandelius, iš kurių galės pasiimti narkotikų. Jie galės pasiimti: LSD, amfetaminą, bei paprastą žolę ir visą tai vėliau galės pardavinėti paprastiems žaidėjams.

 

 

Rgyvenimas.lt- Mechanikai

Prižiūrėti taip pat mieste tvarka, padėti žmonėm su automobiliais ir panašiai.

Prižiūrėti ar nėra niekur numestu transportų, jei yra nutempti į KET aikštelę, arba pastatyti ten kur nėra draudžiama.

 

Rgyvenimas.lt- Baikeriai

Grožėkis jų transportu, jie vairuoja motociklus ir jų pavadinimas "Baikeriai", jie mieste veda savo taisykles, su jais nesutaria daug kas, jie nebendraujantys ir šaltakraujiški, jiems negalioja jokios eismo taisyklės, bebaimiai, o kas svarbiausia visu priešai.

 

ce2ac22b2a5e2d4be619a8fbdd61f898246.png

 

The Ballas gauja, Grove Street gauja, Varios Los Aztecas mafija, Corleone mafija.

Kas gali būti baisiau už baikerius? Tik gaujos ir mafijos, jiems jokios taisyklės negalioja jie - papirkinėtojai iš prigimties, nesilaikantys taisyklių nuo tada kaip važiavo pirma kartą su automobiliu, vagys kaip pirma kartą iš parduotuvės ką nors netyčia išsinešė ir negailestingi kaip pirma kartą nuskriaudė ką nors.

Kiekviena gauja savo bazėje turės vietą, kur galės laikyti pagrobtus žaidėjus. Nelegalios grupuotės vogti žaidėjus galės pagal užsakymus, arba jai jiems tai bus reikalinga ir naudinga. Visų pirmą, radę žmogų, kurį jie grobs turės surišti su komanda- /suristi. Vėliau galės įsodinti į savo transporto priemonę-/isodinti ir galiausiai nuvežti į savo bazę- ten palikti jį vieną narve. Iš ten jie galės už išpirką paleist žmogų, arba kitas būdas- teisėsauga. Policijos, bei SWAT nariai galės išlaisvinti žaidėjus, bet tai nebus paprasta. 

 Teisėsaugai juos sustabdyti bus sunku!

http://www.part.lt/img/37f0df9d9874a585aea94781da1d3b95963.png

http://www.part.lt/img/84744584e73705fe4c1ac834c473e962842.png

 

cf9ab08b8d00c4e3a2ac35dc46414c21115.png

 

Rgyvenimas.lt- Žuvies išvežiotojai

Mėgsti jūra ir žuvis? Tai dirbk pas mus, išvežiok žuvies produktus po miesto restoranus ir kavines ir gausi + 18 LT, o už važinėjimą 50 LT/min.

 

Rgyvenimas.lt- Čili Pica išvežiotojai

Tai labai lengvas darbas ir lengvas uždarbis! Jų darbas išvežioti Čili pica į reikiamas vietas pažymėtas žemėlapyje!

 

Rgyvenimas.lt- Kelių prižiūrėtojas

]Jų darbas važinėti po miestą, prižiūrėti tvarką mieste! Pamačius kelio erelius kurie nesilaiko taisyklių, būtina pranešti policijai!

 

 Rgyvenimas.lt- Katafalko vairuotojas

Darbas labai lengvas, jau pats pavadinimas pasako kad turėsite vairuoti katafalką!

 

 Rgyvenimas.lt- Limuzino vairuotojas

Tai paprastas darbas, vežioji žmones kuriems reikia limuzino paslaugų ir gauni pinigų.

 

Rgyvenimas.lt- UŽDARBIS(ALGOS): Serveryje algos yra vienodos darbams su pakvietimais t.y 60 LT/min jums į /uzdirbau, o 50% į darbo pelną. Taip pat iš darbdavių galėsite gauti premijas už gerą darbą ir pasiaukojimą. Alga atsiimti galite vyriausybėje nuo 19:00val iki 23:00val(/navigacija)!

 

Forume vyksta atrankos

Sekite naujienas mūsų forume.

 

Redaguota , nario Yogho
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...